Gravidutze si mamici din CLUJ - 29
Raspunsuri - Pagina 15
carrie spune:
bex la moasa si anestezist se da inainte.eu anestezist nu ma avut decat pe Daniel da asa stiu...
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
OanaAlina spune:
cristina - sotul meu are colectia de timbre de cand era holtei... acum nu il mai pasioneaza....
noapte buna si de la noi!
chiar asa mai fetelor... nu da nimeni startul la un nou sezon de nasteri? (vorbesc eu...)
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
bex spune:
Cristiana, pretioase info
, merci;) ce as mai sta si eu la un vin:(( abi astept...dar a mers si un pahar de suc de porto si o praji
pana una alta...
Acum o sa vad cum fac cu Sorin, daca va fi cazul o sa te bazai pt nr. de tel. Sper si eu sa scap fara epidurala, dar nu se stie, ma gandesc la 200 lei la anestezist...si 100 la neo? of, o sa mai vedem acolo:)
Victo, ieftin intr-adevar la jolidon, dar si eu ma laud cu un 80-85 C, deci nu o sa imi gasesc:(
toate fetele:)
http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co
38 +
Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
dpop spune:
bex, da' nu te-ai gandit ca dupa nastere o sa-ti trebuiasca D? 
![]()
![]()
carrie, mersi de informatii! tu nu ai vrut epidurala, sau n-ai mai apucat? neonatologul la cat timp se cheama acasa?
alex, imi pare rau ca tiadris are colici. si nu te ingrijora cu hainele, nu poti folosi din cele de gravida, de prin luna 5 de ex?
http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png
redai spune:
Sunt terminata fetelor.Am facut baie la bb,l-am cremuit si acuma doarme.Eu merg la probat de haine sa vad cu ce ma imbrac maine.Am fost si am luat crema de Avene trixtera si un sapun de avaz de la Aderma.Nu l-am mai dat cu crema cu cortizon de ieri dimineata si nu mai avem probleme.mai are un piculet pielea aspra,dar sa speram ca se rezolva si asta.
Va doresc o noapte buna si o duminica placuta.Nu stiu daca mai am timp maine sa intru sa va salut.
pe toate.Poate pe cand o sa pot intra o sa lipseasca cateva de pe aici:))
sa fie la spital,sa nu mai fie 2 in 1![]()
Lore, mamicutza lui David
POZE
OanaAlina spune:
buna dimineata! noi tot in varianta 2 in 1!
o duminica placuta la mamici si bebiti! 
da startul cineva azi???
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
carrie spune:
neata, Lore am preluat staferta dela tine![]()
am dormit f prost, Sofia s-a trezit des nu stiu de ce, de cand e nu s-a sculat mai mult de doua ori pe noapte si acu tot la doua ore.m-am gandit ca nu s-a saturat cu tzitzi i-am dat la 5 o masa de lapte praf si s-a linistit...ufff, cred ca se cam duce lapticu, bine ca are aproape 6 luni!
Diana mie mi-a facut anestezii cervicale si nu a mai fost nevoie de epidurala.neonatologul il poti chema in principiu dupa o saptamana dupa ce ajungi acasa sa vada bebelu si sa mai discutati ca vei fi full de intrebari.
va pup, o zi faina
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
dpop spune:
'neatza si de la noi, nu prea am avut somnic.
redai, sa ai petrecere frumoasa!
carrie, scuze ca te tot bombardez cu intrebari, da' daca tot raspunzi
anesteziile cervicale de la ce dilatatie se dau? ma gandesc ca la varianta fara pile dr nu vine sa te vada decat dupa ce te-ai dilatat complet, si atunci e cam tarziu.
http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png
CristinaGoji spune:
Neatza!
Si noi suntem dupa a doua noapte de somn combinat cu multe treziri si plansete. Habar n-am nici eu ce poate avea, ca imediat ce-i dau laptic, se linisteste, dar dupa vreo ora, doua, din nou aceeasi poveste, desi nu cred sa-i fie foame, pentru ca el bea lapte praf si stiu sigur ca i-i suficient cat bea. Nu stiu ce sa mai zic, sper sa-si revina cu somnul cat de curand ca deja ma doare capul de atata nesomn. 
redai - petrecere frumoasa!
Alex - eu cam dupa un an am inceput sa incap in hainele mele (blugi, ca in altele, care erau mai elastice, chiar mai devreme) de dinainte de sarcina, asa ca nu am asteptat sa incap in haine si mi-am luat altele si nu-mi pare rau, ca uite acum, dupa ce voi naste, voi avea arasi nevoie de ele ![]()
Fetelor gravidute cu DPN aproape - spargeti gheata? Sau asteptati urmatoarea luna plina ![]()
Mami
15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
antoni spune:
buna dimineata si de la noi!
eu deja am emotii pt ziua de maine, o duc pe piti la medic. cumva asa nu as duce-o la ofta la stat, dar acolo ne-a chemat medicul, poate numai acolo poate face spalatura.va trece cumva.sper numai sa ne ia primi ca nu am chef s-o tin pe piti acolo cu orele.oare de la cat este medicul? pe cat sa mergem? vai, ce emotii am pt ea fetelor!
Redai-petrecere frumoasa va dorim, sa vii cu poze cand apuci
Alex-cumpara-ti ecav frumos, lasa vei incapea in haine cu timpul.eu am reusit acum sa scap si de restul de 2 kile in plus, sunt iarasi 52.asa ma bucur.vei scapa si tu. dar numai acum ai nascut, stai linistita.
Cristina-saracuta de tine, dade scapati de nopti nedormite.offf
gravidutelor, spargeti careva gheata.
va doresc la toate o zi frumoasa
Meli+
Timea-Larisa