Gravidutze si mamici din CLUJ - 29

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

fetelor daca luna va avea efecte asupra voastra cam putine ramanem pe aici.
Eu iar m-am intristat,am observat ca si pe spate la david au inceput sa fie niste zone mai uscate.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Fetelor gravidelor, radeti voi radeti dar nu m-as mira sa aflama maine ca sinteti la spital...Demonstrat, are efect luna plina. Yuhuuuuuuuuuuuu!!!! Astept vesti!

Victo, la mine nu s-a lasat burtica, da' am nascut mai repede la 37 de saptamani. Pe luna plina.Hihihi

Cristina, asa ma gandeam si eu, chiar daca nu citisem teoria asta, instinctul imi spunea asa. Nu ma lasa sufletul sa o las sa planga. Mai ales ca ea e asa cuminte...Singurul ei rasfat e asta...Sii se uita cu niste ochi mari, speriati la mine din patut, de mi se rupea sufletul.

Alex, deci asta e, stam linistite. Sanatosi sa fie puii nostri. Ca iubiti sint, cu siguranta.

Puisorule, are logica ce spui tu. Dar ce sa fac, ca adoarme dupa ce mananca si o tin in brate sa scoata aerul, cum o pun in patut se trezeste.Saracuta...Acum e linistita!

Meli, eu una te inteleg perfect. Si eu sint topita si o iubesc pe Sara incredibil de mult...Atat de fericita ma face cate un zambet de-al ei. Si cand vad cat de dependenta e de mine, am emotionez rau. Azi dupa ce a papat, a facut caca si am schimbat-o. A fost asa de fericita ca mi-a tras cel mai minunt zambet...Atata cer ei, papa, curatenie si multa dragoste.

Bexule, Alexraportez recuperarea carnetelului.

Poze noi cu Sara, daca aveti chef:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

O noapte frumoasa va doresc!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

am pus poze noi cu David
[URL=http://good-times.webshots.com/album/561175102IxDXdN][/URL]

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata fetele!

Eu sunt tare necajita: sunt racita dar raceala din aia cu dureri de cap, febra, ma simt slabita, tot tacamul. La fel si tati.
Vad ca si asta mica se infunda la nas, noi nu avem simptomul asta. Sa vedem cand se scoala tati ce facem cu batista bb. Sper doar sa fie uscat aerul din camera, desi am apa pe calorifer, insa imi fac curaj singura.

Mai mult, mi-au iesit ieri analizele de urina, am infectie urinara cu E-coli, si e mare concentratia de dracusori. De aici durerile mele de jos.

Ati auzit cumva chestia ca dc ai 38 trebe sa te mulgi si sa arunci lapticul? Eu asa voi pierde laptele, ca pompa nu trage ca floricica, si pana ar trebui sa fac tratement adica 10 zile ma duc naibii. Mi-a dat biseptol, insa pe prospect scrie clar interzis in alaptare. Asa ca inca nu l-am inceput, sa vad din bogata gama de antibiotice poate este unul care merge cu tzitzi.

Nici sa dorm n-am putut de necajita, cel mai teama mi-e sa n-o racesc pe asta mica, degeaba suflu in directia opusa, daca noi am luat de la Ana, incubatia a fost acum 3 zile... asa ca e tardiv orice as face.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna fetelor
Ripley, ti-ai facut si antibiograma? Sa vezi la ce antibiotice e sensibila bacteria. Din cate stiu poti sa alaptezi in continuare daca iei antibiotice din gama penicilinelor( ampicilina, amoxicilina, augmentin). Doar ca tre sa fie sensibil la ele. Eventual sa mai ceri o parere unui pediatru. Ca ar fi pacat sa te chinui cu mulsul daca exista si alta varianta. Sa te faci bine cat mai repede.

25+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Lore, tare dulce baietelul. Daca vrei poti incerca cu Avene Trixera pentru pielea uscata a lui David. Poate ajuta.
Gabriela, ce scumpa e Sara. Abia astept sa imi vad si eu bebelusa si tot facem prognosticuri cu al meu sot despre cum o sa arate- ce par, ce culoare de ochi. Ce fericite tre sa fiti...
Va doresc o zi cat mai buna
pupici

25+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!!!

Se pare ca luna plina nu a avut efect...Ba din contra,azi sunt la servici,am putin de lucru...

Restul fetelor,mai sunteti 2 in 1????

Delia imi pare rau ca esti racita.Da-i la fetita oscillo,dizolvat in apa,daca zici ca incepe sa se raceasca si ea.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel38+ Beatrice Alessia
AMR 11 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ripley- incearca Augmentin, eu asa stiu ca poti alapta cu ea. si eu stiu ca daca febra e peste 38 trebuie sa arunci lapticul.offf, saracuta de tine. multa sanatate.
Redai-e superb piticul,time-l pt piti a mea, hihi. si noi avem steluta din aia cu mizicuta.

vai fetelor, am fost azi la control ca nu-mi vine ciclul si mi-a dat ceva anticonceptionale foarte tari. asa mi-e de firca ca pot sa ma super ingras de la ele, pot avea probleme cu tiroida.sau daca tot n-o sa-mi vina, trebuie sa ma internez sa-mi faca dilatare si dracu mai stie ce. sunt tare suparata.nu stiu cum se numeste medicamentul ca nu pot sa-i citesc scrisul dar cand il cumpar va scriu sa va dati cu parerea. ce sa ma fac?????????????
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Lore,tare scump piticotul!!!!!!

Vai tu fetelor,de abia astept!!!!!!!!!

Oare pe unde umbla Oana???Sau sunt eu mai matinala azi....

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel38+ Beatrice Alessia
AMR 10 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

Si noi tot 2 in 1, si tot la munca...
Delia, imi pare rau ca esti bolnava, sper sa te faci bine repede repede
Victo, eu sunt disponibila pentru pranz
Meli, poate ar fi bine sa mai ceri parerea unui doctor