Mamici de noiembrie- decembrie (106)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Irina si pussi... cred ca solutia optima e sa va pompati sa impacati amandoua guritele ca daca incep amandoi sau amnadoua sa urle o sa va apuce nebunia la ce scandal fac

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Oana deci vineri vine Anya... imi pun majoretele sa faca antrenament

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

multumesc fetelor
am emotii pentru ca il las pe matei acasa si pana acum nu am stat despartiti decat daca mergeam noaptea la o petrecere si cat eram la servici.

ank83, si matei statea mult la san,uneori eram asa obosita ca noaptea nici nu-mi aminteam cand il luam din patut si-l puneam la san,manca,adormea si la 5 minute dupa ce-l puneam in patut iar voia la san.
sanatate, crestere usoara si multa rabdare.

38+ Anya si Matei

AMR 3 zile(26.10.2007 programare cezariana)

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

CREEM!!! Sa fii sanatoasa,fericita si sa te bucuri de familia ta!!! Sarcina si nastere usoara, un bebelus sanatos si mancacios!!!
Gill, super-cadou, nastere usoara!

Da Lala, stau in Dristor, dar mai aproape de Miraj-Vitan! Copilul merge la o gradinita mai spre Ramnicu Sarat, la cateva strazi distanta de noi(aproape de tine), deci ajung zilnic prin apropierea ta..

Pentru fetele cu Realul, eu zic sa va linistiti macar vreo 2-3 saptamani,pana trece euforia ; am trecut astazi prin zona (stau f. aproape) si ce mi-au vazut ochii nu pot sa descriu (asta pe la 10-11 dimineata, pe vreme urata, cand credeam ca majoritatea sunt la serviciu): puzderie de lume, cred ca nu aveai loc sa arunci un ac pe partea respectiva, erau cozi de asteptare uriase-si pe lungime si pe latime (nu le dadeau voie sa intre decat "in transe"), masini de pompieri si politie (bag mana in foc ca erau si de salvare ). Pe trotuare din toate directiile veneau valuri-valuri in pelerinaj
Hypermarketul este pe Calea Vitan, de la Mall Vitan mergeti drept inainte, treceti de intersectia cu Mihai Bravu, de stadionul Olimpia- urmeaza imediat Realul pe partea dreapta. Nici duminica dimineata nu va recomand, atunci zona respectiva este blocata din cauza targului de masini (care este in continuare, putiiin mai departe).

Partea proasta este ca s-au cam blocat toate strazile din zona (anterior super-lejere), dimineata si la pranz trebuie sa fac slalom sa il duc si sa iul aduc pe Sebastian de la gradinita (ma duc cu masina, ca daca merg mai mult de 2-300 m pe jos ar trebuie sa ma indrept catre spital...)
Deci, eu nu va recomand sa mergeti zilele acestea, asta daca nu vreti sa asteptati intai 2-3 ore la coada ca sa puteti intra...

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Jasmin, ! cum te simti acolo, ai inceput sa te acomodezi (desi dupa cate am inteles ai mai fost de multe ori macar in vizita)?

Oana, nastere usoara, sanatate bebelusei si tie!!!
Eu am discutat pe Sebastian pe tema asta- mi-a zis ca a inteles ca trebuie sa merg la spital (sa scoata doctorul surioara ) dar ca ma roaga sa nu stau prea mult . Mi-a mai spus ca o sa vina el cu tati sa ne ia de la spital, ca noi va trebui sa ii asteptam pe hol cuminti (el ma asteapta la pranz la gradinita pe o bancuta; la inceput statea mai spre scari, acum nu misca de pe banca, sta cuminte-cuminte )

Roxana,cum este cu luna plina? este doar in noaptea asta sau dureaza 2-3 nopti?

Erika si Ank, sa va traiasca minunatiile!!! sa fie sanatosi si sa aiba o viata minunata! Ank, nu am resuit sa iti vad pozele (se deschide pagina,dar nu se incarca), sunt convinsa ca este un scump .
Erika, Angelina este o frumusete- si tu parca te-ai schimbat deja mult- o fi si lumina pe care ai capatat-o dupa intalnirea cu printesica ta!

Ank,asa este. Eu am urmat si indicatiile doctorului, am incercat sa imping doar cand mi-a spus el, desi simteam de alte multe ori sa o fac. Trebuie sa impingi doar la contractiile "utile", nu la toate "replicile", este bine si pt. bebe dar si pt. tine (altfel risti,cica, sa te rupi toata pe interior). In principiu, mi s-a spus sa imping ca si cum m-as screme la kk , sa te concentrezi spre partea dorsala- si nu sa incordezi doar burtica . La mine au fost extrem de eficiente (desi de multe ori imi era greu sa ma abtin sa nu imping si cand nu imi spunea doctorul-ioi, ce nasol era cand imi zicea "nu,nu acum" desi involuntar ma incordam..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Mai fetelor!!! Dar ce se intampla aici?? Parca eram mamici de noiembrie-decembrie... si ploua cu bebici!!! Ma iau niste friguri pe spinare...Acusica anunt si eu ca tre sa merg la ceza... Ufff, o sa fiu cam singurica ramasa cu burtoi prin decembrie...

Oana 32+ Alexandra

Mergi la inceput

Oana, peste o saptamana intram in noiembrie- multe mamici vor implini 40 saptamani ! Deci...sa ploua cu bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai..doctorita mea m-a avertizat ca dupa epidurala va fi mai greu cu "scremutul", ca va trebui sa urmez indicatiile ei...deci se pare ca asta e termenul...nu impins..

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Sa inteleg ca suntem in doua categorii, cele care se roaga sa nasca si cele care se roaga sa nu nasca inca...

Eu intru cand intr-una cand intr-alta.

Maine pleaca tati in Germania pentru cateva zile asa ca pentru cateva zile sunt in cea de-a doua categorie. Plus ca am treaba la birou...

36s + Sophia

Mergi la inceput

da Victo; puteti sa faceti un exercitiu sa vedeti diferenta! daca iti incordezi doar burtica este ceva mai local, daca te scremi si te "concentrezi" pe fundulet (nu gasesc iconul) deja se capata proportii "internationale" .
Gata,haideti la aerobic: concentrarea fata-spate, sa vedem diferenta .
Nu mai stiu cate secunde trebuia sa impingi (cred ca vreo 10..), dupa care sa inspiri...

Mergi la inceput