Rahova sau apropiere (34)
Raspunsuri - Pagina 15
anangel_lexi spune:
Dory, nu e problema ca ii ies molarii de acum, dar ii ies INAINTE de incisivii laterali??? Asta ma macina pe mine...
Alexei
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
lexi, nu cred ca este nici o problema stai linistita...uite onitza(mamica lui paulica...fetele o stiu tot asa era ingrijorata ca-i iesisera lui paulica caninii inaintea incisivilor parca...acum are toti dintisorii si e un ochios si un frumos)
sanatate multa mariutei sa nu mai aibe roshu in gat.
si alex a reinceput sa tuseasca mai tare dupa ce tusea asa de...1-2 ori pe zi...acum iar cohacaie
nu stiu ce sa mai cred...parca zici ca si-o paseaza de la unul la altul
cand termina unul incepe celalalt
Mire, fa o poza la cozonacl ala ![]()
Dory
alexa iubareatza de tati ![]()
vio, ce mai faceti voi?
andreaap, ce prostioare a mai facut mariutza? sau e fetitza cuminte?
cris...abia astept sa ne zici ce parfum ai primit.
vicky...mmmm
si nu furasi si tu nici o reteta de pe-acolo sa ne-o zici si noua? ![]()
in rest...nimik nou...deja am inceput sa ne interesam sa-l inscriem pe alex la scoala...am baiat mare
va pup pe toate si sunt in zona
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
preda_vicky spune:
Monica, n-am furat retete, ca eu aveam nevoie de translator sa-mi citeasca menu-ul
! Dar a fost buuuuunnnn
! Si cel mai bun a fost "digestivul" pe care ni l-a dat dupa masa, un paharel cat un degetar care nu continea decat vodca, suc de grep si lamaie
. Asa ca fetelor, cand va tenteaza o masa italieneasca
, o atmosfera intima si foarte placuta, cu o servire ireprosabila (si eu am ramas
), intrebati fata si va dau adresa
.
fetele si wk placut va doresc!
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
bine macar ca ne-ai dezvaluit secretul digestivului 
![]()

monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
andreap spune:
Offf....vinerea e cea mai grea zi din saptamana,asa ca de intrat abia acum am reusit!
Monica,mai tu char vrei sa te pun sa-mi pui mancare la curier????Multumim de intrebare,Mariuca e bine,prostioare in limite rezonabile.Dar mai grav e ca deja stie ca Sebi o 'protejeaza',asa ca ma paraste la tac-su,daca o cert si e si el acasa plange cu suspine..tot arsenalul!Voi sunteti bine?
Vio,ma gandeam eu ca ai gresit..pai te asteptam la 'mamici de mai-iunie 2008'.
Aissa..esti tare
!Multam de ajutor cu banii.
Maine o serbez pe Mariuca...vor fi cam 14 copii in casa..balamuc scrie pe mine![]()
WE minunat
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
violeta69 spune:
Mire,daca mai ai cozonac sunt pe faza..
Dory am priceput acum...merg tot inainte...spre victoria finala!!!!
Monica,sanatate lui ALex....nu i-ai dat bronhovaxom
(sa nu ziceti ca sunt obsedata de medicamentul asta,da?!)![]()
andreea La multa ani!!! Mariucii!!
sa fie sanatoasa si frumoasa(ca e,oricum) si sa aiba tot norocul din lume!
apai,eu nu cred ca mai vin la voi(mamici de mai-iunie ca sunteti cam prea departe pt mine si nu stiu cine ma mai baga-n seama!!) ![]()
am inceput cu fetele de iulie-august si zic sa raman aici ,ca pe ele le stiu de la inceput!!!
apoi oricum ar fi...eu trag cu ochiul si la voi!!!nu va las
pupici
Vio
5+
mamica de viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
aissa spune:
Am luat Carolina Herrera pe recomandarea voastra...e putin mai fresh decat folosesc (eu sunt cu alea dulcile) dar Armani Code parca mi s-a parut prea tare. Eu inca mai caut...simt eu pe gagici un parfum dulce si turbat... nu stiu nene care o fi ala ca nu il identific in magazine. Mereu zic "asta e" si de fapt nu e ce vreau eu.
MIRCLAU spune:
buna seara fetelor
VIO am inteles acum l-am trimis pe colegutul meu sa ia si ramane sa ne intilnim in jur de ora 18.45-19.00 la vestitele scari(sper ca ai inteles unde sunt),daca nu te gasesc inseamna ca te-ai razgandit si ramane la mandea![]()
MONICA nu ma pune sa fac poze ca stau tare rau la capitolul asta...,la ce scoala te-ai gandit sa-l inscrii pe alex,nu-l faci coleg cu mihnea?
eu una sunt fff obosita si totusi vreau sa fac o ciorbita de perisoare din piept de pui si felul 2 nu stiu...
va pupic si va doresc o seara buna
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN
monica-elizabet spune:
Bravo Cris...sa-l stapanesti sanatoasa
da' de ce nu intrebi o tipa pe care o simti ca miroase a parfumul respectiv ce parfum foloseste?...incepti si tu cu un compliment si sfarsesti prin a o intreba cu ce s-a dat ![]()
si inca ceva...de fapt tu poti sa fii identificat de muuult parfumul in magazin numai ca un parfum poate mirosi intr-un fel pe o persoana si defierit pe o alta persoana.
andreap...si mie imi facea alex faze de-asta...cu paratul
numai ca eu i-am spus ca mie mi-e frica doar de Dumnezeu si nu de tati 
asa ca poate sa ma parasca cat vrea el... ![]()
petrecere frumoasa maine
Vio, multumim
nu i-am dat...aici se merge pe tot felul de siropele specifice zonei si climei 
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween