Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

fetelor, sunt asa de deprimata de cand am aflat de fetita lianei stanciu, ca mi-am propus ca d azi inainte sa nu mai tin deloc, chiar deloc tv-ul si laptopul aprins cand e maria in zona. deci, cred ca le voi deschide doar seara, dupa ce se culca ea. acum am mustrari maaaaaaaar de constiinta ca am lasat-o si cu ochii in tv si la calculator... offffffffff

tzuna, maria e o frumusete... si sunt invidioasa ca iar are par mult. cand i-a crescut???? si desi maria mea are par fix pe mijlocul capului, de zici ca i-a dat cineva cu un trafalete pe tzeasta, nu-mi vine s-o tund. abia astept sa-i creasca.

sherbi, ne gandim si ne rugam pt voi, sa fie bine!!! ioanaradu, dc mai stii ceva, da-ne de veste!

azi ma duc la karaoke cu fetele, sper sa mai ies din starea asta de kko!

pupam mult

anaalina, ai o fata frumoasa foc! stii asta!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Martutza eu am zis ca am mai adaugat o soseta la piciorut, pentru ca eu nu-i pun papuci. Am zis ca pana nu incepe ea sa de semne de mers nici nu o incalt cu papuci. Si in plus sunt mai scumpi ca papuci pentru oameni mari. Cat dau pe o pereche de papuci pe care ii incalta o luna si tre sa-i iau altii, mai bine cumpar jucarii...

Am pus si noi poze proaspete incepand de aici.

Ma duc sa pregatesc mancarea pentru azi. Revenim mai tarziu...

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Folositoarele de pampers nr 4, ati nimerit pe cele cu banda mov? mai subtiri si cu elastic la craci si mai faine???? cum naiba le nimeresc iar? ca am luat un pachet si is din alea vechi....cu verde....stiti ce vb?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

mai vreau si eu din alea!!! doar o data am nimerit. am studiat ambalajul pe toate partile si nu am identificat nimic diferit de cele obisnuite. si alea nu ne stangeau la elastice, dar habar n-am cum sa mai dau de ele. acu am luat 4+ si mi se par la fel de proaste ca cele 4 obisnuite. mai pastrez unul din ala cu banda mov in speranta ca mai gasesc.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

quote:
Originally posted by Crina_mio

quote:
Originally posted by roxanici

Folositoarele de pampers nr 4, ati nimerit pe cele cu banda mov? mai subtiri si cu elastic la craci si mai faine???? cum naiba le nimeresc iar? ca am luat un pachet si is din alea vechi....cu verde....stiti ce vb?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

mai vreau si eu din alea!!! doar o data am nimerit. am studiat ambalajul pe toate partile si nu am identificat nimic diferit de cele obisnuite. si alea nu ne stangeau la elastice, dar habar n-am cum sa mai dau de ele. acu am luat 4+ si mi se par la fel de proaste ca cele 4 obisnuite. mai pastrez unul din ala cu banda mov in speranta ca mai gasesc.

Crina si Maya Georgia

Si io am nimerit o data si nu am mai gasit si io vreau, si am crezut si eu ca am luat 4+ da nu era asa.... daca mai gasiti careva sa ma anuntati ca iar s-au pus in vinzare va rog erau muuuult mai bune

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Am vazut-o pe Mariuca ce mare s-a facut si ce scupa e in salopeta cea noua, pe Darius care sta comod in cosul de cumparaturi, (eu nu l-am pus, mi-a fost teama, dar odata l-a pus tacsu si am inlemnit, l-am luat imediat de acolo de teama ca nu se poate sustine)bravo lui de baiat mare, ca poatesi pozele cu Amalia Elena, tiza mea, cum sta si ea in fundulet, ce a progresat draguta.Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
Si daca ne-ati apreciat si pe noi am mai pus poze aici:[URL=http://good-times.webshots.com/album/561182229TpDiSN

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze
Vārsta Adita;
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Gata, mi-am culcat piticotul. I-a placut tare mult la baita dupa o zi pauza, ca pe noi nu ne lasa doctora sa facem baita in ziua cu vaccinul, si noi am ascultat-o. Acum doarme ca un ingeras, sper sa nu mai faca febra ca noaptea trecuta. Chiar ca trebuie sa fim recunoscatoare ca avem copii sanatosi, ne mai prostim noi in gluma cu frumusica, uratica, vb. Roxanei, dar sa-I multumim lui DD ca sunt sanatosi ca asta-I cel mai important. Sper ca David al lui Serbi e bine. pentru voi si toti bebelusii bolnaviori.

Elena ceva de genul asta exersam si noi, pe la o luna , dar apoi nu ne-a mai placut deloc pozitia pe burtica.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by coolutz

citit, votat petitiune si dat mai departe...sper sa se aprobe cat de curand...

roxanici - la cat par avea saracul raresica trebuia musai tuns...daca l-as tunde pe al meu saracul ar arata ca unul proaspat scapat din auschitz ...asa ca cred ca am sa ma alatur stefanyiei si am sa ii las plete...mai tre numai sa negociez cu tac-su ca el nu prea e de acord

vazut poze cu frumoase domnisoare.... pe toate

ma distreaza ca atunci cand toate mamicile de domsoare se insriau pe lista de incuscreala cu roxanici pentru smecherul de rares nu s-a suparat nici o mamica de baieti...dar atunci cand una dintre albinute este curtata mai abitir de bondareii din stup repede sar mamicile de fetite "da a mea ce are...??? e urata?"

ia sa va arat eu voua ce are mama aici si cate stie sa faca....
deci ...
cine se inscrie pe lista???

,
andrea si andrei(6april2007)

Bine ca am revazut filmuletul cu schimbatul scutecului lui Andrei! Ca demult ma tineam sa spun. Am luat, de curiozitate, scutece de nr 4 de la Pampers, dar nu Active Baby, ci Let's Go. Au aceleasi kg ca 4+ de la Active Baby, numai ca sunt sub forma de chilotei. Poate daca ii iei din astia iti e mult mai usor sa il schimbi.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

am facut si eu pt prima data in viata musaca... si a iesit bine

Crina: am pus comanda cu cele 3 pijamale si hainuta de iarna ... am luat si 4 pijamale de Mos Craciun marime 74 in plus, daca le vreti careva anuntati-va Daca nu, le scot la vanzare ca sigur o sa mearga ca painea calda Pijama alb+rosu nu este decat marimi mici, mai pandesc... La fel body-urile pe care le vroia martutza

Am mai luat si eu pentru Alex www.laredoute.fr/vente-combinaison-enfant-cocoon.aspx?productid=324121544&documentid=201207&categoryid=22913682&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta pe bej, ca de aici i-am luat doar un costumas de fas asa gros, fara manusi si botosi. Abia astept sa il vad asa Martinel in zapada

Am vazut poze, avem un stup tare mandru

Imi pica ochii in gura, Alex doarme, dar peste o ora se trezeste sa pape, asa ca mai stau si eu...

Noapte frumoasa!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Pupici fete dragi.

Intru si eu un pic sa va mai spun despre noi. Am citit si din urma cate ceva si pup toti bondareii si albinutele, si pe cei bolnaviori si pe cei sanatosi. ca toti sunt niste frumusei.

Maria este bine, mananca la fel, adica putin, dar asta este, m-am obisnuit. Si eu tot o sclifosita sunt, asa incat probabil seamana cu mine. Saptamana viitoare mergem la controlul de 6 luni si la vaccin. Eu am luat Infanrix Hexa ca asa imi aduceam aminte ca mi-ai zis doctorita sa cumpar.

Eu am facut o ecografie mamara, la dr. Mihai Lesaru, care mi-a zis ca sunt Ok. Un super haios cu un simt al umorului deosebit. Mi-a placut de el si il recomand cu caldura.

Miercuri am programare la ginecolog sa vedem care este treaba cu polipul. Tineti-mi pumnii sa fie OK.

Astazi am facut asigurare interamerican pentru toata familia si desi a costat ceva ma simt mai linistita. In primul rand pentru ca include asistenta de urgenta 24 ore din 24/7 zile din 7, spitalizare la Euroclinic, operatii (inclusiv in strainatate) etc. Cam de toate. Oricum sper sa nu fie deloc nevoie sa o folosim pentru asa ceva.

Va rog frumos spuneti-mi si mie ce blender aveti? Ca eu am un aparat Philips cu de toate dar la care nu reusesc sa fac piureul de fructe si legume, decat daca sunt cantitati mari.

Or eu pun o jumatate de para si cateva prune sau un morcov adica doar cantitati mici. Ce imi recomandati sa cumpar, astfel incat sa pot face pasta din cantitati mici?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Diana, spune-mi si mie te rog cat costa? Doar marimea 74? Si daca sunt body sau bluza cu pantaloni?

Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput