AJUTOR!!!!!!!Pareri despre dr.Catalin Haiduc,

AJUTOR!!!!!!!Pareri despre dr.Catalin Haiduc, | Autor: Magnetism79

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,
Sunt o proaspata viitoare mamica si nou nouta membra a acestui forum si va rog mult daca puteti sa-mi spuneti cate ceva despre d-nul dr Haiduc de la Filantropia, are cabinet partic sau nu, cum e e o.k.?Va rog mult dragele mele dati-mi de stire cat de curand. Am deja 5 sapt si nu am un medic care sa ma vada, cine ma poate ajuta cu un sfat, orice e binevenit. Multumesc anticipat tuturor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Esti pe maini bune.
S-a mai discutat despre dr. Catalin Haiduc aici.

Dr Catalin Haiduc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu merg la dr. Catalin Haiduc. Mai este un subiect deschis la nasteri...mie personal imi place. Mi-a fost recomandat de o prietena care lucreaza cu el si care-l considera destept, talentat, cu fler, rabdator, atent...Am avut oarece rezerve fiind totusi un medic tanar (pe fetita mea am nascut-o la Braila cu un moshulica, practic cel mai titrat de pe acolo), dar am mare incredere in prietena mea ca medic neonatolog (foarte tanara si ea) si am mers la el. Ce am constatat: e foaaaarte amabil, delicat, nu te pune in situatii delicate, e parolist, este disponibil cand ai nevoie de el, raspunde la telefon, vine special daca ai probleme deosebite...ce au spus alte paciente: vine la nastere, te incurajeaza pe perioada travaliului, este foarte delicat si nu permite brutalitati din partea personalului medical antrenat la nastere, opereaza curat (fetele cu epiziotomii coborau scari la cateva ore fara pb), face fata si situatiilor deosebite, nu scoate bebei turtiti sau ciopartiti (la cezariana)... este decent, nu am auzit sa te trateze in functie de buget...si tre sa recunoastem ca mai are o calitate: e tare frumusel (doar conteaza si cine se uita la "madame")...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

super dr! Gratiela l-a descris f bine. Si mai e si haios cateodata....si, in plus, se intereseaza de bb si dupa nastere!

Gratiela tot glumeatza? Doar stii ca s-a casatorit, gata, l-ai pierdut!

my baby

Mergi la inceput