MAMICI DE ITALIA (12)
Raspunsuri - Pagina 12
pet.cost2005 spune:
De nevoie harnicuta ... ca tre' manance si sotul cate ceva, nu? Dar si de foame ... pt. mine
slimatei spune:
haideti mai fetelor..chiar nu mai aveti un pic de timp si pt. noi..?..
mirela, dana, celelalte fete..?
diana tu..esti suparata pe noi...ce-ti facuram..?de nu mai vii pe la noi..?
petro oricum ar fi ..tot harnicuta esti...eu l-am pus pe sot ieri sa-mi faca pana si clatite... a stat saracul in bucatarie... da' las' ca-i bun ...ca asa nu uita ca o are(bucataria)..in schimb..azi am de curatat pe urma lui..mi-a lasat tot sotto sopra... deobicei nu face asa ..bineinteles cand intra si intra f. rar...dar cred ca a facut-o innadins(glumesc..) sau nu si-a dat seama...
sa avem o zi buna...azi la noi e mercato..merg sa mai sparg niste eurasi...
Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
pet.cost2005 spune:
Neataaa !!!!!
stefi - spor la cumparaturi !!!! Si la curatat prin bucatarie ... mmmmm clatite ... desi de curand mi-am facut parca iar mi s-a facut pofta. De fapt, ceea ce as dori mult sa mananc (si sa nu-mi sariti in cap ca va fac pofta) este o prajitura de cofetarie de la noi, oricare ... da' sa fie ca la noi. Sau alba ca zapada facuta de mama ... lasa ca vine ea aici si o pun la facut prajituri (este experta) ... Am o pofta nebuna de dulciuri !!!
Daaaa sunt multe fete absente pe-aici ... o fi cu sarbatorile astea, pontele etc. ... va asteptam cu vesti bune !!!!
cristina85ss spune:
Buna dimineata fetelor,intru si eu sa va salut.Sunt tare suparata ptr permis ca m-au picat la examen din cauza centurei de siguranta..offff..
Roxali imi pare rau ptr sfatul meu este totusi sa nu ii dai lapte praf daca ai lapte matern..dar tu stii cum este mai bine
La noi totul e bine.am fost mai ocupate zilele astea cu rudele in vizita,curatenia...etc
Mie mi s-a reintors candida,am inceput un tratament si eu si sotul cu pastile creme si altele,am pus la sterilizat toata lenjeria poate-poate vom scapa de ciuperca asta blestemata,si ne-am mai pus si pe slabit..cu grija mare bineionteles sa nu imi afecteze lactatia.Oricum sis sotul trebuie sa mai dea jos,ptr ca nu ii mai intra nici o pereche de pantaloni din iarna trecuta
Cristina + GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
pet.cost2005 spune:
stefi - da, am sa o intreb pe mama de reteta ... ti-am zis, nu sunt eu experta in dulciuri. Eu doar la capitolul consum sunt experta .
cristina - lasa ca o sa iei si permisul ala. Nu asta-i supararea. Cat priveste candida, oooofff ... eu am terminat tratamentul sa vedem ce efect a avut.
Si spor la dieta pt. amandoi !!! La tine mai moderat insa, deocamdata ...
slimatei spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
stefi - da, am sa o intreb pe mama de reteta ... ti-am zis, nu sunt eu experta in dulciuri. Eu doar la capitolul consum sunt experta .
cristina - lasa ca o sa iei si permisul ala. Nu asta-i supararea. Cat priveste candida, oooofff ... eu am terminat tratamentul sa vedem ce efect a avut.
Si spor la dieta pt. amandoi !!! La tine mai moderat insa, deocamdata ...
ca si mine dealtfel... dar vorba ta daca nu are cine sa-mi faca tb sa fac eu...
cristina nu fi suparata, mami... stai linistita macar tu ai avut un motiv..da' pe sotul meu..l-au picat prima data ..si nici acum nu stie motivul(ba ca era sens dopio..cand e clar ca era sens unic..ba ca pur si simplu ni-i a placut cum conduce,ba ca nustiu ce)..la urma i-a zis ca nu i-a placut de fata lui..adica sa mai cred ca e raztism..?oricum ai sa vezi ca din a doua ai sa-l iei ...si-ti va fi si de folos experienta..nu mai fi suparata..o sa fie totul bine... cand mai ai luna viitoare..?
va pup pe toate ...eu tb sa plec..da' nu ma' dur...brr... ai iesit soarele cu dinti
pet.cost2005 spune:
stefi - fa-ti curaj si fugi la piata !!!!!! Sa ne spui ce ai luat bun, frumos ....
Pe aici e soare, dar inca nu am scos nasucul afara sa vad daca e frig ...
Ginger00 spune:
Noi ne-am intors de la eco...unul dintre micuti are o problema la intestin(ca o ocluzie),miercuri am intalnire cu chirurgul neonatolog pentru ca mai mult ca sigur v-a avea nevoie de operatie.Mi-au mai facut injectia de cortizon pentru maturarea plamanilor si imediat ce se poate sau daca se inrautateste situatia imi induc nasterea.Sunt la pamant ...
va pup
+29 sufletelele mele
Atat mai avem
pet.cost2005 spune:
ginger - curaj ... chiar daca o fi sa nasti inainte ... bine ca ti-au facut injectia aia pt. maturarea plamanilor. Operatia pe care urmeaza sa o faca la bb sper ca nu e grava, deci, stai linistita ... pana la urma unde o sa nasti? Tot la Mangiagalli? Sau la Pavia?