*Gravidute&Mamici de IASI* (10)
Raspunsuri - Pagina 18
alynta27 spune:
Poze noi cu David! SPER SA VA PLACA!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Miha, te muti? Unde? Si eu cu cine ma mai plimb la poalele Cetatuii?!
Inca nu stiu...n-am gasit nimic...
Pentru o plimbare la poalele Cetatuii vin de orinde as fi.
Ufff...zici de sufragerie? Nu cred ca vrei sa stii cum arata sufrageria mea in acest moment.

Miha
si Robert 
mariussimiuc spune:
Alina,ce-mi place poza asta.Emana atata puritate...
Miha
si Robert 
alynta27 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Alina,ce-mi place poza asta.Emana atata puritate...
Mihasi Robert
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Multumesc! Iti d-ai seama ca eu sunt topita!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
addiana spune:
mai revin si eu , cat am timp.... miha dupa atatea discutii despre colici si plans noaptea poza cu davidutu imi exprima LINISTE!![]()
si ca tot vorbim de poze...am reusit sa pun poze cu mine de cand eram burtoasa cu denisa (sunt scanate ca nu aveam aparat digital pe-atunci)burtica
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
addiana spune:
miha, am vazut ca mai intrebat ce vreau sa fac de mancare...nici eu n-am nici o idee, si totusi vad ca tu mai ai timp si de desert????!!! la mine foarte rar gasesti 2 feluri de mancare deodata, pentru ca am niste mofturosi
, de la mare la mic niciunul nu mananca acelasi fel de mancare de 2 ori, si denisa nici nu mananca 2 feluri la o masa... asa ca, fac in fiecare zi doar cate un fel, foarte rar se accepta ca ciorba sa se manance 2 zile la rand 
iar despre ingrasat...daca tu te simti bine asa slaba cum esti, de ce sa te ingrasi, doar pt ca lumea iti spune ca esti prea slaba??? si eu am momente cand as vrea sa mai pun putin pe mine(ca n-am ce sa bag in blugi si nici in sutien, si mama mama ce fund sexy aveam dupa ce nascusem
) dar imi aduc aminte ce "grea" ma simteam cu kg in plus, oboseam mult mai repede...asa sunt eu slaba, asa am fost mereu si nu ma simt bine altfel!
kriss la cat ne-am agitat toate pe-aici ca sa nu-i mai dai lapte praf, sper totusi sa nu incepi sa-i dai din nou. subscriu la tot ce a scris andreea-amironeanu, laptele de mama e cel mai bun!
vad ca n-ai mai intrat, inseamna ca ai reusit sa iesi cu sotul la plimbare prin oras doar voi doi singurei.
sa ne povestesti cum a fost!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
GETY spune:
Kriss79, nu s-a mai linistit mititica? Tot de la colici, nu?
Of, nici eu nu ma mai puteam calma, desi stiam ca fetita "simte" tot, eram mai tot timpul nervoasa, mai ales ca nu puteam sa dorm ca inainte si-mi asteptam sotul de la servici sa vina sa mai stea si el cu ea. O data a stat mama cu ea pe burta pana pe la vreo 3 noaptea si eu am dormit in camera mamei.
Poate ar trebui sa o botezi pana in post. Nu-s eu mare bisericoasa, dar am auzit ca dupa botez copiii se mai linistesc si in cazul nostru asa a fost. "Se cer botezati" mi-a zis cineva. Acum tu judeca si fa cum vrei.
Despre lapte praf, eu zic sa nu-l introduci, macar 3 luni. Eu am reusit cu chiu cu vai 4. Sora mea e asistent pediatru la Maternitate si mi-a zis sa nu-i dau nici ceai, ci numai lapte de la san, care tine si de sete.
Pupici, te astept cu vesti bune!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Mariussimiuc, eu l-am inchiriat cu 350 ron, dar pe perioada 1 oct.-28 feb., data la care ne mutam noi.
GETY spune:
Darria, la Cuza Voda sunt 2 parca, sau unul, aici nu sunt sigura, dr. anestezisti care se ocupa de anestezie, iar dr. tau se ocupa de restul.