Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Ceaska,

IR-urile masoara tensiunea sangelui in arterele uterine si cea ombilicala (adik arata cat de bine este alimentat bebe: dak sunt crescute - nu stiu limitele, din pacate - dr iti recomanda tratament, sau repaos la pat).

Sper sa fi explicat corect.

Sunt sigura ca fetele stiu sa-ti spuna mai in detaliu (mie mi-au explicat intodeauna ginec si dr care a facut ecografia, si imi spuneau valorile si ca sunt ok)

Roxana 29+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Multumesc si eu de explicatie... aici nu se masoara asa ceva. De fapt, stai asa... cum se masoara?

Monica-Matz 26+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Zuzele mele...

Ca sa urmaresc subiectele dezbatute de voi...
1. ma bucur enorm de mult ca nu trebuie sa dau spaga aici. si ma bucur tare ca singurul lucru care intr-adevar este exceptional in Canada este felul in care nasti.

2. alinturi.
eu sunt: Sumo, Burtuc si Uracios (cica sunt nasoala de cand am ramas gravida... dar nu e adevarat... sunt o draguta si o scumpa, doar ca domnu' sotz ma vede dupa serviciu cand sunt plina de nervi...)
ea: bebelina, Piperusha, Andiluta, cacacel de fata, Bia, fetiza.

Si am si o problemuta de expus la forumel:
Eu am tot avut probleme la inceputul sarcinii cu sangerarile. Alea au trecut acum, dar in schimb mi-a curs de prin luna a 2-a si pana azi un lichid grosut si galbui. Doctorul azi ca aveam o infectie minora la inceput dar nu a reiesit nimic grav la analize. La ultimul control a mai luat o proba, dar nu m-a sunat ceea ce inseamna ca totul e ok.
Aseara m-a durut capul si burtica. Burtica ma durea ca la ciclu, numai in partea dreapta. Azi dimineata a trebuit sa merg sa fac dus pentru ca mi-a curs din lichidul acela galben foarte mult... si mi se dusese in jos pe ambele picioare. Peste zi la servici, nu am mmai avut nimic pana acum 2 minute cand am fost la toaleta si aveam doua pete maronii destul de marisoare.

Voi aveti idee ce am? Bebelina misca happy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Heeey ! Pe unde ati disparut toate....Taman acum cand vreau si eu sa ma laud...nu e nimeni sa ma asculte...
Deeci , acum am venit de la cumparaturi si sunt foarte mandra de achizitiile mele ...am luat carucior , cadita cu suport si masa de infasat , scaun de masa , tarc , sterilizator pt microunde , mameloane din silicon , biberoane.Va ziceam mai demult de promotia de la Loris Baby's Land , aia cu produse CAM ...ei bine...azi am intrat in posesia ei pt suma de 1700 RON , pret super , zic eu , avand in vedere ca toate articolele luate separat sunt 2300 RON . N-am facut poze la achizitii inca , insa va dau unele pe care le-am gasit pe net :
www.camspa.it/DB_2007/scheda_prodotti.asp?ID_ART=Art.%20844" target="_blank">Carucior 3 in 1 ( landou , carucior sport si scoica de masina )- al nostru este bleumarin cu galben
www.lorisbabysland.ro/promot/bagno.jpg" target="_blank">cadita cu suport
www.lorisbabysland.ro/produse/tarcuri/standard.htm" target="_blank">tarc
www.lorisbabysland.ro/promot/miniplusm.jpg" target="_blank">scaun pt masa

Ce parere aveti ?

Lau urmatoarea leafa urmeaza patutul cu toate accesoriile ( saltea , lenjerie ) . Inca nu m-am decis de unde le voi lua ...la Loris erau extrem de scumpe.

29+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

io-s ratusca sau pinguinul de cand am inceput sa merg leganat...toata lumea zice ca-s tare haioasa,sotu-meo mai rade cand ma vede si imi zice "mac mac"dar imi place ca are o privire gingasa cand ma vede spune ca sunt dulce rau asa graviduta
sunt cam suparata zilele astea pe bebe ca e cam linistit si nu-mi place asa vreau sa-l simt mereu mai imi trage din cand in cand cate un sut mai puternica parca sa ma anunte ca e acolo...:) insa inainte era mult mai agitat parca aveam sala de gimnastica in burtica...eh asta e o fi crescut si nu mia prea are loc..
ma bag in pat la un film, noapte buna
ah de maine incep sapt 28 !!ma apropii si eu de AMR!! abia astept
va doresc mult somn noaptea asta...:))

poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"]
[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/0Sa9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Monica - Mat , nu stiu ce sa zic , insa , cum povestesti ...nu pare a fi in regula , cu atata pierdere de lichid si cu sange ....mai ales ca ai avut si ceva dureri. Daca ar fi numai o scurgere detorata unei infectii , cu siguranta ca nu ar fi chiar asa de abundenta incat sa ti se scurga pe picioare. Eu , in locul tau , as da fuguta la urgente...Nu vreau sa te nelinistesc insa cred ca e mai bine sa vezi exact ce e cu tine. Pupici si te asteptam cu vesti bune !

29+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

gatta super carutul...si ieftin!!cum ti se pare. e usor manevrabil??ca ma obsedeaza chestia asta caci am o verisoara de un an cu care tot ies la plimbare si e pur si simplu un chin caruciorul ce-l are si o dat vreo 17 mil pe el!!foarte greoi nici la sala nu depuneam atata efort!!!
de aia tot zic ca oricat ar costa numa sa fie usor sa-l pot manevra si c-o mana..
felicitari pt achizitii eu inca n-am luat nimic pt bebe astept sa-mi vina si mie banii ca e o perioada nai nasoala la noi acum....offf tocmai acum!!!
cat ai dat pe masuta de infasat??eu nus tiu dac sa-mi iau ca a ta sau de de lemn cu sertare sub...e dubla la pret din cate am vazut

moni 27+ robert

poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"]
[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/0Sa9p3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Heeey ! Pe unde ati disparut toate....Taman acum cand vreau si eu sa ma laud...nu e nimeni sa ma asculte...
Deeci , acum am venit de la cumparaturi si sunt foarte mandra de achizitiile mele ...am luat carucior , cadita cu suport si masa de infasat , scaun de masa , tarc , sterilizator pt microunde , mameloane din silicon , biberoane.Va ziceam mai demult de promotia de la Loris Baby's Land , aia cu produse CAM ...ei bine...azi am intrat in posesia ei pt suma de 1700 RON , pret super , zic eu , avand in vedere ca toate articolele luate separat sunt 2300 RON . N-am facut poze la achizitii inca , insa va dau unele pe care le-am gasit pe net :
www.camspa.it/DB_2007/scheda_prodotti.asp?ID_ART=Art.%20844" target="_blank">Carucior 3 in 1 ( landou , carucior sport si scoica de masina )- al nostru este bleumarin cu galben
www.lorisbabysland.ro/promot/bagno.jpg" target="_blank">cadita cu suport
www.lorisbabysland.ro/produse/tarcuri/standard.htm" target="_blank">tarc
www.lorisbabysland.ro/promot/miniplusm.jpg" target="_blank">scaun pt masa

Ce parere aveti ?

Lau urmatoarea leafa urmeaza patutul cu toate accesoriile ( saltea , lenjerie ) . Inca nu m-am decis de unde le voi lua ...la Loris erau extrem de scumpe.

29+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Foarte frumoase tu Gatta... tare mi-au placut. Carutul pare a fi o achizitie super avand in vedere ca se schimba pozitia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Monica-matz, si eu zic ca e de intrebat doctorul, macar doctorul tau daca-ti poate da un raspuns, nu e chiar ok in cantitati mari.
Sa vezi daca nu e cum a patit Virgo, era de fapt incontinenta de urina produsa de diferite modificari din timpul sarcini...

Macar sa stii ce se intampla. Bebelina e bine ca e happy la mami in burtica, sa ramana acolo pana cand i-o veni vremea sa o vedem cu totii!!

Monica 29+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Gatta sunt foarte frumoase lucrusoarele,si le-ai luat la super pret.Cred ca esti tare mandra si incantata...sa le folsiti sanatosi

Fetelor,voi la semnatura,la nr de saptamani treceti sapatamanile incheiate? sau saptamana in care ati intrat?

Iulia 29+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Gatta, frumoase lucrusoare. Sa le stapaniti sanatosi.
Si ca tot veni vorba de lucrusoare , am pus si eu cateva poze cu ce am luat pt. motanica :
http://www.flickr.com/photos/10675576@N07/1749712330/in/set-72157602702383199/

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

30+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 10 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput