Gravidutze si mamici din CLUJ - 29

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Redai nu vreau sa pun poze ca am auzit ca se baga tot felul de comentarii de la nebuni si nu vreau sa fiu subiect de discutie. Sa nu te superi

14 cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata si de la noi!
si noi tot in varianta 2 in 1 !!! acum am venit ca am avut ceva treaba prin oras... deci inca nimeni, nimic....

delia - imi pare rau pentru vestile nu tocmai bune pe care ni le-ai dat! sa te refaci cat mai repede! tinem pumnii!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

neata Fetele

Am vazut-o pe pitica Sara.Si ne-am uitat impreuna si la fetita ta Meli.david zice ca se mai gandeste pe care sa o aleaga , ca amandoua sunt superbe.Zice ca vrea sa le vada live pe amandoua.
carrie imi pare rau pentru diagnosticul tau.Soacra mea are e-coli si de cativa ani nu poate scapa de el.Ai grija cu antibioticele.De la ea stiu ca atata cat timt le ia nu are nimik ,dar dupa isi face iar analiza si ii iese iar.Ea dupa un tratament naturist scapa numai.A facut 18 luni tratament cu antibiotic neincetat si tot are.Tratamentul naturist si-a facut efectul dupa 3 luni.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Kitzy nici o problema,dar ma gandeam si eu asha.
noi ne pregatim sa mergem la polus.trebuie sa mai iau cate ceva pentru botez.cam intr-o ora plecam de acasa.
fete care ati botezat deja micutii,ce le-ati dat pe sub costumase?Am inteles ca trebuie lasate piciorusele goale.la talpi ma refer.Trebuie sa ii iau un body cu manecuta lunga si niste pantalonasi la care ii pot pune sosetute.
meli si eu zic sa mai mergi la un medic sa vezi ca iti zice,ce te poate costa inca o parere?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
MELI tare as vrea si eu la polus dar mai astept un picutz sa mi faca puiu macar o luna ,tu te ai dus cu mamarutza ta ?
PUISOR explicatiile ce le ai auzit pe EUFORIA sunt cat se poate de logice ,numai ca s tare greu de aplicat
NICO ce repede a trecut timpul ,draga de tine mai ai si tu f putzin ,cred ca nu mai ai rabdare

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

Mersi mult ramo si puisorul
sa va zic.... azi noapte s-a trezit piticu pe la 23:30.A inceput sa se matatie,mai mult matait decat plans,cand il luam in brate se mai linistea ,dar daca stateam cu el in oglinda "vorbea cu cel din oglinda" dadea cu manuta sa se atinga,intorcea capul ca si cum se rusina,scotea limba....toate nebuniile.Si am tinut-o tot asha pana la 1:30 dupa care a dormit pana la 9 in dimineata asta.E un scump.Cum ziceai tu meli.Il pupacesc incontinuu,am noroc ca ii place si lui ca altfel....Asha il iubesc de mult.....niciodata nu mi-as fi putut da seama ca poti iubi pe lumea asta asha.Parerea mea e ca pana nu ai un copil nu iti poti da seama ce inseamna dragostea unui parinte,grija si framantarile.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata..
stati linistite, ca v-am zis ca al meu e lenesel...ne apuca noiembrie siguuuuuuuuuuuur..:)
nico..acu mama, ca pot manca si eu mai ca omu...s-a speriat drita d e familie cd a vazut cat de vertiginos au crescut la mine kg in ultima luna...ce sa fac...parca as manca de toate si acu parca toate se depun, da nu-i bai..:):)
delia, imi pare rau de raceala voastra:(:( si eu ma gandesc cu groaza la pitic ca prinde toata iarna asa miculut...

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

gabi, draga..eu acum m-am uitat pe pozele tale...
dar eu te cunosc! si pe tine si pe sot!
tu ai stat in camin in hasdeu?ai stat cu ceva prietene de-ale mele, care erau la administratie publica. in 5 cred..nu mai tin bine minte...eu am terminat facultatea prin 2003...tu cam prin 2001-2002 cred..asa-i?

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

Mergi la inceput

REDAI poate o fi ceva trecator cu pielea puiului tau ,nu stiu ce sa te sfatuiesc ,suna ti dr sa vezi ce ti zice

DELIA e aiurea ca esti racita sa stii ca eu am luat augmentin (antibiotic )si sunt ok acuma
chiar ma gandeam la tine ca nu ti este usor cu doi bebe ca eu de abea ma descurc cu mamarutza mea ,mai ales ca i place tare mult sa fie alintata si tzinuta in bratze

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

ma duc un picutz la somnic
macar o ora

REDAI tare faza cu DAVID uitandu se in oglinda cred ca era asa de scump

FETELOR cele care alaptatzi luatzi vitamine ?
daca da,ce vitamine luatzi ?

MELI DOAMNE da sa fie totul ok sa nu ai probleme

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput