Copii din 1996 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Salutare tuturor!

Eu am avut o sapatmina tare incarcata,noroc ca azi am avut liber de am reusit si eu sa mai fac cite ceva!Mai am si miine de dus la munca,apoi la medicul de familie sa mai iau o trimitere pentru spital si cam gata!Bagajul e facut,si frica mare!

MIHAELA cu moralul sunt"in plop si plopu-n aer"!Ieri am fost si am avut intilnire cu anestezistul si un chirurg,nu cel care ma opereaza si mi s-a explicat inca odata ce si cum!

ANA,felicitari lui Alex!N-am reusit inca sa vad pozele!

MIKI,a iesit mama ta din spital cum se simte?Sper ca si tu te-ai mai linistit!

SANCA,da m-am pregatit de Halloween,ca ma asteptam la "colindatori"!Au fost mult mai multzi copii decit in anii trecutzi!Andrei a fost si el si a venit tare incintat de "recolta" de dulciuri!

ALMA,nu stiam ca si in Buzau este patinoar!La noi la Galatzi(era pe vremuri si o echipa de hochei cu rezultate bunicele)nu mai stiu daca mai functzioneaza!

Andrei merge miine la Bonn la teatru cu scoala,asa ca pentru el saptamina de scoala s-a incheiat de ieri!(asta daca nu punem la socoteala pregatirea la germna de astazi si cititul de rigoare)

Fetelor sper sa reusesc sa mai intru in weekend!

Numai bine tuturor!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Dana, curaj! Nu poate sa fie decat bine!

Editez ca am dat enter si s-a trimis mesajul...

Patinoar am avut aici, insa a fost lasat de izbeliste de la revolutie incoace. Anul asta a fost preluat de o firma si reamenajat. L-au si acoperit, iar vara va fi discoteca si sala de spectacole. Vor sa testeze si copii pentru o echipa de hochei si patinaj viteza.

Ana, s-a mai pus problema cu muzica dirigintei, o fetita din clasa nu are voce si a depunctat-o pe chestia asta, are media 7 parca, desi la alte materii are doar 9 si 10. Eu cred ca profesorii nu vor sa-si strice relatiile dintre ei, elevii vin si pleaca, dar ei tot colegi raman pana la pensie. Iar diriginta lor nu se prea implica in viata clasei, e foarte rece cu ei.

A tratat problema cu profesoara de fizica smechera mea. I-a spus ca n-a facut mare lucru la test si daca ia nota mica s-o asculte, sa nu-i puna nota in catalog. Eu as inclina mai degraba sa i-o treaca, sa nu mai fie imprastiata si sa invete numai ce lectii crede ea ca le-ar da la lucrare. Dupa aia s-ar putea indrepta cu note mai bune. Voi vedea ce va face, azi le aduce testele.

Revin sa spun ca la scoala Dianei se face baza de date cu copiii pentru a fi trimisa la autoritatea care se va ocupa de acum inainte de alocatiile copiilor. Carnetul de CEC va avea anul asta doar 4 file, pana in decembrie, iar din ianuarie 2008 alocatia va fi virata pe card.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare dragelor...

Uau...ce de noutati aflu de la voi...
May aseara am mers la scoala,n-am nici o noutate negativa de la diriga lui Alex,din contra am primit numai felicitari si vorbe de lauda...Io nu stiu,zau,cum ,cand si cat invata baiatul asta al meu,ca eu tot visator de cai verzi pe pereti il vad,sincer...Si ii ziceam dirigintei ca nu vad rostul concursului de franceza,unde profa de franceza vrea sa il trimita pe Alex,cand Alex abia leaga cuvintele in romana si franceza abia in septembrie a inceput prima oara in viata lui....La care doamna diriginta imi zice ca de ce sa nu-l las,ca e o experienta buna pentru Alex si asa mai departe...Na,sa mearga din partea mea,am zis,da' doamna de franceza sa nu puna baza ca Alex va iesi vreun frantuzoi,ca io mi-s tufa de Venetia la franceza si nu stiu sa-l ajut...
In plus am intrebat care-i treaba cu Centrul de Excelenta...si diriginta imi zicea ca e o chestie deosebita,se face pregatire la mate si e cam greu si o intrebam daca Alex ar putea face fata la pregatire,la care doamna diriginta mi-a zis ca lejer se va descurca,fara nici o problema...Nah,am un mic Einstein acasa...si io nu stiam!Lasand gluma la o parte,mi se umfla inima in piept de performanta lui si ma rog Domnului sa fie sanatos!
Gata cu lauda...

Mihaela...si eu am auzit,cum scriam,ca e foarte greu acolo...nu stiu foarte multe amanunte,abia astept sa aflu mai multe...Pana una alta aseara i-am dat lui Alex 12 roni ca sa plateasca o culegere de mate,ca asa i-a zis doamna de mate...ca va lucra din culegere la ore...
Dana...haz de necaz:curaj gaina,ca te tai!Hai ca glumesc...Fruntea sus,pieptul inainte,ca rau nu va fi,ci pentru binele si sanatatea ta!Distractie maxima lui Andrei la teatru!
Alma...unii profesori sunt cam exagerati cu materia pe care o predau,iar ceea ce a facut profa de muzica cu fetita fara talent mi se pare o mare magarie si prostie din partea ei...Poate ca ei intre ei nu se cearta,profii astia,insa mi se pare nedrept sa ceri unui antitalent si afon sa-ti cante atata timp cat Mama Natura sau Dumnezeu nu l-a inzestrat cu voce.Nu sunt impotriva materiilor astora,dupa parerea mea cam fara folos pentru unii copii.Sa se studieze,pentru cultura generala,insa sa se tina cont de talentul fiecaruia.La noi s-a rezolvat treaba cu optionalul de muzica,s-a schimbat in mate.Ok.Si ma bucur ca doamna de desen nu-i o incuiata...daca vede ca un copil,care nu are talent,se straduieste sa faca ceva,orice,oricat...apreciaza lucrul asta si da nota pe merit si nu sunt deloc mici...
Treaba cu discutatul notei cu profesorul,asa cum a facut Diana la fizica,a facut-o si Alex cu engleza...la fel.In sensul ca nu a invatat o data si a luat 4.Profa lui stie ca invata la engleza si cunoaste,asa ca au discutat si l-a pasuit...Apoi i-a zis ca din cauza ca a raspuns mereu la ore,ii adauga nu stiu ce puncte,asa ca 4 s-a transformat in 8,pe care ar fi trebuit sa il treaca in catalog....Eeeee si musiu Alex nu a vrut,s-a umflat taratza in el si a mai discutat cu doamna inca o data si nu i-a trecut 8-ul,in schimb va trebui sa invete ca lumea,ca domnu' vrea 10....
Pacat ca doamna diriginta nu e apropiata de elevi...rau face si copiii au de pierdut.Diriga lui Alex e apropiata de ei,din cate am vazut eu...
Ei,cu alocatia....si eu am ramas uimita aseara cand am rasfoit carnetul de CEC,si intradevar sunt numai 4 file,pana in decembrie...Pai e si bine si rau.Bine ca poate veni acasa sau pe card si rau pentru cine nu are card sau munceste dimineata,cand vin de obicei postasii cu alocatii si pensii...Ma rog!Asta e!

Bafta si succese maxime tuturor elevilor nostri si sanatate maxima tururor!
Sa aveti un week end super!Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Neatza!!
Dana, tinem pumnii sa scapi cat mai repede de spital.

Ana, ai baiat destept, ce mai!! Bravo

Alma, probabil de aia ne-a cerut si noua iar datele, probabil ca o sa le bage alocatia pe card si nu la posta cum am presupus eu. Dar daca au vrut codurile postale, asa am presupus. Dar probabil ca tine de autoritatile locale si in fiecare oras se gospodaresc cum stiu. Chestia cu posta nu mi-ar conveni deloc.

La noi situatia este cam asa:
mama a iesit din spital si e acasa la noi. Se duce singura la baie restul nu prea misca in front. Zace pe canapea.
Andreiu isi face lectiile in maxim o ora si apoi se joaca, ca deh, cica e copil si el si are dreptul sa se joace (asa mi-a spus el). Desi acum cateva zile imi urla trantind usa sa nu-l mai tratam ca pe un copil mic, ca el vrea se uite seara la desenele cu Naruto (desen idiot si violent facut de japonezi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Sunt cu un picior in prag de plecare,dar trebuia sa-i spun lui MIKI,ca eu cred ca nu degeaba copii nostri poarta acelasi numa,,vad ca au comportament identic si replici pe masura!

Pa!revin miine cel mai probabil!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Dana, sa stii ca ai dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti,saluti!
Ce mai faceti voi?
Diana a fost vineri seara la carnavalul de Halloween, s-a distrat minunat, i-a placut tare mult cu viitorii colegi si a castigat un concurs de dans. A fost costumata in vrajitoare. Ieri a fost aici sarbatoarea tuturor sfintilor, iar Diana cu cateva colege au mers la "cersit" godis (bombonele). A venit cu dulciuri si bani, cica au fost care le-au dat bani daca n-au avut godis. Ei, e prima data cand participa la asa ceva, in Ro stiti ca nu se practica.

O saptamana buna va doresc!

edit: Dana, parca maine e ziua, nu? Tinem pumnii sa iasa totul bine si sa treaca repede-repede.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Buna dimineata!
Incep prin a-i spune Danei succes la operatie si recuperare usoara!

Cat despre copila mea, la testul de fizica a luat 6 si se pare ca i l-a si trecut in catalog, n-a mers altfel. M-am necajit, ea vad ca nu prea e afectata, a zis ca o sa ia 2 de 10 si ii iese media, insa eu nu prea cred, asa ca a cam zbarcit-o semestrul asta.
In alta ordine de idei, sunt cu casa vraiste, am eliberat sufrageria ca sa pot pune parchet si am inghesuit mobila in dormitor si bucatarie, abia am loc sa ma strecor . Si cred ca va mai dura vreo 3 zile, n-am chef de nimic cand ma duc acasa si le vad pe toate claie peste gramada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti,
La noi weekendul s-a scurs casnic,spalat,calcat rufe,pregatit mancare....nik nou...

Dana,tin pumnii si sa ne dai vesti bune!
Alma...pai nu e nici bine ,nici rau,sasele ala la fizica...Daca Diana are incredere ca-si va recupera media...asta e un lucru bun!Sa ai spor la treaba cu parchetul si sa fiti sanatoase!
Mihaela...mi-a placut la nebunie costumul Dianei.Ia zi:l-ai cumparat sau l-ai inchiriat?Pe bune ca mi-a placut mult!Daca e cumparat zau de nu-l poate purta si separat...mie mi-au picat cu tronc fusta si ciorapii...S-a distrat fain,zici...bravo ei!Si pe Silvia cum ai costumat-o?Sau ea n-a mers cu colindatul?Banuti la colindat?Nu ma gandeam ca dau banuti prin partea aia de lume...Va pup si sa auzim de bine!

Dragelor,sa aveti o saptamana excelenta...mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti, saluti!

Alma, imi pare rau pentru nota Dianei la fizica. Asa cum zice Ana, e bine ca are incredere in ea ca se va corecta. Spor la treaba cu parchetul!

Ana-Maria, mersi mult! Costumul l-am cumparat, de fapt Diana l-a cumparat singura in prima zi de vacanta, cred ca am scris eu mai inainte...atunci cand a fost singura la cumparaturi. Si ciorapii la fel. Am vazut rochita, pe langa altele, intr-o reclama de costume pentru Halloween, primita de la magazinul de jucarii. Aici primim reclame acasa de la toate magazinele. Ce-i fain, e ca in perioada aceea de o saptamana inainte de halloween, toate costumele/mastile au fost la reducere. Au avut mare succes, Diana a fost in prima zi si deja n-a gasit o alta rochita pe care pusese de fapt ochii. Dar si asta a fost faina. Asa ca n-o poate purta separat, e rochita. Si fusta e ornata cu pisici negre, asa ca de Halloween.
Silvia n-a fost cu Diana, au fost cateva fete din clasa ei, sunt prea mari pentru piticutza. Va pup si eu, numai bine va doresc!

O saptamana minunata!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput