Mamici de noiembrie- decembrie (106)
Raspunsuri - Pagina 18
RGE spune:
IRINA..eu cred ca cel mai bine discuti cu dr....de ce nu-i lasi tu in pace sa vina cand vor ei..stiu ca e greu..eu una merg aplecata ca mi s-a lasat burta pe picioare e foarte grea si nu mai am putere sa o duc ..dar nu prea sunt de acord cu provocarea...chiar daca ei nu se mai dezvolta iau din imunitatea ta la anumite boli...nu stiu ce sa zic...
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
Diana79 spune:
Fetelor am intrat sa va spun ca a nascut GILL, chiar astazi de ziua ei.
O fetita de 3 kg, alte detalii nu stiu.
Asa ca la multi ani Sara Maria. Sa fi sanatoasa.
Diana
12+ si
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
irina_stef spune:
roxi,nu e vorba ca imi e mie greu,asta e,nu ma inec eu la mal,insa de acum 2 saptamani mi-a zis ca sunt foarte ingramaditi,si stau si cu teama sa nu pateasca ceva acolo asa unul peste altul,la monitor nu au dat semne de suferinta,dar moasa mi-a zis ca treaba cu monitorul e relativa,azi nu au nimic si maine se poate schimba situatia.plus ca mai am o ingrijorare,diferenta de crestere dintre ei,unul a luat ceva mai mult in greutate ca celalalt si cica cel mai bine e sa fie cat mai egali.oricum cred ca nu vor mai sta ei mult acolo la caldurica ca a trecut vara si trebuie sa-i cunoasca si pe mami si tati nu?
38+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-
pussi spune:
irina eu te inteleg perfect si ma mir ca rezisti ... eu una imi vine sa nasc acum! N-am probleme cu pielea ci cu
.. ma doare tot: vagin, fofo, fundul.. ligamentele din zona ... nici nu pot sa pasesc .. si cand mai si misca Elena ma urc pe pereti de durere, parca-s crampe de diaree nu miscari de copil... dar ea e ca o simt si la mana ca de vazut... doar in oglinda!. Ea fiind in placenta previa cred ca-i super jos acum si apasa de nu pot sa stau decat culcata pe lateral ... si atunci in caz ca nu misca! Si de azi dimineata, cum ma ridic cum trebuie sa merg la pisu, trei picaturi.. cate sunt dar nu le mai pot tine! 

sheri nu era de muls.. era de cantarit ... si de auzit Tuste... dar astia nu ma lasa!
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 31 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
dany2007 spune:
Vali ai ajuns???
Eu sunt
,am pus pestele pe foc ..am facut saramura si il astept pe tati(e pe drum) sa pun si de mamaliga...nu mai pot de

.
Dana
32+
Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
buna gagici!ANK mie mama mi-a adus espumisan cica asta i l-a recomandat o pediatra din tara,si mi-a mai zis mama ca trebuie insistat foarte mult sa scoata aerul,daca e nevoie sa ii ridici si piciorusele sa vina cu genunchii la burtica un fel de genoflexiuni cred.mai mult nu stiu.
eu ce ma fac ca ma ustura si ma mananca pielea de pe burta de mor nu alta,si buricul ma mananca tare,nu mai functioneaza nimic nici o crema,cred ca singura solutie e sa nasc!
fetelor oare e bine daca ma duc maine la doctor si ii zic daca poate sa-mi provoace nasterea,ptr ca peste 2 zile fac 39 sapt,iar dr meu mi-a spus ca de la 39 sapt gemenii oricum nu se mai dezvolta.38+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-
irina sa stii ca singura solutie e sa nasti.... si la mine incepuse sa ma manance burtica jos si nu am reusit cu nimic sa alin mancarimea... doar cand am nascut
Ank
Raul
17.10.2007
Roxxy80 spune:
Cum a fost intalnirea, fetelor? Era nebunie la Real?
quote:
Originally posted by dany2007
Vali ai ajuns???
Eu sunt,am pus pestele pe foc ..am facut saramura si il astept pe tati(e pe drum) sa pun si de mamaliga...nu mai pot de
![]()
.
Dana32+
Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Roxxy
34+
Matei_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!
Roxxy80 spune:
FELICITARI, GILL. SA-TI TRAIASCA MINUNEA DE FETITA, SA FIE SANATOASA SI MANCACIOASA!!!! TE ASTEPTAM CU DRAG SA REVII SI SA NE POVESTESTI FUMOSUL MOMENT AL NASTERII!!!!

Roxxy
34+
Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!