Rahova sau apropiere (34)
Raspunsuri - Pagina 6
monica-elizabet spune:
fetelor dupa lupte seculare in care cris mi-a explicat de 1000 de ori ce si cum trebuie sa fac am reusit...sa denumesc pozele in album...saru mana cris...esti buna de profesoara
si multumesc mult
Dory multumim, te-ai plimbarit
azi am facut o supa Crema de ciuperci in Castroane de paine cu capac si o Prajitura cu migdale
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
aissa spune:
Mda, stii ce ar mai tb sa implementeze astia cu albumele lor? O modalitate sa pui si reteta langa. Ca asa salivez in gol (pe langa ca majoritatea ingredientelor din ce citeam la arabesti imi sunt necunoscute).
Bai asta cu painea pe post de castron am tot vazut-o recent. La o nunta am vazut ca in interiorul painii (mare de altfel) era pus un castron de portelan cu supa. Dar in alta parte nu sunt sigura dar parea ca supa e pusa direct in paine, eu vazand in ambele cazuri doar poze. Tu cum faci????
A, si vezi ca la crema de ciuperci ai grsit link-ul, m-a dus la Aje (parca)-chftele din legume.
Dory232002 spune:
Ingenioasa metoda cu, castroanele de paine, ai pus-o direct?, nu se inmoaie painea?Eu nu am mai vazut pana acum asa ceva.Mie la link-ul cu crema de ciuperci mi-a aparut castroanele de paine
Dory232002 spune:
Eeee, stai ca ma-m dumirit sunt castroanele de paine sar sunt umplute cu crema de ciuperci , asa-i???
Fetelor, va-ti dat ceasul in urma??
aissa spune:
Dory nu stiu daca e crema de ciuperci in paine. Ciudat e ca la mine se deschid chiftele de legume la link-ul ala.
Eu am vazut cum spuneam poze, unele cu supa pusa in castron si castronul in paine, capacul deasupra, altele in care supa parea pusa direct in paine si de aia ma intrebam cum a facut Monica. Asteptam dimineata pe la antipozi sa aflam.
Edit: ai dreptate, cred ca a modificat linkul intre timp. si da, e supa direct in paine.
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
ma bucur ca v-au placut castronelele mele...cand am fost la praga acum vreo 4-5 ani atunci am papat prima data aceasta crema de ciuperci pusa in castroane de paine...pana ieri nu facusem decat crema...nu si castronelele...dar m-am gandit sa incerc sa le fac si mi-au reusit
da...eu pun supa direct in "castronul" de paine insa chiar inainte de a o servi fiindca se inmoaie...o sa vedeti ca dau supei un gust deosebit...pacat ca-s de unica folosinta
castroanele nu au iesit chiar asa "mancabile" sa le zic...erau cam taricele...dar totusi bune de papat
aseara ne-am costumat pentru Halloween si am facut o proba...
ruxi este mai bine, nu a mai tusit aproape delok toata noaptea...dar nu ma bucur pana nu o vad scapata de tot...
in seara asta iesim putin in orash +2 dar pana atunci mai este...
va pup pe toate, sa aveti o Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Halloween
monica-elizabet spune:
va servesc cu o feliuta de Tort
si va las cafelutza pe masutza in termos sa fie calda
monica
Prajituri si papa bun
Halloween
aissa spune:
Mersi de cafeluta, era numa buna insa tortul m-a dat gata. Ia sa fac si eu unul zilele astea. Ce crema ai pus in el?
MIRCLAU spune:
buna dimineata fetelor
LA MULTI ANI!!!!!! pt MONICUTA cea mai iscusita dintre bucatarese,sa fii sanatoasa si muuuult noroc
fetelor nu a-ti venit la cafeluta si la tort? pe unde sunteti?
MONICA multumesc de tort si de cafeluta abia acum le savurez si eu,mmmmmmmm ffff buuunnnn
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN