Rahova sau apropiere (34)
Raspunsuri - Pagina 18
anangel_lexi spune:
Buna dimineata!
Noi am avut un week-end plin. Ne-am plimbat pe la rude atat sambata cat si duminica. Ne-am permis, pentru ca Mariei i-a trecut febra si cred ca intre timp i-a trecut si roseata din gat. In schimb ieri a facut diaree. De unde era sa stiu eu ca daca ii dau Augmentin trebuie sa-i dau si nu stiu ce pliculete care sa-i protejeze flora intestinala ca altfel face diaree? Azi am aflat treaba asta de la sefa mea. Dar problema e ca nu-si aminteste cum se numesc pliculetele! Voi stiti ceva de ele?
Maria intre timp merge foarte bine singurica si atunci cand cade rade si zice "ai cazt". Mi-e drag de ea de nu mai pot!
Andreap, la multi ani Mariucai tale, sa fie sanatoasa si baftoasa!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
MIRCLAU spune:
LEXI eu i-am dat florafiber,dar poti sa intrebi la farmacie si iti spun fetele ce mai exista,asta era la niste sticlute mici si era dulce la gust asa ca l-a acceptat ffff bine micutul,multa sanatate si

DORY multumim 
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN
anangel_lexi spune:
Saru-mana mult!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
monica-elizabet spune:
salutare fetelor,
gata...a inceput scoala...vicky, vio...iar sunteti in focuri cu teme si altele...
si numai bine si voua si copilashilor succes la scoala.
lexi si noi tot Biotics baby am luat...sanatate mariutei tale 
Mire,
sa treaca mucisorii baiatului
Dory
asa este ai dreptate...dar lasa ca macar v-ati mai vazut cu rudele...ai mai vb la telefon cu pitica
...ce zice ii mai e dor de tati ![]()
![]()
noi suntem bine, alex iar tuseste doar razlet
dar vremea este atat de schimbatoare incat nu ma mir ca o fura iar si o luam de la capat 
eu prin bucatarie cu mancaricile mele...ruxi cu jucariile...
va pup pe toate sa aveti o saptamana buna
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
Dory232002 spune:
Monica, am scris cam in acelasi timp, ieri am fost amandoi la ea, astazi am vb cu ea la tel., si mi-a spus ca tatae e nebun ca a certat-o
.Slava Domnului ca sunteti spre bine, azi mi-a spus mama ca de dimineata de cand sa trezit Alexa este cam maraita, nimic nu-i convine si nici nu a mancat mai nimic, sper sa fie ceva trecator, poate o fi de la vreo maseluta...
Va-m spus ca joi seara a alergat prin casa si sa impiedicat de un covor si a cazut cu obrazul de piciorul uinui fotoliu si este jdrelita pe un obraz?, acum a prins zgaiba si o rupe
, ieri ii pusese mama un plasture iar astazi nu a mai vrut sub nici o forma sa stea sa ii puna altul 
.Mi-a spus mama ca ea a plans mai mult ca Alexa de mila ei si de oftica ca sa lovit fata.
Aaaaaaaa, dupa ce sa lovit a certat-o fratemio ca sa nu mai fuga si mergea prin casa ca melcu
, lucru care bineinteles ca nu a tinut mult.
Va pup , mai am putin si plec acasa
.
monica-elizabet spune:
Of Dory,pup
julitura sa-i treaca repejor...
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
andre_ea spune:
Buna seara!
N-am mai scris de o vesnicie. Sunt ingrozitor de ocupata la serviciu, vin acasa, stau putin cu copilul si apoi culcarea. Cam asta e timpul meu.
N-as fi intrat nici acum, pentru ca cica mi-am adus de lucru pentru acasa, dar am vazut o semnatura frumoasa care merita felicitata:
Vio,

sa fie intr-un ceas bun! Felicitari pentru burtica, si sa ascunda in ea ce va doriti voi. Sa ai parte de o sarcina usoara!
Pup pe toata lumea!
Imi pare rau ca nu am mai mult timp. Ma intorc la nebuniile mele.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
monica-elizabet spune:
andre-ea servici usor...ma bucurca ai scris cateva randuri si ca v-am revazut in pozele de la andreap si pe tine si pe ochiosul tudorica
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween