Mamici de noiembrie- decembrie (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by anacami

Jasmin, ! cum te simti acolo, ai inceput sa te acomodezi (desi dupa cate am inteles ai mai fost de multe ori macar in vizita)?

Oana, nastere usoara, sanatate bebelusei si tie!!!
Eu am discutat pe Sebastian pe tema asta- mi-a zis ca a inteles ca trebuie sa merg la spital (sa scoata doctorul surioara ) dar ca ma roaga sa nu stau prea mult . Mi-a mai spus ca o sa vina el cu tati sa ne ia de la spital, ca noi va trebui sa ii asteptam pe hol cuminti (el ma asteapta la pranz la gradinita pe o bancuta; la inceput statea mai spre scari, acum nu misca de pe banca, sta cuminte-cuminte )

Roxana,cum este cu luna plina? este doar in noaptea asta sau dureaza 2-3 nopti?

Erika si Ank, sa va traiasca minunatiile!!! sa fie sanatosi si sa aiba o viata minunata! Ank, nu am resuit sa iti vad pozele (se deschide pagina,dar nu se incarca), sunt convinsa ca este un scump .
Erika, Angelina este o frumusete- si tu parca te-ai schimbat deja mult- o fi si lumina pe care ai capatat-o dupa intalnirea cu printesica ta!

Ank,asa este. Eu am urmat si indicatiile doctorului, am incercat sa imping doar cand mi-a spus el, desi simteam de alte multe ori sa o fac. Trebuie sa impingi doar la contractiile "utile", nu la toate "replicile", este bine si pt. bebe dar si pt. tine (altfel risti,cica, sa te rupi toata pe interior). In principiu, mi s-a spus sa imping ca si cum m-as screme la kk , sa te concentrezi spre partea dorsala- si nu sa incordezi doar burtica . La mine au fost extrem de eficiente (desi de multe ori imi era greu sa ma abtin sa nu imping si cand nu imi spunea doctorul-ioi, ce nasol era cand imi zicea "nu,nu acum" desi involuntar ma incordam..)

Camelia, Sebastian si Stefania

eu am stat pe dilatatie maxima o ora si nu stiam sa imping si ma durea de imi venea sa ma urc pe pereti... de abea atunci a reusit moasa sa ma invete cum sa trag aerul , unde sa il duc, ca eu ma scremeam ca la kk , dar aerul il tineam in piept nu il duceam in burtica ... si uite asa l-am scos pe Raul cu un cap lunguiet parca era oblio... si destul de vinetel

(moasa aia si-a meritat toti banii)

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

eu merg la culcare ca la noapte iar o sa vrea raul sapape cand imi va fi somnul mai dulce.

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

irina lasa ca invatam noi din nou cum e cu sexatul... aici va fi mai simplu ca am mai experimentat.. dar la alaptat eu o sa incerc varianta simultan .. si daca nu merge apelez la pompa!
ankule te rog sa-l hranesti bine pe Raulito, ca nu se stie
mihuta de marti poti sa nasti ... ca din punct de vedere al FIV-ului.. si Sheri o sa aiba in brate!

oana r tinem pumnii! si pregatim majoretele! maine le antrenez!

ancuta D Maria e pe drum? ca azi n-ai aparut?

kiva oare voi cum sunteti?

gill! LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE LA AMANDOUA!! SA TRAITI SI SA SARBATORITI IMPREUNA PANA L AADANCI BATRANETE! majoretele maine, ca obosesc toata noaptea!

la mine continua suturile in ale Elenei ... Ana gesticulaeaza pe la stomac si sani.. dar pe interior, ii testeaza de acum sa vada daca au papa pe cand ies sau nu, astea sau joaca tenis sau se bat pe fiecare cm patrat!

somnic usor de la noi!

PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

da Ank, la nasterea naturala conteaza mult cat de bine stie moasa/doctorul sa te indrume/sa iti dirijeze travaliul! stii cum este cu teoria si practica...
Bine ca pana la urma totul a fost bine, ai scapat! felicitari!

si acum, in incercarea de a-mi aminti cum se face cred ca o sa-mi declansez travaliul; deja simt niste miscari ritmice pe acolo (si nu sughit de bb...) . s-ar putea ca exercitiile sa fie atat de eficiente ca o sa nasc imediat-acasa

la toata lumea, cred ca este cazul sa merg si eu la nani, mai ales ca este luna plina (Oana eu sunt in tabara celor care nu mai au rabdare pana la "nascare" )

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Salut, am fost la marea intalneala cu proful, si mi-a scos firul, m-a dezvirginat!
Fetelor, tot asa de rau doare ca si prima oara in tinerete! Ce sa-i faci, tot ce face femeia trebe sa doara!
Dar a fost gingas macar.
MI-a zis ca luni sa ma internez de dimineata si-mi induce nasterea, apoi in functie de cum evoluez vom vedea.
A fost de acord ca sotul sa fie prezent sa filmeze nasterea, si cu kitul de celule stem.
Gata, acum e acum pana luni mai e!

Shery 38+ Alesia

my precious
camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

A, si Alesia are 3.5 kg!

Shery 38+ Alesia

my precious
camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

somn usor fetele..

oana nastere usoara..si refacere rapida!

Stefania X 233+ ... AMR...MAX 7 sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

felicitari shery..chiar si eu ma ganeam de ce tb sa fim noi cele care sa aiba mereu dureri..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

si eu care credeam ca esti virgina... si acum a doua oara...saracu sot, ce mai filmeaza daca dezvirginarile au trecut??? alea erau interesante de vazut

PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

La mine cred ca mai dureaza, in principiu mi-a zis 15-16 noiembrie.

36s + Sophia

Mergi la inceput