prolactina scazuta
Raspunsuri - Pagina 2

Stefi289 spune:
L5845 la Parhon am fost la dr. Corina Neamtu.
Roxi2007 sfatul meu ar fi sa repeti PRL dupa tratament pt. ca si eu acum 3 ani am mai luat Dostinex cand aveam PRL 107 ,mi-a scazut la 5,iar anul asta cand am fost la endocrinolog primul lucru m-a pus sa fac PRL care a fost 54 .Acum dupa 3 luni de trat.o am 2,8 si iau Dostinex in continiare si mi-a spus sa "prestam "pana raman .Vreau sa te mai intreb daca ai dureri de cap.Sanatate tuturor!

rocsy2007 spune:
stefi289...nu am dureri de cap...endocrinologul a zis ca nu e foarte mare si ca nu asta ma impiedica sa raman. e o posibiltate dar foarte mica. cred ca o sa mer sa mai repet odata analizele.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

ache spune:
quote:
Originally posted by Stefi289
Sunt intr-o dilema.Am adenom hipofizar ,prolactina a fost 49 .Acum dupa tratament co Dostinex PRL este 3Problema mea este ca dr. endo mi-a zis sa iau tratamentul in continuare si sa incerc sa raman insarcinata,dar pe prospect scrie ca Dostinex nu trebuie sa ia femeile care alapteza si nici cele care doresc sa ramana insarcinate.Cine s-a mai confruntat cu asa ceva ?
stefi, mie toti doctorii care mi-au prescris dostinex (3 la nr.) au zis sa-l iau pana raman gravi, si cum aflu sa intrerup...si ca ce scrie pe prospect si ce au invatat ei la scoala despre efectele sec . la gravi ar fi depasit total...si asa am facut, eram in sapt. 5 cand cand am facut testul cu II liniute si am intrerupt imediat...doctora mea nu era in oras asa ca am mers la a 4-a si mi-a confirmat si ea ca e ok
despre prolactina prea mica nu stiu ce sa zic, ca nu am repetat niciodata analizele dupa vreo cura de dostinex si nici nu am auzit nimic...pana la urma prolactina ridicata e u fel de anticonceptional natural, de asta femeile ce alapteaza nu raman gravi
va urez succes
anca

monysorescu spune:
Fetelor se pare ca prolactina mea prea mica nu a fost o problema. Ptr ca ieri tocmai mi-am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv. Asa ca...
Insa prolactina crescuta sigur e cauza de infertilitate.
va urez la toate multa sanatate si sa aveti parte de mult dorit cat mai curand posibil.
to be or not to be?

mara80 spune:
draga stefy.eu am prolactina marita din cauza unui adenom hipofizar descoperit in urma unui rmn chiar luna asta.doctorul endocrinolog mi-a dat tratament cu bromocriptina,incepand cu 1/2 de pastila si urmeaza sa ajung la 3 pe zi.in acest timp mi-a zis ca este ok daca raman insarcinata.si in legatura cu durerile de cap sa stii ca le am din cand in cand.multa sanatate.mara
mara80

fancy_face spune:
Buna! Am avut si eu probleme cu prolactina marita, dar asta pana acum vreun an, cand am aflat solutia, care e ridicol de simpla: mi s-a spus sa renunt total la laptele dulce. Am fost sceptica, dar am incercat si asta, ca tratamentele cu cromocriptina, dostinex, tinctura de zmeur, Vitex, dadeau rezultate de scurta durata... Si de cand nu mai beau lapte, prolactina mea n-a mai luat-o razna niciodata! Ceea ce confirma faptul ca orice mancam/bem are mai multa influenta asupra organismului nostru decat i-am da noi credit. Incercati si n-o sa va para rau! Bafta!