*Gravidute&Mamici de IASI* (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Buna seara!mai fetelor dar ati scris azi ceva ....eu am fost la parintii mei azi, caci ma plictiseam acasa singura, si cum am ajuns acasa am si deschis dc-ul(am devenit dependenta de el)si am vazut ca ati scris mult de tot
Multumesc celor care ma incurajeaza si-mi admira burticutapoate nu as fi asa de afectata de faptul ca ma ingras dar toata lumea cu care ma intilnesc se mira de cit de mult m-am ingrasat si...ma simt aiurea, dar nu conteaza important e sa dau nastere unei fetite sanatoase
Alynta mobila de bucatarie e facuta la comanda.
Va pup pe toate, noapte buna!

poze
BIANCA ANTONIA
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Diana,ai avut un pic de burtica,sa nu-ti fie de deochi. Hmmmm...si chestia aia rosie...

chestia aia rosie era singura cu care ma simteam bine... iti dai seama ca numai sexy nu aratam in ea mai luam si tricouri de-a sotului dar....aia era cea mai larga...

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Diana,intr-adevar nu aratai sexy ci f. sexy.

Ella,eu m-am ingrasat destul in sarcina dar toata lumea imi zicea ca arat f. bine(aveam 20kg in plus) iar dupa nastere ( a doua) am ramas cu ceva (multe) kg.La botez insa am fost f.admirata.Eram si eu bucuroasa ca am tzitze (de asta vreau sa alptez cit mai mult).
Eu cred ca nu conteaza prea mult kg ci cum stii sa te imbraci,sa ai haine care sa ti se potriveasca.

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Asa ar fi trebuit sa incep:

Buna dimineata!
cu cofeina sau fara sau un pahar de suc de portocale(de la cutie nu natural)-avem di tati,doar prajituri ca ale Mihaelei nu avem.

O zi frumoasa sa se plimbe gravidutele noastre si mamicile sa poata iesi ca sigur le doare capul dupa atit stat in casa.
La noi e soare,nu stiu cit de frig dar bine ca nu ploua.
Nu pleaca nimeni in weekend la munte?

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Nonna76
...
doar prajituri ca ale Mihaelei nu avem.

multumim de cafelutz..bunacat despre prajiturile lui miha... cred ca tb sa vina sa ni le dea..macar sa ne arate poze...sa ma oftig mai tare ca eu nu am nici un chef sa le fac..am devenit o lenesa si o somoroasa...stiu ca o sa-mi sara toate dupa nastere da' mai profit si eu cat pot...

cat despre vreme si eu sper ca o sa fie frumos azi ...sa facem macar o plimbarica...ca nu se mai poate cu atatea ploi...

sa avem o zi buna!

Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!

Diana am vazut intr-o poza ca aveti o banda pentru alergat, o folositi sau e asa de decor?poate mi-o imprumuti si mie dupa ce nasc?sau sa mi-o inchiriezi

Miha arata super prajiturile dar cred ca trebuie sa ne inviti sa le si gustam caci degeaba ne dai reteta....

Mihamora ce ma faci?dar Domi

O zi frumoasa va doresc chiar daca afara e posomorit

poze
BIANCA ANTONIA
26+

Mergi la inceput

meatza...vin si eu la cafea cu multa multa cofeina!
monica multumesc! cat despre sani...si eu i-am avut mari si plini, dar acum...dupa doua ture de alaptat...poate tu o sa ai mai mult noroc ca mine!!! (nu mai zic ca sunt mai mici decat ii aveam inainte de a ramane insarcinata) am abservat ca avem copii nascuti in aceeasi ani, doar ca lunile sunt inversate-la mine cea mare e in iulie si cea mica in martie

dupa cum vad eu pe geam...ploua si iar ploua....asa ca azi vom iesi pe ploaie afara. ieri am tot asteptat sa se opreasca ca sa ies...si am iesit la o tura mica abia pe la 20 si ceva....

poze

Mergi la inceput

ella banda e luata inainte de a insarcinata dar nu am prea folosit-o...nu poti sa alergi pe ea decat daca te tii cu mainile altfel vii in nas...si muschii ce-i mai solicitati sunt gambele...dupa 5-10 min mori...acum sta in balcon degeaba...stransa si invelita!

monica m-am uitat din nou la pozele de la botezul lui andrei...te-am pus sub lupa si nu mi se pare sa fii grasa. aratai f bine, iar decolteul

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Miha, dar nu ti-e mila deloc de noi cele insarcinate si cu pofte. M-am uitat la absolut toate pozele cu mancaruri de la tine si m-a luat o pofta de ceva dulce. Cred ca o sa fac si eu ceva din deserturle Nataliei, ca nu se mai poate.
Oricum felicitari, se vede ca ai "mana".

26+

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Neata..ce mult ati scris
Va multumesc tutror pt. sfaturile voastre
Mi-am mai revenit din "nebunie"..dar nu am reusit sa ies cu sotul ca au intervenit alte treburi la el..am iesit iar la Kauf peste drum la niste cumparaturi..pe ploaie..dar mie mi s-a parut oricum, de vis:))
NU am dat lapte praf!
NU am bagat-o in cuptor!
NU am mai certat-o!
si..NU a mai facut urat asta noapte!:)
am dormit si eu si ea binisor..stiti ce am obs? ca daca o infas si nu sta cu mainile alandala, doarme mai bine..
Astept si eu azi..ca s0au anuntat mamele ca vin ca sa ies si eu..s-o vad acum si pe asta!
andrea, cere destul de des san..dar nu prea suge mult, ca adoarme, ma joc eu cu ea..dar degeaba..suge maxim un sfert de ora, dar trage tare primele 5 min:))
ai depus actele la piramida?e aglomeratie? poti sa imi zici ce program au? byu zicea ceva de pana in ora 15..

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput