Gravidutze si mamici din CLUJ - 29

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

de la ce varsta se poate da suzeta?

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Bine ai venit Ioana
Kitzy, eu am folosit de la trei luni Elancyl de la Galenic pentru vergeturi si pana acum inca nu am vergeturi, dar cred ca depinde foarte mult de tipul de piele al fiecareia.
Erika, eu am luat Elevit in primele trei luni dar m-am ingrasat foarte tare de la el asa ca l-am abandonat. In plus analizele imi iesisera foarte bine. Cred ca daca mananci echilibrat nu e nevoie de vitamine.
Despre carucioare cred ca e foarte important sa aiba roti solide. Landoul e mai putin util. Fetita nesei mele care are doar sase saptamani deja nu mai vrea sa stea in landou decat in scoica. Noi inca oscilam intre doua modele de carucioare pe care le-am gasit in magazine online de pe net. Dar mai avem timp...
Va pup pe toate si va doresc un weekend

25+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-tie dupa cata vreme ti-a venit ciclul?eu ma agit ca am avut dupa nastere 2 chiuretaje si nu sunt sigura daca e totul ok acolo.
am fost pe aici fetelor si v-am citit dar sunt tare suparata. ma gandesc cu groaza prin ce am trecut cu chiuretajele si nu mai vreau sa ajung inapoi , iar daca nu-mi va veni ciclul, tot asta va urma.
va pupic pe toate, multa sanatate, poate scriu cand voi fi in toane mai bune.
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

meli - nu pune raul inainte! pana nu vorbesti cu dr eu zic sa nu iti faci probleme degeaba! iti tin pumnii sa fie totul bine!
am citit ca perioada poate varia intre 6-8 saptamani de la nastere la femeia care nu alapteaza, iar la femeia care alapteaza se observa variatii foarte mari, incepand cu 6-8 saptamani pana la 18 luni, in cazuri rare... in general, la 70% dintre femei menstruatia se instaleaza la 3-6 luni de la nastere...
asa ca nu trebuie sa iti faci probleme!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Oana-stiu scumpa ,dara exact asta e. eu nu alaptez si sunt deja 4 luni.sunt tare suparata.
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli eu zic sa te linistesti si sa incerci sa mai ceri parerea si la alti medici.gandeste-te ca ai o nastere si 2 chiuretaje la activ.cat timp a trecut de la ultimul chiuretaj ,pentru ca conteaza si asta.Incearca sa nu fii stresata pentru ca ii transmiti si fetitei.Noi incercam sa fim alaturi de tine,dar mai mult decat o vorva buna si niste incurajari nu avem.si eu si david

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

o ok REDAI am crezut ca de hainele bebelashului vb
pai sa stii ca nici eu nu prea stiu cu ce sa ma imbrac desi am o gramada de haine dar din pacate inca nu intru in ele
asa ca va treb sa mi cumpar ceva de imbracat

ANCA lasa ca poate vei veni data viitoare ,insanatosire rapida

TARE bine mi a prins plimbarea prin parc sper sa putem iesi si maine mai ales ca mi vin ajutoare :mama ,sora mea ,vara mea cu sotzul

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

OANA eu stau la et 1 dar am mare noroc ca mi pot lasa caruciorul in uscatorie
nu este lift ?

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

MELI draga nu mai fi suparata lasa ca o sa fie bine

va pup si noapte buna

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Hallo
Meli , mie mi-a venit ciclu in 29 septembrie,de prin 25 august nu mai alaptez deloc, dar ultimele 3 saptamini de alaptat am avut ff putin lapte, vreo 20 ml pe zi. La control am fost pe la inceputul lui septembrie si mi-a zis dr ca uterul e foarte "maltratat" dupa o nastere si poate veni ciclu si dupa un an...la fiecare persoana diferit.. Dupa ce vadea el la ecograf zicea ca mai e de asteptat pina isi revine. Dar dupa 2 chiuretaje!? are si mai mult de recuperat.. oricum poate ar trebui sa iti faci o ecografie sa te linistesti.
Referitor la carucior, noi avem de la Chicoo, carucior + scoica cu vreo 850 ron, sintem foarte multumiti, are vreo 7 pozitii de inclinare (si pozitie pt nou nascut, se face drept). E mai greu de carat in brate, dar f. usor de miscat pe teren. Eu il tin in uscatoria blocului, care din fericire e la parter.

Ioana

Mergi la inceput