Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
Emilia pai pana la 41 de saptamani bag mana dupa ea si o dau afara

anca
38+
Maria
poze
AMR MAXIM 14 DE ZILE!!!!!!!!!
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Emilia pai pana la 41 de saptamani bag mana dupa ea si o dau afara
anca38+
Maria
poze
AMR MAXIM 14 DE ZILE!!!!!!!!!
Ei las ca nu cred ca sta atata ca e fata si fetele sunt mai fasnete.
Auzi al meu a stat atata timp in burtica si sa stii ca e spirt abia pot sa ma tin dupa el.

emilia
cu
23+ si Alexandru Paul(16.08.2006)poze cu noi
kalosalina spune:
Neata zuzici! Trezireaaaa! Va stept la o cafeluta!
Am reusit sa citesc tot ce ati scris aseara (si ati scris, nu gluma...)![]()
In primul rand sa va spun vestile de la eco: col inchis, contractii nu aveam in timpul eco, dar tb sa iau in continuare gynipral (atata timp cat am dureri de burta...), Ir artera uterina dreapta 0.42, Ir artera uterina stanga 0.62 (este cam mare, dar dr nu mi-a dat nici un tratament), greutate 1165g +/- 172, bataile inimii 158 si pt sfarsit am pastrat surpriza: cica este FETITZA ![]()
![]()
. Nu imi vine sa cred!!! Am ramas masca. Adevarul este ca la 15 sapt. s-a vazut ca ar fii baiat si de atunci nu am reusit sa mai vedem la nici o ecografie ce mai are intre picioruse, ca bb nu a mai vrut sa ne arate. Acum chiar nu stim ce sa mai credem. Miercurea viitoare merg iar la eco la alta dr, si sper sa ne lamureasca ca sa stim si noi ce lucrusoare sa-i cumparam.
Fetele care au Ir artera uterina crescut luati vreun tratament? Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Breaz ma bucur sa aud ca prietena ta a dus sarcina pana la termen cu gynipral. Sper sa reusesc si eu. Ea a stat numai la pat? Te intreb pt ca eu as vrea sa mai vin la serviciu cam o luna de zile.
Gatta felicitari pt lucrurile cumparate. Fff frumoase si super pret!
Monica sper ca ai vorbit cu doctorul despre scurgeri si ca esti ok. Te asteptam cu vesti bune!

toate zuzicile!
A venit Bebica!!!
26+ 
darene spune:
Neata fetele!
Ca de obicei matinala si plictisita deja.Deja m-am saturat,vreau si eu sa ies la cumparaturi !
Monica_mat sper ca ai fost la doc,nici mie nu mi se pare a fi scurgere de la infectie.Cu ce seninatate ai scris mesajul,sau mi s-o fi parut mie?Eu ma panichez repede.
Miri ce-mi place sa te citesc.
Nici aici nu cred ca se da spaga,cel putin nu am vazut si nu am auzit.Cand faceam injectia cu progesteron saptamanal in primul trimestru ma gandeam sa-i dau asistentei banuti sau cioco,cafea,etc.Dar oricum eu sunt super rusinoasa cand e vb de asa ceva asa ca nu i-am dat nimic;nu stiu ce ma faceam daca eram in Ro acum.Dar atat asistenta cat si doc sunt niste dragute,mereu amabile.
La spitalul unde o sa nasc nici nu ma gandesc sa dau ceva ,mai ales dupa experienta avuta si pe motivul ca platim noi si apoi ne returneaza asigurarea banii.Si nu pot sa zic ca sunt platiti super bine,cel putin la inceput,stiu de la cumnati.
In Ro nu cred ca o sa se schimbe niciodata chestia cu spaga,doar daca s-ar mobiliza toti pacientii in acelasi timp si nu ar mai da nimic,lucru evident imposibil.
Nu mai stiu cine zicea de seminte,vreau si eu din alea negre si proaspete pe care sa le prajesc eu!
Pupici!Sa aveti o zi buna!
Poze
Elena
30+
AMR 10 Sapt
darene spune:
Wow,Alina,iarasi o schimbare de sex,la 15 sapt se pot face greseli.Felicitari pt grasunica!Vroiai fetita sau nu conta?
Poze
Elena
30+
AMR 10 Sapt
Lala_D spune:
kalosalina felicitari pentru fetita dolofana 

Gatta super achizitiile !
Felicitari zuzelor ajunse la AMR 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
) AMR maxim 10 saptamani !]
kalosalina spune:
Sincer nu conta... am fost incantata si cand am aflat ca e baiat si cand am aflat ca e fetitza. Ma mai gandeam eu uneori ca o fetitza ar fii mai apropiata de parinti in viitor, dar chiar nu conta ce este. Tot timpul am zis ce-o fii, sanatos sa fie.
A venit Bebica!!!
26+
sau
???
darene spune:
Ai dreptate Alina,imp e ca bebe sa fie sanatos si sa stea pana la termen (sau aproape pana la termen) in burtica!
Buna dimineata Lala si cred Seara Buna Gina!
Eu ma bag la tv si papa un pic ca mi s-a facut deja leahamite de calculator!
Pupici!
Poze
Elena
30+
AMR 10 Sapt