MAMICI DE ITALIA (12)
Raspunsuri - Pagina 6
katiapam spune:
Cristina-ne axam pe Giulieti
si eu am iesit ieri cu marsupiul,pe vremea asta cu carucior umbrela si etc.............e mai comod
am si eu dezinfectant cum ne-ai aratat eu le pun in apa fiarta 1o minute apoi in dezinfectant si apoi le clatesc
Piccaflor-eu sint de servici azi cu cafeaua,faccio la barista per oggi daca mai vrei vino dar daca bei prea multa trece la Matteo si chiar ca ma acuzi
asa cresc eu
GIULIA-20/06/07
Raluk31 spune:
Neatza si de la mine! Da' eu,ca de obicei,fara cafea,ca nu numai ca nu sunt obisnuita,dar imi face si rau mirosul..Tare ma bucur ca incepe we sa am jumatatea aproape!
Mami,drum bun si sejur placut acasa!
Cristina,eu cunosc un dezinfectant de la Amuchina,se gaseste la Coop,chiar la raionul de nou-nascuti.
Dananagie,felicitari,sa fie cu noroc!
Oana,ai fost mortala cu Eduard al tau si cu apa vieDar stii ca nu sunt 2 copii la fel,poate daca te mai incumeti o data,iese un inger..sage comme une image!
Roxali,bine ai revenit!Oare dupa cate zile??Si asteptam cu nerabdare istorioara nasterii Soniei!
tuturor!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
cristina85ss spune:
Fetelor ne-am intors de la farmacie si am cumparat tot.Ati vazut ce timp urat,bine ca nu ne-a prins ploaia ( la mine si la Giulia ma refer )
Katiapam ce ham ai cumparat ptr Giulia?
Raluk Amuchina este un desinfectant ptr piele si cusaturi,nu? Eu il foloseam ca si desinfectant vaginal dupa taietura in spital
Cristina + GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
Raluk31 spune:
Cristina,eu l-am folosit pentru piele la indicatiile dermatologului,insa este indicat in special pt fructe/legume si obiectele nou-nascutului (tetine,biberoane..).Ma refer la solutia concentrata.
Raluca
cristina85ss spune:
Raluk pai atunci data viitoare cumpar de la amuchina,multumesc ptr informatie Stii cumva cat costa?
poze
nasterea
Raluk31 spune:
Vreo 5-6 euro pt un litru,daca-mi amintesc bine.Cu placere
Raluca
katiapam spune:
ciao Raluk
Cristina-amucchina e pt. tot si pt.fructe si legume
am primit marsupio www.punto.it/img/spaziofoto/space9/177525/ImmG_pamgiu_01193395472.jpg" target="_blank">asta
www.punto.it/img/spaziofoto/space9/177525/ImmG_pamgiu_11193395507.jpg" target="_blank">asta
doua poze cu www.punto.it/img/spaziofoto/space9/177525/ImmG_pamgiu_21193395530.jpg" target="_blank">dulceata mea
www.punto.it/img/spaziofoto/space9/177525/ImmG_pamgiu_31193395552.jpg" target="_blank">dulceata mea
asa cresc eu
GIULIA-20/06/07
cristina85ss spune:
fetelor voi cum puneti bb sa doarma,pe burtica,pe spate sau pe o parte? Eu imi pun mereu fetita sa doarma pe o parte insa am intrt pe pagina data de Katiapam si acolo scrie ca dormitul pe burtica sau pe o parte poate produce moartea subita a sugarului. voi ce credeti?
poze
nasterea
cristina85ss spune:
e dragut marupiul Katiapam si al meu tot albastru este,ptr ca roz nu am vrut sa iau de frica sa nu se murdareasca prea repede
poze
nasterea
katiapam spune:
Cristina-Giulia doarme mereu pe spate nu vrea intr-o parte ca acum si gira da sola si pe burta o puneam sa doarma si o pindeam mereu,tu poti sa o pui ca le place sa doarma pe burta dar sa fi atenta
acum nu prea ii mai place la a mea sa doarma pe burta si nici intr-o parte boo
asa cresc eu
GIULIA-20/06/07