Mamici de noiembrie- decembrie (106)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by pussi

fetelor cine si-a cumparat baby phone?? de care ??? eu m-am cam hotarat pe asta : http://www.reclamamascata.ro/products/286-interfoane/2855-bebesounds_interfon_cu_activare_vocala.mbs! Stiti ceva de el?
inlocuiti "reclama" cu "reclamamascata"

ancuta ma bucur ca ne dai vesti!

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 31 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Pussicule, io mi-am luat... nu mi se deschide pagina, dar cred ca e din ala, ca vad ca firma e aceeasi!

Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Dany 2007, tu cum mai stai cu colul? S-a mai lungit? . Eu joia viitoare merg iar la eco si la ginecolog. Sper sa nu se fi micsorat. Ar fi culmea la cat am stat in casa si in pat.
Fetelor, pentru ca ieri am fost suparata si am tot plans, azi-noapte asta mic a fost tare agitat. De obicei il linisteam cand vorbeam cu el si ma mangaiam pe burtica, insa nu am mai reusit. Ma simt tare vinovata fata de el .

Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

roxy stefania si geanina va multumesc de incurajari...mai nou ma ia o fierbinteala din interior de ma face sa transpir....desi temperatura nu am decat 36 cu 9....oare sa sun dr?mi-e cam rusine....ca nu a fost genul prea grijulie....desi nu am mai avut pb pana acum...
stau si ma gandesc daca eu simt cum ies aburi dinn mine saracul bb la el trebuie sa fie si mai cald si mi-e mila....of raceala asta...

a mai patit cineva asa?stiu ca au mai fost fete racite acum 2-3 sapt.....dar ati simtit si febra asa ca mine????!!!!

35+ ANDREI

AMR 3 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Ana, bine ai revenit... ca te dadeam disparuta cat de curand!
Roxxy, uneori e mai bine sa plangi si sa te descarci...mai rau le face starea de nervozitate si de incordare. Cred ca fiecare dintre noi a avut zile mai proaste si toate am si plans.Asa ca nu iti mai face griji, da? Bine macar ca ai spus ce aveai de spus alor tai si ca te-ai linistit! Hai, ca daca ne intalnim, eu si Dany, te sunam si poate vii si tu,daca poti, da?

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

JASMIIIIIIIN!!!!,am raspuuuns!!!!
Suntem in demolari si nu pot intra des deoarece nu mai stau acasa la noi(de fapt nu mai avem casa!)...Focurile de artificii sunt inca, spre fericirea noastra,BBlina este bine(ne-a fost teama ca prin prestatia noastra am putea sa o deranjam,dar nu e deloc asa si in plus...ne-a dat voie doamna doctor...)
Voi cum v-ati acomodat acolo?E totul ok?
ANCUTZ,unde esti???Fetele,stie cineva ceva de ea???

Ana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

VALI, !
Si cum orice minune dureaza putin,tre' sa ies!!!
Promit sa mai intru astazi!
Pupici tuturor burticilor si bebelusilor!

Ana 30+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany26

roxy stefania si geanina va multumesc de incurajari...mai nou ma ia o fierbinteala din interior de ma face sa transpir....desi temperatura nu am decat 36 cu 9....oare sa sun dr?mi-e cam rusine....ca nu a fost genul prea grijulie....desi nu am mai avut pb pana acum...
stau si ma gandesc daca eu simt cum ies aburi dinn mine saracul bb la el trebuie sa fie si mai cald si mi-e mila....of raceala asta...

a mai patit cineva asa?stiu ca au mai fost fete racite acum 2-3 sapt.....dar ati simtit si febra asa ca mine????!!!!

35+ ANDREI

AMR 3 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Dany26, mai bine suni dr. si iei ceva sa scada febra...parca paracetamolul era permis in sarcina!Ai grija de tine si de bebe, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Vali, vin sigura ca sotul e la munca... si in plus detesta sa il car prin magazine,zice ca ma uit de 100 de ori la un produs pana il cumpar.
Mi-a promis ca merge cu mine la targul de covoare duminica,dar pana atunci sa nu il stresez.Asa ca stau cuminte. Chem un taxi si vin.
Roxy colul meu s-a lungit ieri aveam 3.1 deci sarbatoresc cu o plimbare prin Real...

Dana 32+ Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Roxy eu noaptea trecuta am dormit ca un prunc...am facut o baita si cred ca l-am ametit pe bietu' copil ca a stat cuminte toata noaptea.
Si nu a mai tb sa ma uit la OTV.

Dana 32+ Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

dany2007 ce targ de covoare? ce fel de covoare si unde se tine?

Anca 38+ Elena
AMR 8 zile pana la termen

poze

Mergi la inceput