Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *9*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor.
Eu v-am zis ca asa fac?
Pai iata miercuri vin cu greutatea initiala, April sa-mi ia toate florile, ca incep din nou.Nu va zic cit am pus pe mine ca va napustiti toate asupra mea, si nici nu stiu bine cit ca dormeam dimineata cind m-am cintarit si acum stau si ma gindesc cit era acolo, dar si dupa cea mai mica cifra e tot revoltator.
De azi sunt si eu cu voi, da de la inceput si cu varianta A, ca ma gindesc ca nu reusesc cu B.
Deci azi am la activ de dimineata jumate de litru ceai verde cu jasmin, un mar, la masa salata de varza, salata de rosii cu castraveti, conopida, ciuperci si ardei, si salata de vinete, si mai am o cana jumate de ceai, jumate am baut-o una vreau acum sa o beau.Sper diseara sa ma tin doar pe fructe.
Noki am vazut frumusica, la tort inca nu am ajuns, da la cit am mincat in we cred ca nu o sa-mi faca pofta.
Fetelor la mine merge sa ma abtin pentru ca eu unde nu ma duc ma duc cu sotul, si el la mine e taaaare slab, si eu pe linga el o vaca, si ma uita la el si mi se face rau de mincare.Da voi cred ca ar trebuie sa va amintiti de www.cumslabim.ro/poze/gras1.jpg" target="_blank">asta, www.ultima-ora.ro/uploads/articles/13_albert%20cel%20gras.jpg" target="_blank">asta si asta.Si daca nu si nu pai mai este si www.corporatenameserver.com/podcast-stuff/Fat-Fart2.jpg" target="_blank">asta,asta, , asta , asta si www.mtv.com/onair/truelife/assets/relaunch/01imobese_281.jpg" target="_blank">asta.Eu sper ca va ajung pe toata perioada dietei.
Fetelor miine incerc mai detaliat sa scriu pentru ca azi nu prea timp am.
Dar sunt alaturi de voi sa stiti.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Vreti sa stiti ce este o VACA??? O vaca este acea persoana care stiind ca merge la o petrecere, in loc sa se gandeasca sa nu incalce regimul, ajunge de la servciu acasa, baga repede 5 prajituri, ca vorba aia, si-asa urmeaza tort la petrecere.
Vorbesc despre mine in dupa-amiaza asta. Si stiti care e cm cooooool faza? Ca nici macar nu am mai mers la party, ca fetita s-a imbolnavit.
Deci m-am porcait degeaba...[emoticon cu par smuls din cap]

Doroti, ma bucur ca esti din ou pe baricade!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Noki esti belea mai mare ca mine recunosc ca si eu cam ca tine. pt Sarah , multa sanatate

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

mercedes bine ai revenit!

april pt weekend , eu nu pot sa spun ca am avut succesul tau , dar sunt pe val ... ... ma vezi?

Dianaa ai descoperit secretul apei ... este real

doroti cu pozele care le-ai pus serios ca ma indemnai sa mananc eu reactionez foarte ciudat la stres ... oricum , bine ca te-ai reintors

anda tu nu ai prestat azi pe aici? De ce? Sa scot biciul?

crista prin ce frigidere ai intrat? Nu merita iti spun eu , ca te da inapoi cu 4 zile si mergeai fb. Hai mai treci pe aici.

Io ... ce sa va pove ... recunosc ca am cazut in pacat , dar nu s-a vazut la cantar 1-apa ; 2-se pare ca nepermisele erau in cantitati minuscule. Asa ca am ce raporta miercuri ... ca sa nu mai spun ca impachetarile isi fac efectul

Va pe toate si ne citim maine ... azi mai incolo

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabv spune:

N-am intrat prin niciun frigider:(,dar sunt tare dezamagita.De sambata cantarul meu arata ba 66,6 ba 66,7,da nu scade sub si credeti-ma sunt tare cumnite.Eu nu mananc dupa ora 18 absolut nimic,si pana in ora 18 manac de 3 ori si atunci putin.si apa si ceai beau la greu.Chiar nu am intrat in nepermise deloc deloc si nici in exceptionale...Oare din cauza ca sunt la ciclu?Alta explicatie nu mi dau.Mai ales ca ieri, doamna care imi face impachetari mi a zis ca nu se poate apuca de mine din cauza asta,ca nu are niciun efect...Oare asta sa fie?chiar sunt deprimata nu mi vine sa mai mananc nimic:(:(:(:(

Mergi la inceput

Crista stai cuminte , ca dupa ce trece CM o sa se duca sub cantarul. Mai ai putina rabdare

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Buna dimineatza fetelor!

Si eu, pe aici , cu voi, dupa ce ieri am dat o tura prin frigider...prin frigideru soacra-mii....Draga de ea ne-a invitat la masa, ca "daca tot sunt copiii raciti sa nu mai stea sa si gateasca", asa ca aseara a fost seara ispitelor pentru mine. Parca v-am mai spus ce bine gateste soacra-mea, nu? Asa ca am ciupit nitzel din nepermise, mai intai am inghitzit o galusca - am zis ca n-o fi foc , se dizolva in ditai supa; apoi am infulecat doua bucati de peste - foarte bun, si permis, doar ca nu in forma in care era gatit- adica prajit. Si mai avea si prajitura cu dovleac, din care n-am mancat.
Insa am "balotat" cu drag si spor la niste fistic, ca am zis ca n-o fi foc. Io zic ca erau vreo doua sute de grame pe acolo, pe care le-am mancat SINGURA. si citesc azi ca nenorocirea aia are la calorii ... cica vreo 600 pe 100 de grame. mai bine mancam o bucata de placinta. OFFFFFFFFFFF!

Hai ca acuma dupa ce v-am povestit ma simt mai bine-nu stiu de ce. Asa ca Doroti, Noki, , nu va mai amarati ca vine o zi cand calcam stramb...fi-mi-ar poftele sa-mi fie, ca nici macar nu sunt! Cred ca o sa ma fac de o tona atunci, numai din pofte!

Mda, deci m-am porcit ieri , evident ca azi nu m-am cantarit, ca nu vreau sa mor de inima rea.

Si ma intorc aseara acasa si vaz pozele de la Doroti. M-am prapadit de ras, nu alta!Cand am mai citit si mesajul de la Noki, vorbeam deja singura: DA-DA, pai cum sa nu stiu ce e aia o VACA?

Aido, bine ca esti tu pe val, mama, ca noi ne-a luat valu de mult.

Asa ca acu bag lichide la greu ...

Mergi la inceput

A, am citit acu cu atentie mesajul lui Doroti.

Pai n-am cum sa iti iau toate floricelele, ca doar n-ai ajuns la greutatea initiala! Sau sa inteleg ca o iei da capo, adica cu saptamana 1, aia numai cu legume si fructe?

Ca m-am zapacit de tot mai fetelor...

Pentru listuta eu as avea urmatoarea propunere. Nu de alta da oricat o bibilicesc eu tot aiurea arata.

sa trecem in ea:

- Greutatea initiala
- Inaltimea
- Greutatea target
- Data inceperii
- Greutatea de la ultimul raport

Adica fara saptamani ca le-am bulibasit de tot.
A, ca sa nu mai zic ca avem toate sansele sa devenim cel mai cel grup care tine superdieta, adica cred ca noi o sa o tinem asa, a la long, cu pauze de "porceala" . Mie asa mi se pare...

Oricum io una sunt fericita ca v-am gasit pe voi, ca sunteti niste fete pe cinste , si pe deasupra topic-ul nostru ma binedispune ori de cate ori citesc ce scrieti.

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna ziua.
Asa, April da, eu am inceput cura de la inceput, adica cu prima saptamina.... si eu tot cred ca o sa fim cele mai longevive in o tura de dieta.
Aida eu am pus pozele celea ca atunci cind v-o veni sa papati ceva din nepermise sa va imaginati ca ajungeti asa, cred ca o sa ne stea bucatica in gura.
Hai sa ma laud.Aseara iar am avut o zi de nastere, nu mai es din ele, fiica la niste cumatri o facut 2ani, si saraca cumatra o avut oaspeti de pe la 2 ziua, cind am ajuns noi pe la vreo 8 seara ii mai ramasese doar mincare interzisa categoric pentru mine, si eu ii zic ca-s la dieta, si maninc numai legume, ce credeti, s-a dus si a scos o conserva de ardei cu ceapa si morcov fierti in bulion de rosii, special pentru mine, ca ciupercile, rosiile, castravetii se terminasera, imi era o rusine...Dar nu am calcat strimb.
Astazi e ziua la una din cumnate, dar o sarbatoreste simbata, dar acolo toata lumea stie ca eu sunt la dieta, nu-mi fac griji, dar iata alte probleme, duminica cica var-miu trece la casa noua, sa vezi acolo sa le lamuresti ca nu poti minca, iar saptamina viitoare o matusa de-a sotului e omagiata, of imi vine sa-l trimit singur peste tot.
Azi am la activ jumatea de ceai, plus inca o jumate din cei 2litri, dar iaca cit m-am porcit eu m-am dezvatat sa beau apa, si acum vreau sa revin la bunele obiceiuri.
Noki, bataita, ori vreai un purcelus la activ?
April, eu totusi zic sa punem si in fiecare saptamina, eu acus vad daca am timp, incerc sa tio aranjez putin, si tu o s-o iai cu quote de la mine, ca eu am deja ceva practica la listute, is migaloase, dar arata bine.
Crista si eu socot ca ciclul e de vina, nu intra in frigider ca o sa-ti para rau.
O zi buna va doresc, si sa fiti cuminti.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Doroti, pai daca ai timp sa aranjezi nitzel listuta ar fi super trooper!

poate invatz si io, ca n-am practica...

Felicitari pentru aseara, io nici nu mai stiu cate paranghelii am in viitoarele saptamani, da o sa ma gandesc la pozele alea sa vad ce efect au . Poate imi ramane vreo nepermisa in gat!

Intre timp am stat eu si m-am gandit ca cel mai nasol ar fi s-o iau iar cu saptamana de legume si fructe. Nu de alta, da m-am atasat de iaurturi acuma...

A, si mai am o idee, v-o zik mai incolo, ca acuma sunt un pic asaltata, am scris mesaju asta intr-o juma de ora...

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput