Mamici de noiembrie- decembrie (106)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by slimatei

roxana...tot aici..pai a fost luna plina.. si tu nic..? o astepti pe urmatoarea..?

Stefania X 2acusi intram in 34...amr..max-6sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 31 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, am avut musafiri: pe ai mei . Erau ca niste mielusei blanzi dupa scandalul pe care l-am facut ieri. Se vede ca se simteau vinovati.
As dori foarte mult sa ajung si eu duminica la targul de covoare. Vreau un covor oval cu figuri geometrice pt sufragerie (unde am gresie).
Va spuneam ca asta mic a fost agitat toata noaptea din cauza starii mele de spirit de ieri. problema e ca misca intruna. Nu a luat nicio pauza. Eu m-am linistit. Toata ziua am fost ok. Oare ma cearta pentru ziua de ieri?
Dany2007, ce bine ca ti s-a lungit colul. Sper sa fie si la mine la fel saptamana viitoare.

Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

vali , adinag, pussi....mersi din suflet pt sfaturi!

of deloc nu mi-a trecut....ba mai rau e a inceput si nasu

35+ ANDREI

AMR 3 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by Ank83

metode de calmat colicile ...va rog .. ajutorrr

Ank Raul 17.10.2007

pune-o cu burtica pe burtica ta, direct pe piele...am inteles ca functioneaza...sper sa aiba rezultate si la tine

Lavinia 36+ Carisa Adalia

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Fetelor, am avut musafiri: pe ai mei . Erau ca niste mielusei blanzi dupa scandalul pe care l-am facut ieri. Se vede ca se simteau vinovati.
As dori foarte mult sa ajung si eu duminica la targul de covoare. Vreau un covor oval cu figuri geometrice pt sufragerie (unde am gresie).
Va spuneam ca asta mic a fost agitat toata noaptea din cauza starii mele de spirit de ieri. problema e ca misca intruna. Nu a luat nicio pauza. Eu m-am linistit. Toata ziua am fost ok. Oare ma cearta pentru ziua de ieri?
Dany2007, ce bine ca ti s-a lungit colul. Sper sa fie si la mine la fel saptamana viitoare.

Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!

BRAVOOOOO! Deci....misiune indeplinita!(cu cearta de ieri)

35+ ANDREI

AMR 3 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna.
vroiam sa urez si eu mamicilor si puiutilor multa sanatate si o viata frumoasa si lunga plina de bucurii.
eu tot nu am net....
voi naste duminica pe 28, prin cezariana...mai e putin...
va pup si tuturor va doresc nastere usoara si copii frumosi si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Felicitari Gabitz, mi-o iei inainte care va sa zica!
Recuperare usoara! Unde nasti? Cat are bb?

Bey Pussi ce tot umbli si faci reclama si concurenta leloaiala la diverse chestii de mults tate?

Shery 38+ Alesia

my precious
camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Ank poti incerca si sa ii incalzesti burtica cu feonul.

gabitz bafta multa duminica, sanatate multa si un bebe sanatos.

Anca 38+ Elena
AMR 8 zile pana la termen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..STEFANIA..iti spun sincer ca nu am nici un chef sa nasc....nu fac decat sa ma odihnesc si eu si bebe..suntem niste trantori si puturosi..astazi la 11 a tras tati de noi juma' de ora sa ne trezeasca sa mancam...de maine intram in sapt. 41...

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna gagici!ANK mie mama mi-a adus espumisan cica asta i l-a recomandat o pediatra din tara,si mi-a mai zis mama ca trebuie insistat foarte mult sa scoata aerul,daca e nevoie sa ii ridici si piciorusele sa vina cu genunchii la burtica un fel de genoflexiuni cred.mai mult nu stiu.
eu ce ma fac ca ma ustura si ma mananca pielea de pe burta de mor nu alta,si buricul ma mananca tare,nu mai functioneaza nimic nici o crema,cred ca singura solutie e sa nasc!
fetelor oare e bine daca ma duc maine la doctor si ii zic daca poate sa-mi provoace nasterea,ptr ca peste 2 zile fac 39 sapt,iar dr meu mi-a spus ca de la 39 sapt gemenii oricum nu se mai dezvolta.

38+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput