Rahova sau apropiere (34)
Raspunsuri - Pagina 12
MIRCLAU spune:
fetelor cozonac iau de la o cofetarie de pe banu manta de care am aflat de la miria,dar nu vreau sa va spun cum este ca sunteti gravidute si nu vreau sa-mi fac pacate,eu una nu ma mai pot desparti de el,juri ca este facut in casa si in plus nu are deloc E-uri sau aditivi,este facut din exact aceleasi ingrediente cum il facem noi in casa,asa ca anul asta am scapat de facut cozonaci
,daca vreti va spun adresa exacta![]()
VIO deocamdata stau deoparte cu alt bebel ca nu sunt inca pregatita sa fac fata la 2,abia fac fata la 1
VICKY eu abia astept sa se faca andy mai mare sa mergem cu rolele in parc....poate asa reusesc si eu sa slabesc![]()
pupicei la toate fetele

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by MIRCLAU
fetelor cozonac iau de la o cofetarie de pe banu manta de care am aflat de la miria,dar nu vreau sa va spun cum este ca sunteti gravidute si nu vreau sa-mi fac pacate,eu una nu ma mai pot desparti de el,juri ca este facut in casa si in plus nu are deloc E-uri sau aditivi,este facut din exact aceleasi ingrediente cum il facem noi in casa,asa ca anul asta am scapat de facut cozonaci,daca vreti va spun adresa exacta
VIO deocamdata stau deoparte cu alt bebel ca nu sunt inca pregatita sa fac fata la 2,abia fac fata la 1
VICKY eu abia astept sa se faca andy mai mare sa mergem cu rolele in parc....poate asa reusesc si eu sa slabesc
pupicei la toate fetele
MIRE,deja mi-ai facut pofta...vreau si eu adresa
....si la BB 2 ....cand stiti voi,cand va simtiti in stare.,....oricum mai tb sa creasca puiul mic...

Vio,mamica de viitor "avionar"

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
MIRCLAU spune:
VIO cofetaria se numeste CLAUS si este pe partea cu primaria sectorului 1 cum mergi dinspre gara basarab,dupa primarie primul bloc la parter,sunt 2 indicatoare
si cu ocazia asta treci si pe la VICKY..![]()
nu stiu daca am explicat bine dar uite iti dau si nr de tel de acolo:0721.264.900 si intrebi mai exact
andreap spune:
Salutare
Imi fac putin timp sa va salut si sa urez sanatate multa tuturor bolnaviorilor!
Vio,ce DPN ti-a dat?Stia linistita ca si BB meu are doar 5.4 mm...
.De ce faci cerclaj?sau am inteles gresit?
Aissa,mie de ce nu-mi spui de banuti?vreau si eu sa dau ceva...poate faci tu drumul..tot sunt
acum...nu ma 
Pup
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
violeta69 spune:
andreea,BBle tau e chiar mare...e dublu ![]()
al meu are doar 3 mm ![]()
nu mi-a spus de data nimic,ca mi-a zis sa vada peste 2-3 saptamani exacat cat am...sigur dupa ciclu ar fi in jur de 25-26 iulie...
pai cerclaj o sa fac pt ca eu nu prea mai am col...
am facut conizatie in urma cu 1 ani si jumatate!
asa ca nu are ce sa se inchida si e musai sa fac cerclaj...

andreap spune:
Violeta,25-26Iulie?????Cand a fost UM?ca eu am avut pe 13.09 si am DPN in jur de 20-25 Iunie.Off...cercalj..si o sa stai acasa??
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
Mire, Dory....ah m-ati zapacit cu cozonacul
cred ca-mi pun si eu unul la masina de paine ![]()
andreap, vio...ma bucur ca sunteti ok...poate nasteti in aceeasi zi ![]()
noi suntem ok
pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by andreap
Violeta,25-26Iulie?????Cand a fost UM?ca eu am avut pe 13.09 si am DPN in jur de 20-25 Iunie.Off...cercalj..si o sa stai acasa??
Poze 2007
Andreeasi MARIUCA-7.11.2004
aoleu,stai mai ....nu te speria...ca am gresit...nu e iulie, e iunie

ce sa fac,imi e somn!!!
25-26 iunie,finele lui iunie...
no,ca asta e,nu ma stiu sigur ziua cand mi-a venit
cred ca intre 18 si 22 sept....da' nu bag mana-n foc!!am uitat ,ca daca s-a dereglat...nu stiu de ce,n-am mai notat...dar cam asa...
nu stiu cu statul acasa,posibil de prin luna a 7-a a 8-a ..nu stiu
dar eu nu sunt speriata de cerclaj,am o prietena care a facut cercalj la ambii copii ,ca nu se inchidea colul si nu a patit nimic...
astea-s niste bazme ca nu stiu ce patesti....pai daca e nevoie? ce sa faci? te coase...atata tot...
nu simti nimic....
apoi aproape de termen desface firul si gata,peste 1 saptamana vine si bb...
monica,uite ca tu ai inteles bine(cu iunie si nu iulie
vreau si eu cozonac

pupici

MIRCLAU spune:
VIO daca vrei iti pot cumpara eu unul si ne intilnim undeva pe la scari(ca stiu ca stai pe acolo
),numai sa imi spui si vin cu cozonacu'
astept raspuns![]()
violeta69 spune:
Mire,sigur ca vreau...daca poti
...
da' nu stiu unde sunt " scarile"
asa ca sa-mi spui si unde sunt astea!!![]()