Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (245)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Florini...daca mai treceti prin Mures nu ezita sa ma cauti...daca ai vreme si chef.
Daca ti-a zis medicul sa il iei din a 7-a zi i-al asha...poate are dreptate.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- cumnata din anglia!
Flori-sper sa ne vedem!
Is cu alex sa pape deaia scriu asa

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Moni mai da-mi si mi-e masca de par dar nu aia ce i-ai dat-o lui Janina ca io am zis de David...da poate vine mai repede Gio si ne spune ea asa

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLORININI sper sa urmeze curand o surioara si pentru DAVID!
ANOOO chiar asa,am incurcat borcanele, sigur ce de Revelion,ma gandeam la Mos Craciun

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ati auzit de fata Lianei Stanciu?
Mi-a zis mama ca ieri au depistat ca are cancer la colon si era la Viena deja operata deja dar ii gassise ceva in forma de metastaza.Si ca au nevoie de 125 000 euro ca sa o poata salva.Are doi ani si un pic.Doamne ajuta! Ce m-a impresionat ca acum cateva zile o auzeam vorbind de ea si cat e de fericta. Stiti ceva?

Mergi la inceput

Masca de par se gaseste la Farmec impotriva caderii parului si pt vitalitate e cam ceea ce mi-am facut eu acasa inainte de a sti de masca asta.
Eu mi-am facut singura masca de par: 2 galbenusuri de ou (aveam par mai lung), o lingurita ulei de ricin, 2 fiole vitamina A, doua fiole vitamina E si o linguritza de petrol. Toate astea amestecate si puse pe radacina parului. Se acopera cu un naylon si apoi cu o caciula. Se sta minim 3 ore. Dupa clatire nu miroase parul asha ordinar. E f buna, eu am facut saptamanal vreo 2 luni si mi-a folosit, parul a prins stralucire si nu a mai cazut. Neaparat cu punga de naylon ca altfel nu mai dati jos galbenusul ala
Acum folosesc masca de la Garnier.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Reteta cu ouale o am de la o coafeza.
Merg sa mancam de cina, Dani a baut doar 100 ml lapte

Mergi la inceput

Biancate caut da unde..io ma pun in centru si strig Biancaaaaaaaaaa si daca vii bine daca nu io ma duc

Pozici David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

quote:
Originally posted by J G

Intru si eu sa fac galerie Brandusei:
HAI CU DILATAREA!!![majoreta]

Asta cu dilatarea lui Bee este cea mai coooool pe ziua de azi!!! Bravos Jani!!!

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Pofta buna Bianca
Ma duc ca s-a trezit David...la noapte stam si cantam la chitara lui tati aia veche ca sigur copilul meu nu v-a adormi curand

Pozici David

Mergi la inceput