Gravidutze si mamici din CLUJ - 29

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

victo, sa stii ca la mine s-a lasat burta.
delia, imi pare rau de diagnostic. e-coli aia cred ca e tare urata, cum saracie te-ai procopsit cu ea?

meli, uf, iarasi necazuri cu sanatatea?

gabi, ce scumpica e sara! poza cand o baga in apa n-o vazusem inainte. ma bucur ca ti-ai recuerat carnetul. eu n-am primit asa ceva, am auzit ca medicu de familie trebuia sa dea un carnet dinasta. of, ca asa mi-ar trebui alt medic, de numa!

ramo, nrl - poi la "varsta" voastra voi mai mergeti la servici? cum asa? mai rezistati?

si acuma, hai sa va chestionez! mai ales mamicile cu experienta.
am fost ieri sa cautam carucior, complet nepregatiti, ca nu ne pricepem nici unul. si aveam asa, cateva criterii in cap:
1. sa fie manerul mutabil de pe o parte pe alta
2. sa aiba frane
3. sa aiba roti pivotante
4. sa aiba niveluri de inclinare pt cand mai creste
5. sa fie pliant
6. sa nu fie f greu - asta e o chestie relativa, ca nu mai tii minte de la un carucior la altul cat de greu o fost ca sa compari

in afara de asta insa ne-am blocat la cateva chestii - unele au landou ca o gentuta cu maner/e, altele ca o chestie separata care se monteaza efectiv in rama. la fel cu scaunul de masina/scoica (unele nici nu au, nu cred ca e o problema, ca putem lua si separat, ba chiar cred ca separat e mai bine, ca am citit pe un site ca scoica nu e recomandata mai mult de 1 ora/zi, ca ii strica spatele, si ca exista scaune de masina tip landou.
ma rooog...
ce vreau sa va intreb pana sunteti pe faza si nu va plictisesc - ce vi s-a parut voua important la carucioare, ce caracteristici is cu adevarat utile si care sunt ne-esentiale, ca din ce am vazut ieri in oras nici unul nu are toate optiunile, trebe sa alegi o combinatie existenta. mai ales manerele reversibile sunt greu de gasit, nu stiu de ce. mersi in avans

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex vitaminele se iau cel putin 3 luni dupa ce ai nascut.Sunt cele care le-ai luat cat timp ai fost insarcinata.prenatalele.Elevit sau materna

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

si inca o intrebare - unde ati gasit cosmetice avent? pe iuliu maniu de unde am luat pompa nu au

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ca tot suntem la capitolul intrebari... cosmeticele din gama mustela se gasesc numai in farmacii???

gabriela, meli - aveti doua superbitati! sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

dpop
http://www.voinicel.ro/magazin/product_info.php?cPath=39_78&products_id=848&osCsid=ca37a6c30d720bd8ff0ee625d7da541c
Acestea sunt mai scumpe dar dupa parerea mea sunt cele ami utile.Cele acre au scoica care se prinde pe schelet si landou.daca stai sa calculezi scoica+carucior plus celelalte ajungi tot pe acolo.Ai grija sa nu fie cu 3 roti numai.Eu am o prietena care a luat asha si copilul pe la 8 luni s-a rasturnat cu caruciorul pentru ca nu era asha de stabil.Mie imi pare rau si acuma ca am luat de la bertoni.puteam sa iau ca si mai sus numai ca noi aveam deja scoica mostenita.plus ca (,) cardul ocupa mult mai putin spatiu.daca ai posibilitate sa iei asha ceva e super ok.Am vazut chiar la miniblu dar nu mai stiu exact pretul

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, dc ma gandesc bine...da, cam numa in farmacii am vazut.

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

buna dimineta:) azi fara cafeluta, un ceai f bun Twinings de cocos;)

asa, sa raportez: am luat perna pentru alaptat, f faina, mare, in forma de potcoava, mi se pare practica si e si f draguta:) la carrefour 55 lei.
am fost la magazinul Tape a l'oreille de copiulasi, fainute f dragute de la bb pana la copilasi orice doriti, culori extrem de faine (movuri, de exemplu) reducere 30% la al doilea produs. preturi cam cxa la Z, pe alocuri mai mici. Oricum sunt f frumoase, gem H&M. astea de bbeluse sunt delicoase si culorile si sa vedeti ce modele...kimonouri, bluzite petrecute, rochite, fustite, geci pt 3 luni, f dragute.

asa...sara delicioasa, rade in somn, e frumoasa si dragalasa. Gabitza, o norocoasa:). Am vaz ca pitica are sostute peste salopeta, solopeta are botosel, gabi, trebuie sa fie si soseta peste, altfel e frigut, Gabi?

Lore, imi era dor sa vad un baietel:) ca numai piticute pe aici. E f dulce dolofanelul tau si ochisorii aia, ce sa zic, acum iti faci tu griji;)? stai sa vezi pe la 15 ani:))

Alexutza, pup fetele si ieri plin de bb in Polus, dar drept ceva mai mari ca Tiadris...

Kitzy, daca faci albumul privat nu cred ca apar comentarii, decat daca facem noi;) poti sa le pui si sa le scoti, nu cred ca e asa o problema:)

victo, iti sta capul la iesiri:)Deci ai amanat pe noiembrie bble:))

Oana, Ramo, eu asera ma uitam ce faina e luna...cate nopti o mai fi? Ma gandeam la voi si la ce zicea Cristina ca erau 12 gravide la nascut ...imi imaginam gravidele ca lupii/vampirii, facand coada la Gine si la Stanca:))

Meli, ati luat ceva din Polus? DIana ai decis cu carucioriul?

Mamicilor cu 2 bb cum sunteti? Deliutza, imi pare rau ca nu esti ok...sper sa iti rezolvi repede si probl asta...

ce ceata e afara, bleah:(

o zi faina, anyway

http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co38 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu azi imi astept sotu sa vina mai repede de la serv- doar e vineri..si dupa-am. mergem la jolidon sa-mi iau sutiene si la carrefour, sa vad ce e pe acolo..si sa iau salteluta..si ce-oi mai gasi...

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

dpop eu nu mai vin la servici,dar am avut de facut un tabel cu furnizorii pe care il faceam de obicei si am zis ca vin sa-l fac ca ma simt bine.Dar eu nu mai lucru de la 1 octombrie.Ca no,totusi am o "varsta"

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel38+ Beatrice Alessia
AMR 10 de zile

Mergi la inceput

dpop si in legatura cu scaunul de masina tip landou.parerea mea ca nu are rost sa investesti in asha ceva pentru ca nu poate sta in el numai pana la vreo 2 luni.Scaun de masina separat e bine sa iei de la 0 luni pana la 12kg cel putin si sa fie pe sina si daca se poate sa se si intoarca lateral,nu stiu daca intelegi.

POZE

Mergi la inceput