Copii din 1996 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
mikimihaescu spune:
Buna dimineata!!! O noua saptamana la toata lumea!
Nu stiu ce s-a intamplat, ca am trimis ieri un post si acum nu il mai gasesc, oi fi gresit topicul si e altundeva, hehe.
Noi am avut un we sportiv, Andrei a avut un meci de baschet. Au mancat bataia la greu, alergau ca speriatii, inca nu au experienta cu competitiile. Dar adversarii au fost si mai tari. Unul din baietii lor a dat de 2 ori cos in cosul propriu.
Acum trebuie sa rezolvam problema ochelarilor, ca nu vroia arbitrul sa il lase pe teren cu ochelarii sa nu se accidenteze. sper ca exista lentile pentru copii, ca altfel ne ratam cariera, hehe.
Sanca, si al meu e dezordonat de ma omoara. Toate caietele lui au colturi indoite, le cad copertile, pe paginile de la spate sunt desene.
Va pup, ma duc sa caut lentile.
andacos spune:
Buna dimineatza!
Si o saptamina minunata tuturor!
Nimic nou de raportat(doar o nota tare slaba la engleza),astepr sa-mi aduca astazi o "invitatzie" pentru la scoala ,discutzii cu fiecare profesor in parte!Tare sunt curioasa!Mai ales ca vineri iar am avut o discutzie si "mi-a reprosat" ca el nu este cel mai slab elev din clasa ,adica nu are notele cele mai mici asa cum cred eu!De parca pe mine m-ar interesa asta si fac eu "zarva" mare atita timp cit notele lui sun "bune".
Are vreo 2 zile de cind i "s-a pus pata pe mine"dar nu ca pina acum cind eram "inamicul public nr.1" ci e cuprins de o mare dragoste!Ma pupa intr-o disperare si ma stringe in bratze!Daca ar fi sa fac o comparatzie cu cealalta criza de pubertate(ca el e la a doua,cu o pauza intre ele),ar trebui sa cred ca suntem la sfirsitul crizei!dar stiu eu ce ma mai asteapta!
Simbata asa cum v-am mai spus a fost "ziua portzilor deschise "la scoala,a venit acasa cu tot felul de premii(creioane,pixuri,rigle etc),pentru ca a participat la multe jocuri si a avut punctaje bune!Nu va spun ce incintat era!Tot simbata au facut si ore,germana,matematica si engleza,dar durata unei ore a fost redusa la 35 de minute.
I-a placut tare mult mai ales ca la matematica au lucrat pe calculator!
Ieri si-a spalat "papusile"(adica figurile ce le detzine),va scriu asta ca sa vedetzi ce combinatzie reusita,intre cel care vrea sa-i dau 3 motive pentru a se imbraca cu geaca de iarna(asta in conditziile in care motivele erau mai mult decit evidente) si cel care se joaca inca cu figurile alea!
mQQm ma bucur sa te revad si multa sanatate lui Paul!
MIKI,eu tzi-am mai zis ca sunt "fratzi"!Si al meu detzine coltzuri indoite dar pentru ca le baga aiurea in ghiozdan!
ALMA,bravo pentru notele bune!
Unde-i ANA?
Dana
mikimihaescu spune:
Dana, de unde crezi ca le are indoite andrieul meu? Pentru ca le arunca din avion in ghiozdan.
Ana68 spune:
Salutare,
Si eu p-aici,sa va salut scurt...am fost acasa cu Luana in convalescenta si de azi am luat-o de coada.Mai nasol e ca Luana si-a mutat streptococii in nasul meu ...
Va pup si multa sanatate tuturor!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mihaela_s spune:
Seara buna!
Azi dimineata cand m-am trezit, afara era oglinda...polei...
Ieri a nins destul de mult, dar nu era atat de frig incat sa se depuna, asa ca ce s-a topit peste zi, a inghetat peste noapte. N-a fost frig, vreo -2/-3 grade, dar destul...
M-am speriat, astia nu dau pe drum cu sare, nu e voie, doar cu nisip, de fapt nu chiar nisip ci niste pietricele marunte, e un antiderapant mai bun decat nisipul. Diana merge la scoala cu autobusul, ca e departe...ma gandeam ca nu va merge autobusul...apoi l-am trezit pe Ovi mai devreme ca sa stie, sa mearga pe jos, nu cu masina. Pana la spital e de coborat o panta, nu mare, dar destul cat sa patineze, e si un giratoriu si cateva curbe. Diana saracutza a pierdul autobusul, care a mers normal , ea n-a putut merge destul de repede ca sa-l ajunga, pentru ca aluneca . Noroc ca mai e un bus la 10 minute diferenta, numai ca a intarziat la scoala...
Ieri a fost o zi cam urata, aici a nins, apoi a plouat...noi am fost pe cealalta parte a insulei, ne-am plimbat pe malul marii vreo ora printre pietre si stanci, e o zona tare faina, i-a placut si mamei tare mult. Acolo a fost frumos, n-a plouat si nici n-a nins. Marea era tare linistita, parca era un lac imens, n-a batut nici vantul, a fost fain de tot...
Diana a fost sambata la scoala aici, cu noii ei colegi. E o zi in an in care merg sambata, impreuna cu parintii(dar noi n-am stiut) si pe Diana au anuntat-o colegele vineri dupamasa. I-a placut mult, acum abia asteapta sa se mute aici, e o clasa faina si are deja prietene, se simte mai bine decat in colectivul unde e acum. Asa ca s-a hotarat ca din ianuarie vine aici.
Silvi merge deja cu placere la camin, nu mai am treaba cu ea dimineata, stau afara, azi s-au jucat in putina zapada care era depusa. Si spune ca e bine.
O saptamana minunata va doresc! Si multa sanatate!
Mihaela si fetele mele
Hobby
ralualexandrei spune:
Buna si de la mine hai sa va dau de veste ca inca mai exist,obosita,mai slaba cu cateva kg,dar asta nu-i bai.
Robert are nevoie de mine mai mult decat oricand,clasa a cincea e anaibii de grea si nu pot spune ca profesorii isi dau prea mult interesul sa o faca mai usoara.
Maria tzipa in continuare dupa atentie ,gelozia din ea o face extrem de nabadaioasa si lui Edy ii ies dintii si cred ca asta spune tot.
Asa ca timpul meu pe forum este extrem de scurt.Nu am apucat sa citesc din urma insa vreau sa va spun ca mi-e dor de voi si de piticii vostri.
In afara de rugby Robert a facut o pasiune pt dansul sportiv,cred ca o sa o inscriu si pe Maria,ma mai gandesc inca,poate ca totusi e prea mica,face 4 ani in februarie.
Va pup pe toate!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mikimihaescu spune:
Andra, bine ai venit in clubul mamicilor care se plang de clasa a 5-a, hehe.
Andreiu a dat test la romana, nu a recunoscut cateva hiaturi, sper sa nu vina cu o nota prea subtire.
I-am gasit lentile de contact, asa ca sportivul nostru are cariera asigurata.
Azi incep si micul meu job part time, sper ca nu o sa-mi cada netul tocmai cand o sa am nevoie de el. O sa raspund la niste mailuri pentru o companie de marketing, 2 ore pe zi.
Ana68 spune:
Salutare,
Miki...pai incerc sa-i dobor pe cocostroci,da' nu se dau batuti de loc.Sa ai spor la marketingul ala si succes lui Andrei la sport...iar cu romana,lasa mah,ca nu s-a nascut nimeni poet!
Andra draga...mama eroina te numesti..si vorba lui Miki,welcome on bord cu elevii de clasa aV-a...e greu,adevarat...si cel mai greu e ca pe vremea mea erau altfel materiile si cand ma uit la ceea ce studiaza Alex ma simt tare neputincioasa.
Mihaela...hohoho...a venit iarna pe meleaguri suedeze...
s-a bucurat Silvia de prima zapada?Io nu inteleg care e politica acolo de a nu da cu sare...ma gandesc logic ca nu vor sa rugineasca tablaraia pe masini,poate asta ar fi o explicatie...dar cu pietricele in loc de nisip????cam aiurea...Grija mare,nu-i de joaca.Ce bine ca fetele s-au obisnuit deja cu felul de viata de acolo si acum ca ai scapat de grija scolii cu Diana si cu a gradinitei cu Silvia,tie iti ramane mai mult timp liber ,asa-i? Sa mai pui poze cu voi,sa va vedem.
Dana...sper ca esti bine si ca ti-ai revenit dupa operatie.Ce ziceai de criza de pubertate cu Andrei????Hehehehehehe...ca si eu ma minunam de treburi d-astea la Alex,dar le puneam pe seama faptului ca se maimutareste ca sa-l bag si pe el in seama,asa cum fac cu Luana...cu toate ca i-am explicat clar ca il iubesc la fel de mult ca pe sora-sa,dar ca Luana fiind mai mica cere mai multa atentie....si de aia ma ocup mai mult de ea si ca el e sprijinul meu de nadejde din cauza ca isi poate purta singur de grija....degeaba am dat din gura...Deci sa inteleg ca e o chestie pubertala...ahaaaa...Ce faina treaba cu ziua aia cu portile deschise...ma gandesc si eu ca a fost fain si cu cadouri primite...super!Hai sa fiti sanatosi!
Anca,ce fac copiii tai?Ai mai facut vreo sesiune de shopping?
Mqqm,oi ce mai faceti?Cum a merge?
Alma...cum e Diana cu scoala?
No,dragelor,pupici si sa aveti parte numai de bine!Mai vorbim.Ma gandesc ca imediat urmeaza perioada tezelor....brrr..
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mikimihaescu spune:
Aoleu Ana, de ce pomenisi de teze? Brrr, nici nu vreau sa aud.
Ce soare e azi, dar tot frig!