mobil nou - de care?
Trebuie sa-mi schimb telefonul neaparat, sunt naucita de oferte, caracteristicile care ma intereseaza ar fi sa fie cat mai fiabil si rezistent la socuri (sunt si eu neindemanatica si mai e si bb prin preajma) si cat mai mic/usor, eventual model cu clapeta.
Imi puteti da niste idei, eventual din modelele din ofertele cu puncte ThankYou de la Orange?
Raspunsuri
ni-na spune:
I-am luat sotului un Nokia 5200,si s-a dovedit a fi indeajuns de rezistent la socuri.Nu-i foarte scump,are o camera cu rezolutie rezonabila,clapita culiseaza . Intra pe site si vezi ce-ti place,ai preturi,poze,caracteristici....
Victoria spune:
... de oricare, numai Nokia sa fie....
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by Victoria
... de oricare, numai Nokia sa fie....
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
De ce?
addiana spune:
sigur vrei cu clapita? mai ales daca e si bebe prin preajma! eu am avut si am ramas fara clapita
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
anabordea spune:
Eu i-am luat sotului un Sony Ericsson W200 si are si radio cu casti si camera foto si cablu de date si a fost ieftin (dar l-am luat cu puncte la vodafone). E micut si pana acum s-a comportat bine, ba chiar ii si tine bateria mult
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
daniella4 spune:
Voi vorbiti de telefoane prea scumpe pt buzunarul meu.
De ex: intre un LG KG275, Nokia 1600, Sagem my220X, Sony Ericson J120i si Motorola W220 ce ati alege?
..si mai am o intrebare oarecum retorica: de ce pe un telefon nu scrie decat firma si nu si tipul? Pur si simplu ca sa ne bage in ceata???
Gabbriela spune:
pe unele telefoane scrie numai numele si cand il deschizi la baterie scrie si alte date si info...
mie imi plac LG... de 6 ani numai LG am .. cu clapeta si super multumita de ele... si am avut si bb in preajma si nu au ramas fara clapeta si bebe se juca cu ele cel putin o data la 2 - 3 zile
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato