Mamici de noiembrie- decembrie (106)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

LA MULTI ANI, GILL!

NASTERE USOARA!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani,Gill!!!!!!!!!!!Nastere usoara si un bebe sanatos!!!!!!!!!!!!!

Fetelor,Ancuta e bine,n-a nascut inca,dar ii e stricat netul,asteapta sa-l repare!!!!!!Ne va trimite un mesaj pe zi,sa stim ca e bine,pana ii repara netul!!!!!!!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel38+ Beatrice Alessia
AMR 12 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

GILL LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE!! NASTERE USOARA SA-TI DEA DUMNEZEU SI UN BEBE SANATOS SI VOINIC!!! E CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIATA TA MAMICO!!

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neata burtici!

LA MULTI ANI, GILL!!!! Nastere usoara, bebe sanatos, refacere rapida si laptic muuuuuuult!!!! Asteptam cu drag vesti de la tine.

Mama fetele, dar chiar ca se inmultesc rau de tot bebeii pe aici. Maine Oana (BAFTA MULTA), luni Sheri si parca mai sunt. Deja nu mai vb de Roxana care e la termen....

Ankam citit ce ne-ai impartasit din experientele tale de la nastere si ma gandeam ca poate fetele pe care le-ai vazut tu cu epidurala erau din cele care suporta fff greu durerile si se mai si manifesta.....eu nu cred ca de la epidurala sa ai dureri mai mari dupa. La cusatura cred ca depinde si de mana dr si multe altele. Adica si eu stiu fete care au nascut natural cu epidurala si apoi nu mai aveau nimik, nu se vaitau si nu se plangeau. SUnt convinsa ca niste dureri ceva tot mai sunt dupa nastere, dar depinde de fiecare cum le percepe. Oricum, ma bucur ca esti bine si Raulito papa de zor

Anca 38+ Elena
AMR 8 zile pana la termen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

"Neata!
La multi ani, Gill, si tie si printesei! Sa-ti traiasca, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de ziua voastra 100 de ani de acum incolo!

Dany007, m-am trezit...cam cu in sus, cand am vazut ce vreme e afara...si n-am chef de nimic...ce facem, ne riscam la Real?

Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DOAMNE si eu care trebuia sa nasc prima...
..maine e OANA la rand!!
..pe mine ma dor ochii si fruntea cred ca m-a tras curentul..ma duc sa bag un paracetamol.....vreti sa stiti ce am papat la micul dejun?...ne-a facut tati pui cu cartofi la cuptor..LA MICUL DEJUN!!!..in ritmul asta daca mai sta fi'miu in burtica o saptamana ma face tasu' cat Casa Poporului.
ANCUTZA mama repara cablu' ala..ca ne sperii!!..tu ma astepti pe mine nu??..e mai stam putin ca-mi place cu tati acasa....profitam si noi putin de el ca anul asta nu a avut concediu si pe urma ne bagam la o "nascare"

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

fetelor cine si-a cumparat baby phone?? de care ??? eu m-am cam hotarat pe asta : http://www.reclamamascata.ro/products/286-interfoane/2855-bebesounds_interfon_cu_activare_vocala.mbs! Stiti ceva de el?
inlocuiti "reclama" cu "reclamamascata"

ancuta ma bucur ca ne dai vesti!

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 31 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

"Neata!
La multi ani, Gill, si tie si printesei! Sa-ti traiasca, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de ziua voastra 100 de ani de acum incolo!

Dany007, m-am trezit...cam cu in sus, cand am vazut ce vreme e afara...si n-am chef de nimic...ce facem, ne riscam la Real?

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

eu sunt la birou azi...sunt in forma !
Facem cum vrei tu... dar sa ma anunti din timp ca sa am timp sa ajung...

Dana 32+ Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by dany2007

quote:
Originally posted by vali_delide

"Neata!

eu sunt la birou azi...sunt in forma !
Facem cum vrei tu... dar sa ma anunti din timp ca sa am timp sa ajung...

Dana 32+ Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Dany, io zic ca vin pe la vreo 2- 2 fara ceva, si daca e balamuc, ne ducem in Mall. Vii singura sau cu sotul tau? Ca sa stiu daca vine si Andrei cu mine!Sa stea si ei la o bere

Ramo, bine ca ne dai vesti despre Ancutza, ca intrasem la griji!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Salutare,fetele!Din nou pe la voi,reusesc sa va citesc,dar nu sa si raspund,insa sa stiti ca suntem ok!
ERIKA,felicitari pt minunea ta de fata, refacere rapida si mult laptic!
CREEM,cu intarziere iti spun LA MULTI ANI fericiti,plini de satisfactii si tot ceea ce iti doresti cel mai mult!
GILL,nastere usoara si...LA MUUUUULTI ANI!!!

Ana 30+

Mergi la inceput