Rahova sau apropiere (34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

BAUUUUUUUUUU
v-am speriat?
ce sa fac multumesc bine dar cu treburi ca vorba ceea asa e la servici,ma pregatesc pt sarbatori si la noi la servici de sarbatori e nebunie,asa ca s-ar putea sa va scriu mai rar,dar de citit nu scapati
DORY ,vicky e vecina cu mine de servici,dar chiar vecina adica la cateva blocuri distanta,si ea e singura cred cu care nu m-am vazut
anducu meu e mai bine dar iar i-a revenit o tuse seaca,de nu mai scapam nu stiu ce sa mai iau,asta e,o trece ea si iarna asta....
VIO dar tu pe unde esti,ca de cand cu cozonacul n-ai mai scris
va pupic pe toate si va doresc o zi buna si

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

aoleu am uitat

LA MULTI ANI!!!!! pt MARIA sa fie sanatoasa si sa-si asculte parintii si pt alex felicitaript desenele frumoase
pupam copilasii frumusei si cumintei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Dory, eu lucrez in spatele Primariei sect.1. Mire are dreptate, lucrez la cateva blocuri distanta de ea, si intr-adevar nu am reusit sa ne vedem pana acum. Ies f. rar din birou.
Mire, sa nu razi de mine, dar eu habar nu am unde este miraculoasa cofetarie de unde iei tu acei mirifici si mult-laudati cozonaci. M-am chinuit sa o localizez, dar nu am reusit. Deci de aici puteti trage concluzia ca nu ies din birou si nu stiu ce e prin zona... Asa ca Mire, draga mea, s-ar putea sa te "deleg" tot pe tine sa-mi iei si mie un cozonac si asa sigur ajungem sa ne vedem! Dar pe sapt. viitoare, ca joi e zi de leafa la mine, dar nu e sigur ca tot joi intra banii in card.
Dory, eu tot incerc sa-i explic lui Dani cum e in "colectivitate", ca de-acum incolo o sa tot dea peste fel de fel de copii. Dar el e mototol si bland si nu pricepe de ce nu-s toti la fel ca el.
Andreap, La Multi Ani!si din partea mea pt. Maria, sa creasca mare,frumoasa si sanatoasa!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

VICKY este chiar langa posta,cum ajungi la posta pe coltul celalalt,dar daca nu dai de ea vii la mine si mergem impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Mire, mersi, sigur vin la tine, sa ma duci de manuta pana acolo! Cu ocazia asta ne vedem si noi!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna fetelor,
ei nu m-am pierdut!
zilele astea am avut curs si a trebuit sa-mi fac si eu tema apoi am dat examen si trebuia sa stau acolo langa ei...sa nu copieze
azi am terminat,dar ma asteapta altele
asa ca nu stiu cand o sa mai scriu...incerc totusi....
ca acasa mancam,facem ceva lectii si apoi eu motai(chiar de la ora 8) iar Mihnea se uita la desene....

andreea,multumesc sa dea DD sa avem BBi sanatosi(ca frumosi si destepti sunt oricum!)
si voua,la toate, va multumesc
PS azi avem test la abecedar
sa vedem ce am facut!
ieri a facut un fel de test la mate,dar nu trece nota in carnet si a luat FB si -FB...

Vio 5+
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

felicitari lui mihnea pt FB,succes si la testul de la abecedar

Mergi la inceput

nu schimba nimeni capitolul,ca eu nu ma pricep nici macar dupa indicatii,sau o fi lenea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
eu sunt racita cobza si tare mi-e frica ca le-o dau si astora mici...desi sunt convinsa ca de la spalat pe cap sis tat in AC mi se trage...deci practit nu as avea ce sa le dau...dar cine mai stie
La multi ani! Mariutza, sa cresti mare si sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti
vio, felicitari pentru mihnea
mire, vicky...poate va si stiti din vedere si o sa aveti o surpriza cand o sa va vedeti...
sanatate anducului sa nu mai tuseasca
Dory, adevarul ca pe o vreme ca asta si eu as prefera sa stau si 2 ore in trafic decat sa merg pe jos...da'am zis si eu asa...ca sa ma dau mare

ps.incerc acum sa schimb capitolul
va pup pe toate dar sper sa nu va virusez

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Am deschis
CAPITOL NOU

va astept

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput