Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 16
miri_mik spune:
din capitolul: matgraviduts fugi la medic, vin cu anexa...
respectiv, du-te la medic, nu sta pe ganduri.
azi, dupa 10 zile de dureri pubiene greu descriptibile - va amintiti faza cu caruciorul - m-am gandit sa iau totusi legatura cu medicul ginecolog. evident, nu ma poate consulta, maine pleaca la o conferinta, ba a mai si anulat rendez-vousul de pe 9 nov. l-a mutat pe 13. dar m-a trimis la urgenta la sala de nasteri. si m-am dus. am stat la un monitoring, de vreo doo ore, l-am ascultat pe sacha cum ii bate inimioara, si m-am impacientat rau cand am vazut ca s eapropie ora de scos copilul de la gradi si eu eram legata la firele alea... p-orma m-a consultat o doctorita. am facut si o analiza de urina, un tusheu vaginal, si concluzia: fu o miscare gresita soldata cu un disconfort ligamentar pronuntat. recomandarea: dafalgan daca doare rau. inr est, bebe de nota 10, col lung, inchis, dur, naravash:) dar eu sunt cu 10 kile mai usoara ca mi-amluat o piatra de pe inima.
creata si ceska, va inteleg pucntele de vedere. creata, aici nu se da spaga. nu se accepta. e prost vazut si risti sa-ti faci mai mult rau decat bine. cum zicea ceska, o cutie de bomboane colectiva pt tot personalul, o sampanie medicului si atat. medicul isi primeste partea de la asigurari - daca iti e medic privat - si nu mai are pretentia de altceva. insa politica cu pacientul e alta. ei nu comunica toate informatiile pacientelor. gravidele sunt de felul lor sensibiloase si uneori de prea multa informatie se arunca singure cu capul in zid. prin asta spun cum spuneam si pe vremea testelor genetice: ce folos sa avem noi rezultatele daca numai medicul e in masura s ale interpreteze corect pe baza antecedentelor, a statisticilor, a ecografiilor. aia e treaba lui, sa fie medic, iar tu esti pacient. pe de alta parte, ceska draga, nu mis e pare normal sa pui intrebari sis a nu ti se raspunda. cata vreme esti in consultatie in cabinet, medicul trebuie sa te puna la curent cu toate informatiile indispensabile pt confortul tau psihic si pt siguranta lui bebe. deci acolo e o problema de comunicare pe undeva.
va vad ca va faceti griji pentur copii. noi am ales varianta "cresa" la tanti la care e acum bruno, d epe vremea cand avea 6 luni. motivul: varsta ideala pt a da copilul in ingrijirea altei persoane este pana in 7-8 luni. de acolo incolo pana la 3 ani, chnuiti copilul. e perioada in care se ataseaza de mama si in care-si castiga independenta prin mers. si din experienta lui tanti la car emerge bruno (care de 18 ani are grija de copii sis e ocupa grozav de ei) la un an, e un infern pt copii. si pt parinti. deci ganditi-va si in functie de necesitatile psihice ale lui bebe cam cum veti proceda. eu am refuzat din start varianta bunici, odata pe motive de gelozie intre cele doua, si apoi pt ca consider ca astia micii au nevoie de companie de vartsa lor. si nu regret.
alinturi: pt bruno aveam o lista imensa. primul insa a fost bubu si apoi "chinez shifonat" pt cand plangea in primele zile de viata. a, si il mai chema ki-ku. pe sacha il alintam: gaga, gongoman, ghidibonts si ku-ki:))) nu foarte inventivi:)
doc, ti-amvazut iarpoza cu modelul d epe burtica si l-am certat pe al meu ca pe a mea de ce nu picteaza. ia sa vezi ce pictura ii tragem si noi:)))
in alta ordine de idei, azi ammancar tocanita de cerb cu niste friti. facut la magazin , evident. cred ca avea zahar la greu in compozitie ca mi-am tras o glicemie... de sa pic pe spate. asta ca s anu ma dezmint:)))
pusici amr-istelor! si nu numai
miri_mik 

www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
irlandeza spune:
Miri, bine ca te-ai mai linistit acum.
Si tocanita aia de cerb......cum e ? N-am mancat niciodata.
Si daca tot ai probleme cu diabetul, de ce nu incerci sa te ti departe de tentatii?
Spre binele tau si a lui bebe.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
30+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 10 SAPTAMANI !!! 
irlandeza spune:
Eu va pup si noapte buna.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
30+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 10 SAPTAMANI !!! 
Shose spune:
Gatta si Irlandeza ce lucrusoare frumoase!! Sa le foloseasca bbicii sanatosi si voiosi. 
Irlandeza felicitari de AMR!!
O singura problema am si eu acum....sunteti multe cu AMR...si chiar daca nu sunteti la AMR deja....o sa ajungeti inaintea mea. Eu cu cine o sa mai vbesc dupa ce voi o sa deveniti oficial mamici?? Cine ma mai sfatuieste? Sau cine ma mai linisteste???
Iulia eu le trec pe cele implinite.
all
24+ 
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
iulia82 spune:
Irlandeza mersi pt lamurirea cu saptamanile;m-a bagat putin in ceata faptul ca dupa cifra saptamanii punem un + .Hainutele bebelicii tale sunt foarte frumusele(i-au placut si sotului meu tare mult),sa le poarte sanatoasa.
eu ma bag la somnic.Va pup.Sa aveti o noapte linistita cu vise frumoase 
Iulia
29+
IRIS MARIA
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris
uite cum crestem
grati.ela spune:
fetelor, mie imi e foarte rau...am arsuri gastrice ingrozitoare...azi am varsat tot ce am mancat...e mai rau ca la inceputul sarcinii...cu Ozi aveam arsuri dar suportabile...
25+
Laura Ioana spune:
Iulia
punem + dupa nr de saptamani, ptc reprezinta zilele pana la urmatoarea saptamana: 30+ adica 30 sapt si. M-am facut intleasa, oare
Monica fuguta la dr! Nu e de glumit cu chestii care te sperie! Sa ne tzii la curent cu ce ai facut
Irlandeza
felicitari pt AMR!
Shose nu-i bai ca nastem mai repede, ca noi tot aici ramanem pana nasc toate zuzele si plecam impreuna la scutecele
Nu mai stiu cui ce voiam sa spun, ca mi-e un somn de mor! Azi noapte am suferit de arsuri pe piept de-mi venea sa vomit si m-am trezit la 6,15! Si azi m-au tzinut si stiti cu ce mi-au trecut? Cu mere! Am mancat mere si mi-a venit sa ragai (scuzati, pardon
) si gata! De cateva pre bune nu mai am nimic (sa nu vorbesc intr-un ceas rau
).
30+
AMR 10 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
ancadragoman spune:
Laurici si eu tot cu mere scap de arsuri![]()
anca
38+
Maria
poze
AMR MAXIM 14 DE ZILE!!!!!!!!!
Laura Ioana spune:
Gratiela
papa mere, poate-ti trec si tie nenorocitele astea de arsuri! Sau bea apa minerala stiu ca ajuta daca ragai![]()
Miri
ma bucur ca bebe e bine! Felicitari
Felicia
nu ai mai intrat sa ne pove cum a fost la ecograf!
30+
AMR 10 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Gina M spune:
Buna fetelor,
Am luat o micuta pauza de masa in fata computerului si in timp ce pap ciorbita de fasole, va pot citi printre randuri.La capitolul scris,nu prea pot tine pasul cu voi caci aveti tastarnita nu gluma!
Nu stiu cum se face dar mie, nu-mi ajunge timpul sa fac tot ceea ce as vrea si daca as putea,l-as tine si cu dintii pe loc cate putin.Deasemeni, nu stiu cum este la voi dar la mine zboara cu o viteza ametitoare iar ziua, mi se pare adesea ca o clipita.
Cat se mai raceste papica fetelor, doresc sa urez proaspetelor gravidute sosite printre noi,
Bun venit,sarcini usoare si copilasi plini de sanatate.

Irlandeza & Laura_Ioana - FELICITARI PENTRU AMR'

Despre mine pe scurt, va pot spune ca ma simt extraordinar de bine.
Adesea ma iau cu treaba iar uneori,tind sa uit ca sunt insarcinata.Noroc ca ma bumbaceste nazdravanul din burtica adesea si imi amintesc ca, trebuie sa o iau mai usurel cu toate.
De cand cu salteaua, durerile uriase de spate au zburat si parca nu-mi vine sa cred ca nu le mai am!Sper sa o tin tot asa cat mai mult caci, este tare bine!Va
31+