MAMICI DE ITALIA (12)
Raspunsuri - Pagina 13
Ginger00 spune:
La Pavia am sa nasc,oricum acolo au un chirurg neonatolog foarte bun,spitalele din Milano (Mangiagalli,San Paolo etc.) trimit acolo bebelusii care trebuie operati .Am intrebat daca e grav si mi-a zis ca e o problema serioasa,deci...acum incerc sa stau calma pana miercuri cand voi vorbi cu chirurgul.
+29 sufletelele mele
Atat mai avem
pet.cost2005 spune:
ginger - oooofff ... atunci incearca sa stai linistita pana nu vorbesti cu dr. Sigur nu te ajuta cu nimic daca te stresezi inainte .... Nu stiu ce sa-ti spun, numai bine !!!!!
cristina85ss spune:
[bGinger00 imi pare rau prin ce treci,daca te pot ajuta cu ceva...
slimatei[/b] sa speram ca ai drepate si iau odata permisul acela
Cristina + GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
katiapam spune:
Salut fetelor!
Liliana-imi pare foarte rau sa fiti uniti sa treceti peste durerea asta si prin ce treceti acum,ai mare grija de tine te pup
Cristina-nu-ti fa griji pt.carnet si eu l-am luat a 2 oara si m-a pus sa fac de 3 ori parcheggio lateral dar pina la urma am avut noroc ca m-am descurcat cu examenul,nu te stresa data viitoare sti la ce vai incontro,concentreaza-te si lasa emotiile acasa
cu candida imi pare rau ca nu mai trece
Ginger-sper sa nu fie nimic grav,saraca de tine trec din una in alta
cum sa stai linistita? stiu ca ti-e greu dar incearca si asteptam vesti de la tine dupa ce vb cu chirurgul
Petcost-mi-ai adus si mie aminte de prajiturele bune de acasa
ar merge un diplomat la mine,hmmmmmmmmmm
Roxali-e o scumpa fetita ta,mai bine pune-o la san mai des decit sa-i dai lapte praf,eu din pacate nu am avut
Slimatei-te-ai intors de la mercato? ce ai gasit frumos?
bucura-te ca iti mai gateste sotul
al meu are citeva feluri care le face exclusiv el dar de multe ori daca ii spun ca nu am chef de gatit ma intreaba ce sa-mi cumpere si gata cu gatitul cam asa gateste el
Raluk-tu cum te mai simti?
Mikuta-tu do stai?
In rest noi sintem bine in afara de durerea de cap care o am de la amiaz
Giulia azi a fost o scumpa,imi atingea fata cu minuta si facea un sacco de risate
acum ies la plimbare cu fetita poate ma simt mai binisor
asa cresc eu
GIULIA-20/06/07
Raluk31 spune:
Ciao,fetele!
Eu mi-am inceput dieta fara sare...noroc ca nu tine decat cateva zile.Vad ca nu stiti ce sa-mi recomandati..In rest,profitam de faptul ca suntem amandoi si ne plimbarim toata ziua
Ginger,e clar ca iti vor provoca nasterea sau sunt de parere ca bb poate astepta?Sper ca timpul sa treaca in favoarea voastra,iar voi sa fiti toti 3 ok
Petro,mmm,de cand ma gandesc eu la prajile de acasa...astea de pe aici nu-mi prea plac...sa zicem o savarina zemoasa..cred ca am si visat azi-noapte
Sa aveti o seara frumoasa!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
pet.cost2005 spune:
raluca - lasa ca tu mai ai putin si te duci acasa ... si ai sa tot mananci prajituri. De sarbatori va duceti, nu? Da' eu ... ca pana la anu' in vara mai e ... doar sa-mi aduca mama la pachet .
stefi - nu te-ai intors din piata ???
Ginger00 spune:
Va multumesc fetelor
Precis imi vor induce nasterea daca se inrautateste situatia.Acum mi-a zis ca ma vor monitoriza ca sa poata creste inca putin.De aceea o sa vorbim cu chirurgul ca sa fie toti pregatiti la momentul potrivit
Desi ma abtin ca sa nu plang, in interior simt ca stau sa explodez.Am contractii en-gros dar ce sa mai fac...nu mai au efect nici medicamentele daca eu nu sunt linistita
+29 sufletelele mele
Atat mai avem
cristina85ss spune:
Mai fetelor mai lasati prajituriile astea ca eu sunt la dieta
si nici nu ma pot duce acasa in romania,or sa vina ai mei aici la botez ( prin martie anul care vine)
Ma duc sa fac curat in bucatarie pana nu se trezeste Giulia ca de ea nu ma pot misca deloc.A domani ciao
poze
nasterea
cristina85ss spune:
Ginger00 imi pot imagina prin ce treci e greu..stiu..insa copilasii tai au nevoie de tine,trebuie sa fi puternica ptr ei.Capul sus! Totul o sa fie bine,sunt sigura. Nu te lasa doborata de spaima si de durere,fa-o ptr ingerasii tai
poze
nasterea
slimatei spune:
am venit,am venit......nu prea am gasit nimic interesant.am luat ardei..fructe..niste prosopele...pijamale..si cam atat..ca nu pot duce multe...
doar..ca azi mi-am dat o gramada da fa...sunt rupta de oboseala..da' nu ma las..macar acum ca am chef..ori asa ori asa la sfarsit de seara tot rupta sunt de spate...si tot ma dor toate cele ..asa macar mai fac ceva util..
somnic usor...
ginger fii curajoasa...iti tin pumnii...
Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto