Bucatarie la strada?

Bucatarie la strada? | Autor: bumpi

Link direct la acest mesaj

Am facut unele modificari la proiectul casei pe care o construim acum si am ajuns la varianta finala cu bucataria la strada (unde initial trebuia sa fie biroul). Nu prea ma impac cu ideea, dar n-am incotro...
Am mai vazut si pe la alte case bucataria la strada, dar mie nu mi-ar placea sa ma vada lumea care trece ce fac eu in bucaraie sau ce am prin dulapuri, daca le las deschise. Nu stiu cu ce pot acoperi geamurile (exclus jaluzele verticale), dar sa am si lumina. La mine in bucatarie perdeaua e vesnic data la o parte, dar la bloc nu am priviri indiscrete ca locuiesc la etajul 4. la casa va fi clar alfel.

Maia are cineva asa pozitionata bucataria?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

La noi in cartier ( unul nou ) toata lumea are bucataria la strada. La casa oricum o sa ai o camera la strada, ca e bucatarie, sufragerie , deci lumea tot o s ate vada si mai bine sa te vada in bucatarie decat in dormitor.

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

mie mi se pare ok, eu chiar asa am proiectul casei! oricum nu se vede chiar asa ce ai in dulap, pui si tu o perdeluta !!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumpi spune:

Fetele, mersi de raspuns; m-am linistit
anda, initial trebuia sa fie birou in incaperea asta si acolo puneam perdea +draperie si nu se vedea seara.
cristina, sigur voi pune perdea... si o sa tin dulapurile mereu inchise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Dar daca ai pune geamuri mate( vitrate) sau de ce nu...chiar cu vitralii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ia si partea buna a situatiei - o sa stii tot ce se intampla pe strada. Mai speli o farfurie, mai arunci o privire, mai amesteci in cratita, mai vezi cine cu cine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

bumpi, exista geamuri prin care poti vedea cat se poate de clar din interior, in timp ce din exterior nu se vede nimic in casa... da, am fost clara de nici eu nu inteleg ce am scris.
Cel mai bine e sa intrebi la o firma specializata...
succes

audiatur et altera pars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

si eu am geamul la buc catre strada! Am o draperie pe care o trag seara, asa ca cina o luam linistiti. Deocamdata nu trece nimeni pe strada noastra, e cartier nou, poate cand vom fi pensionari... atunci o sa luam pulsul strazii, vorba ta ANYA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

quote:
Originally posted by Diablette

bumpi, exista geamuri prin care poti vedea cat se poate de clar din interior, in timp ce din exterior nu se vede nimic in casa... da, am fost clara de nici eu nu inteleg ce am scris.
Cel mai bine e sa intrebi la o firma specializata...
succes

audiatur et altera pars

Cred ca gamurile tip oglinda au aceasta proprietate. Si iti dai seama ce de senzatie ar fi sa se opreasca vecinii sa isi faca freza in geamul tau...Cred ca e chiar amuzant!!!( ei sa nu stie ca ii vede cineva...iar tu sa vezi TOT!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Asta doar ziua! Noaptea, cand ai lumina aprinsa te vor vedea!

Mergi la inceput