*Gravidute&Mamici de IASI* (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza mai pe la pranz!

Va citesc, am vazut si multe poze cu copilasi superbi, dar nu prea am timp sa scriu. Acum am intrat special pentru Cristina.

DIn experienta proprie iti spun ca ai intrat intr-un cerc vicios. Alessia are colici pentru ca o pui prea des la san (nu lasi macar 2 ore intre mese) si pentru ca tu esti agitata. Iar tu esti agitata pentru ca esti obosita si pentru ca nu vrei sa o vezi plangand. La fel am patit si eu la Stefi, si pentru ca mi-am invatat lectia, acum la Matei este muuult mai usor. Si pana cand nu a intrat mama in mine (adica m-a certat serios, mi-a spus sa las depresia la o parte si sa ma adun) tare greu a fost. Incearca sa respecti cat de cat orele de masa, nu o lasa sa adoarma la san, iar intre mese daca plange plimb-o, scoate-o la aer (vei vedea ca va adormi), foloseste hota, aspiratorul, uscatorul de par (ti-au dat mamicile idei super), da-i un pic de ceai sau chiar suzeta. E tare rau cand plange noaptea si esti rupta de oboseala, dar nu ceda la primul impuls de-ai da sanul pentru ca daca plange de colici mai rau ii faci. E greu tare, dar va trece si perioada aceasta si te vei bucura pe deplin ca esti mamica. A, si acum tin minte, pe la o luna si ceva, eram in brate cu Stefi, ea plangea, eu plangeam si imi spuneam ca nu imi mai trebuie alt copil cite zile voi avea. Si apoi, cand Stefi avea 8-9 luni abia asteptam sa mai am un copil. Hai, fruntea sus

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

nu se mai termina ploaia asta o data...trebuie sa ies sa cumpar sa fac ceva de papa, si sunt doar eu cu raisa...si parca n-as iesi pe ploaie cu ea!!!! cu toate ca ar fi fericirea ei sa sara prin balti
miha si eu cand am citit mama si copilul si mie mi se parea inutil acel fragment cu zghihuitul bebelului, dar doar atunci de cate ori nu tipam la saracul sot care abia intra pe usa dupa o zi intreaga de munca si eu urlam la el, de parca el era vinovatul...saracul ce zicea in gandul lui "femeie nebuna"!!!
cate momente de disperare am avut pana acum si cate o sa mai avem si de acum incolo...
si tu de ce vrei sa te ingrasi?

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Si foarte important. NU-I DA LAPTE PRAF! Am inteles ca ai lapte, deci nu rezolvi nimic dandu-i lapte praf, pentru ca tot va plange de colici. Dar vei avea foarte mari sanse sa o faci sa renunte la san (sa bea din biberon este de 7 ori mai usor decat sa suga de la san).

Darria, in sensul de medic anestezist? Stiu ca cea mai buna este Gavrilut, era in concediu cand am nascut eu, drept urmare dr. care mi-a facut epidurala m-a intepat de cel putin 20 de ori pana a nimerit. A fost groaznic! Deci mai toti doctori anestesisti fac si epidurala.

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Diana,si eu trebuie sa ies,sa ajung pana la medicul de familie sa-mi iau certificatul medical.Si tot din aceleasi motive aman iesirea.Mi-e ca vin acasa cu un porcusor.Are o placere deosebita de a calca prin toate baltile. Cred ca o sa-i iau o pereche de cizme de cauciuc.
Ce gatesti bun?Eu ma gandeam sa fac o ciorba de perisoare,pentru felul 2 inca nu mi-a cazut fisa si desert mai avem de ieri.
Vreau sa ma ingras si eu nitel sa nu mai aud lumea:"vai da' ce slaba esti" .Zic si eu...cu toate ca n-am avut niciodata nici un complex vis a vis de "slabiciunea" mea.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Da, Andrea, vreau sa stiu cine e mai bun.
Am ramas in urma cu noutatile din Is. Cand am nascut stiu ca era un singur medic la Cuza dar am uitat numele. Acum stiu ca mai multi fac epidurala dar vreau sa stiu cine e mai bun.
Multumesc frumos pt. raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvira83 spune:

Buna burtici si mamici

Nu am mai trecut ceva vreme pe aici

Ioana felicitari pentru ingerasul pe care l-ai adus pe lume sa ai o recuperare usoara, un bebe cumintel si de multa dragoste din partea celor dragi tie.
Lilys mult curaj caci ai nevoie din plin
Nonna sa-ti traiasca copilasul increstinat
Saryta cred ca esti tare mandra de fetitele tale sa te bucuri de ele
ella ai o burtica ff frumusica, de abia astept si eu sa pot cocheta cu haine pentru gravidute Ce fericita esti ca ai apartamentul amenajat gata sa o primeasaca pe printesa ta
Noi ne mutam in apartament abia in primavara vor mai fi 2 luni pana vine bebe si atata treaba de facut. Poate avem norocul si pleaca mai repede vechii proprietari
kriss79 uff saracuta de tine, incearca cu putina muzica clasica poate se linisteste mititica. Am auzit ca muzica lui Mozart face minuni la bebelusi.
mariussimiucImulta bafta cu mutatul
n rest e totul bine la noi, azi am facut o serie analize obligatorii in 1 trimestru.
Cand mai am ceva timp revin cu noi noutati. Acu fug la treaba .
V-am pupat pe toate

ELVIRA burticica mica 10 saptamani dar foarte fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Chiar daca suntem mai mici,suntem mai curajosi.Acum ne-am intors de-afara.Ploua dar am mers in marsupiu si cu umbrela iar acum andutzu meu doarme.

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna.

Nu am mai reusit sa scriu. Sunt cu doi copii acasa (Nonna stie!) asa ca...abia de reusesc sa va citesc. (Sa ma vedeti azi cu BB in brate jucand ascunsa! Ce mai...ca la nebuni! Bineinteles ca lui Stefan i s-a facut foame exact cand il alaptam pe Victor. Si mi-a spus: manac singur, dar in sufragerie. Nu mi-a dat de ales, chit ca pentru azi nu am decat ciorba. Si credeti-ma, numai castronul de ciorba nu il adusese acolo...In rest, nu lipseste nimic din ce putea aduce)

Miha, te muti? Unde? Si eu cu cine ma mai plimb la poalele Cetatuii?!

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

fara cofeina.Oana ce zici?
he,he,Oana,nu vezi ce activa-s azi?
Vlad e la camin.M-am dat batuta,nu mai puteam cu amindoi acasa.Azi sotul vine f. tirziu acasa si l-a dus el dimineata,nu l-a lasat inima sa ma lase asa oropsita acasa.
Caminul nostru are program si in vacanta dar nu fac activitati cu educatoarele ci au program de voie(coloreaza,se joaca).

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am pus poze noi la capitolul "David"!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput