salutare tuturor gravidutzelor

salutare tuturor gravidutzelor | Autor: cammytza

Link direct la acest mesaj

servus mamicilor si viitoare mamic! ma numar si eu printre cele cu burtica. si vreau sa va spun ca sunt cea mai fericita cand ma gandesc ca voi avea o fetita(asa ni s-a spus la ecograf).am 24 saptamni si bb va veni la inceputul lui februarie.
va pup pe toate.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Initial creeata de cammytza

servus mamicilor si viitoare mamic! ma numar si eu printre cele cu burtica. si vreau sa va spun ca sunt cea mai fericita cand ma gandesc ca voi avea o fetita(asa ni s-a spus la ecograf).am 24 saptamni si bb va veni la inceputul lui februarie.
va pup pe toate.

felicitari si bine ai venit pe forum!
te asteptam la "mamici de ianaurie februuuarie", ne gasesti pe lista de pe prima pagina. suntem aproape 110 gravi si urmeaza sa nastem la icneputul anului urmator. te incadrezi perfect la categoria noastra de varsta, ca sa zic asa.
vino sa ne imprietenim! e gasca misto si o sa vezi ce bine-ti face sa interactionezi cu gravi care au varsta sarcinii cam ca a ta.

pupam!

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

a, sa nu uit!

vezi ca primele 10 mesaje iti sunt moderate. o sa apara mai greu si poate vei avea impresia ca nu te baga lumea in seama. tu nu te lasa batuta si dupa moderare vei putea posta in timp real.
cand o sa scrii primul mesaj la mamici de ian-febr, sa dai cateva info despre tine:
- data ultimei menstruatii
- data ta de nastere
- data preconizata pt nasterea fetitei

bafta!

irina 28+ Rares

Mergi la inceput