Gravidutze si mamici din CLUJ - 29

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CO draga tu o sa nasti la GINE sau la STANCA ?
SA STII CA noi am dat banii inainte si la dr si la moasa ....cred ca e mai ok sa vada ca le dai ceva ...

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

anca (soanso) - sunt convinsa ca iti sta bine cu noul look numai ca iti ia un pic de timp pana te obisnuiesti!

alex - sper sa treaca cat mai repede colicile...

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

alex, la Gine. chiar ca e fain afara:) poate ma risc sa ies la o plimbare:)

oana, iarasi noi pe aici? io astept vreun semn ceva...tu ce faci? nu ai iesit pe afara? mie mi-e lene...sa vad mai incolo, poate ma mobilizez. oana, pe tine te-a chemat Puscas miercuri, pe mine Muresan joi...sa vezi ca o sa ne petrecem weekendul viitor impreuna:) cred ca vor sa se cunoasca fetele;)

http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co38 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-piti parca e mai bine, acum nu stiu ce sa zic. ne gandeam sa mai asteptam o saptamana.sa mai incerc masajul si eventual picaturile ce ii dai si tu. Alex scumpa, si piti a ta se freca pe ochisori?????????

pe la noi nimc nou sub soare
pupici la toate
daca o puneti de o intalnire, mergem si noi
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Diana epidurala se face pe la 4 cm dilatatie , dar cum zicea Bex Muresan e printre putinii care face anestezia cervicala si care tare e buna, mai ales ca nu ramai cu nici un fel de sechele sau dureri de cap plus ca nu-ti afecteaza capacitatea de a impinge.

o sa fie bine vei vedea si intraba-ma cat doresti si orice:)

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!
Noi am fost azi la Polus,am papat la KFC pana n-am mai putut,acum ne-a dat mami peste,mai tarziu mergem cu finii la pizza...Toata ziua numai mancam...Eu o sa scap de burtica,dar sotul...

Azi toata ziua m-a lovit Bea in col,sau ma rog,cred ca ea ma lovea.E o durere tare ciudata...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel39+ Beatrice Alessia
AMR 7 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, scuze de intirzire, am fost plecati din Cluj. Am nascut in 1 iunie anul asta, mi-a revenit repede ciclul, dar pt ca nu am mai alaptat si eu ma refac de obicei foarte repede. O sa fie bine, putinica rabdare mai trebe sa ai .. si iar tampoane... eu nici nu mai stiam ce sa cumpar, care mi-au placut inainte...
Ioana (13.03.1975) si Patrick (1.06.2007)

Ioana

Mergi la inceput

am dat o tura pe la CORA CE BINE ca mi am facut cumparaturile

OANA mersi tare mult ,crede ma ca e asa dureros sa ti vezi puiu suferind ,azi totusi parca a fost mai bine

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

bex - ce bine ar fi sa fim impreuna!
binenteles ca o luam si pe ramonella!

bex - activeaza-ti PM! ca vreau sa schimbam nr de telefon sa le avem ca sa ne putem da intalnire!

ramonella - deci nimic la tine nimic la orizont? ufff! tare mult se lasa asteptate domnisoarele noastre!

noi am fost la socrii in manastur si am papat super bine ca acum stau ca o leguma si nu am chef de nimic! mor de leneeeee!

o seara frumoasa la toata lumea!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

MELI nu am vazut o frecandu se la ochisori dar totusi parerea mea e ca ar trebui sa incerci cu masajul ,cu apa fiarta si racita pt ochisorii ...rau n are ce sa i faca ,sper din inima sa le treaca saracutzele de ele

CO deci tu nasti la gine ...NU STIU cum se procedeaza acolo dar eu totusi zic ca e mai ok sa le dai banii inainte ,mai ales la dr
sa i ia saracia pe totzi ,uita te si tu ce probleme ne facem din cauza lor ,n ar trebui sa le dam nimic ,sa si schimbe job ul daca nu le convine

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput