Mamici de noiembrie- decembrie (106)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by alfa_anca

dany2007 ce targ de covoare? ce fel de covoare si unde se tine?

Anca 38+ Elena
AMR 8 zile pana la termen

poze

E un targ de covoare din Basarabia ,super calitate unele lucrate manual. Targul incepe maine si tine pana duminica. Nu stiu cum se numeste strada (am notat acasa) unde are loc targul ...undeva aproape de b-dul Timisoara,daca iti spune ceva.
Pana anul trecut targul se tinea la Romexpo ....dar anul asta...
Eu vreau un covor si o mocheta si vreau neaparat sa ajung.

Dana 32+ Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by dany2007

Vali, vin sigura ca sotul e la munca... si in plus detesta sa il car prin magazine,zice ca ma uit de 100 de ori la un produs pana il cumpar.
Mi-a promis ca merge cu mine la targul de covoare duminica,dar pana atunci sa nu il stresez.Asa ca stau cuminte. Chem un taxi si vin.
Roxy colul meu s-a lungit ieri aveam 3.1 deci sarbatoresc cu o plimbare prin Real...

Dana 32+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Bine, o sa vin singura si o sa vina si el mai tarziu, daca ramanem acolo, ca mai avem de luat cate ceva...ne auzim la tel., daca nu ne gasim!

Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Vali eu nu am tel tau , nu l-ai pus pe emailul comun. Sa il iei tu pe al meu si ne vedem pe la 2 in fata magazinului.

Dana 32+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor,

Creem, LA MULTI ANI! Sa ai parte de nastere usoara si un bebelus mancacios si sanatos!

Gill, LA MULTI ANI si nastere usoara azi! Ce cadou de ziua ta! Multa sanatate si refacere rapida si bb sanatos!

Dany, si eu sunt racita, nu-ti fa griji ca n-ai de ce, nu-i face nimic la bb o mica raceala acolo! Bei ceai, te odihnesti, iti limpezesti gandurile si trece!

Pussi, tu intrebai de sterilizator Avent, nu? Se pun 90ml apa. La prima folosinta se fa o tura in gol, adica numai cu componentele lui. Dupa ce-l folosesti se usuca cu un servet curat inauntru. Cand e gata (se stinge luminita) se mai lasa vreo 10 minute asa, fara sa-l deschizi.

Pe mine ma omoara spatele, si vremea, si burtihanul, si grasimea si celulita de pe coapse si din alte locuri (numai ca pe soapse trebuie sa stingi lumina sa nu vezi, ca se vede din pacat si din coltul ochiului). Ce frumos, nu? ;-))

Jasmin, ma bucur ca te citesc si ai timp de noi!

A propos de presat si impins, aici se spune ca asta e invechit sa impingi ca nebuna, abia in faza finala trebuie impins, dar tot asa, cand spune moasa. Si ii dau dreptate Irinei, nu din fund, ca presezi degeaba! Mai mult rau iti faci. Iar restul contractiilor trebuie respirate, din burta. Veti vedea voi cum, pur si simplu incercati in timpul travaliuli diferite feluri de-a respira si vedeti ce va ajuta mai mult!

Adina 31+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Anca ai aici adresa:
Complexul Comercial ‘FLIPPER’
Bucuresti, Sector 6
Str. Valea Oltului nr.199 - 201
colt cu B-dul Timisoara

'Bucuresti, 26 - 28 Octombrie 2007 - se deschide primul Targ de Covoare din Bucuresti, care isi propune sa devina o traditie inedita pe piata bucuresteana, unde an de an sa va prezentam noi modele si texturi pentru toate gusturile.Calitate si eleganta la metru patrat
Iti oferim in perioada 26 -28 octombrie 20 000 de metri patrati de covoare.
Pentru a fi pe gustul tau !

Dana 32+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Dany merci frumos de informatii. Poate cand ajungi acasa imi spui si mie exact adresa targului. Am vazut si eu in Cocor niste covoare din Basarabia si intr-adevar erau f bune calitativ, numai ca ce aveau mie nu mi-au placut culorile si modelele. La targ sper sa fie varietate mai mare.

Anca 38+ Elena
AMR 8 zile pana la termen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vali iti trimit pe mailul comum site-ul.. ca aici nu merge!
adina mersi, la sterilizator am instructiunile in romana ... ca l-am luat eu, de incalzitor vorbeam ...http://reclama/detalii.php?cod=AV38
in asta apa cat sa pun?
dany26 eu am fost racita ...pe la 30 de sapt., am primit 1 pastila COLDREX/zi si AMPICILINA pastila 2/zi ... mi-au dat si OSCILOCOCCINUNM si ceva naturist de supt(POLI.. + vit. C)... seara am facut febra 37.5 si am vomitat si mi-au pus perfuzii cu algocalmin parca si Metoclopramid!

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 31 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Gill, la multi ani si nastere usoara ! Diseara sarbatoriti cu unul in plus ! Ce miracol !

36s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Pussi, banuiesc ca te descurci in engleza, atunci uite aici. Daca nu, zi-mi si-ti spun (acolo scrie detaliat):
http://www.avent.com/de/de/pdfs/instructions/Bottlewarmer_0371_2.pdf

Adina 31+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

salutare si de la noi!
n-avem noutati..numa sa nu ne dati disparuti..:):)

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

Mergi la inceput