Mamici de noiembrie- decembrie (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata, burtici.
[size=4PT GILL][/size=4]
- LA MULTI ANI!!!!!

AM SCOS SI MAJORETELE, CA DIN CAUZA ASTA SUNT PLATITE CA SA PRESTEZE:

Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Dany, ai grija de tine si de bebe. bea multe ceaiuri si stai in patut la caldurica. o sa treaca

quote:
Originally posted by dany26

offf pe mine ma ustura f tare in gat....si ma cam doare capul....
O sa beau multe ceaiuri cu miere si lamaie azi (noroc ca a ramas sotzul acasa si s=a dus sa imi cumpere)si sper sa imi treaca pana maine...ca mi-e frica sa iau pastile....si mi-e asa mila de bebe ....mai ales ca simt ca am o febra interna....daca intelegeti

35+ ANDREI

AMR 3 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Neata' burtici...
Cine nu a papat va invit la ... e gata ,va dau si ceva de ,numai sa veniti...

Gill - La multi ani si tot ce iti doresti!
Azi cred ca va fi cea mai frumoasa aniversare din viata ta, azi iti vei tine comoara in brate...iti doresc sa ai parte numai de bucurii alaturi de Sara si de familia ta!

Dana 32+ Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

GILL, LA MULTI ANI! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!
Oana_r, nastere usoara maine!
Eriko, sa-ti traiasca printesa, bre ce mare! Daca o lasai la termen te aratau la Pro-tv cu copilul urias!
Care mai nasteti? Ca e o inghesuiala....

Shery 38+ Alesia

my precious
camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

off..multa sanatate dany

Stefania X 2acusi intram in 34...amr..max-6sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Nu strica !

Cum de s-a renuntat la cezariana ?

36s + Sophia

Habar n-am, cred ca eram eu prea zambareata si vioaie.
Sau poate statea cupilul prea bine? Din moment ce mi-a scos si firul, inseamna ca poate veni oricand mata mea. A durut ceva saracia cand mi-a scos-o, ma luase cu toate caldurile!

Shery 38+ Alesia

my precious
camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata! vreti.... si mai am clatite

gill! nastere usoara si sanatoasa, desteapta si frumoasa ca mami!

LA MULTI ANI LA AMANDOUA!

ancuta D unde esti?
sheri chiar ma gandeam aseara ca poate nasti mai repede de luni, daca ti-a scos fundita!noroc ca ai fetita cuminte!

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 31 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

quote:
Originally posted by dany26

offf pe mine ma ustura f tare in gat....si ma cam doare capul....
O sa beau multe ceaiuri cu miere si lamaie azi (noroc ca a ramas sotzul acasa si s=a dus sa imi cumpere)si sper sa imi treaca pana maine...ca mi-e frica sa iau pastile....si mi-e asa mila de bebe ....mai ales ca simt ca am o febra interna....daca intelegeti

35+ ANDREI

AMR 3 Saptamani!!!Doamne ajuta!

pentru dureri de gat exista niste pastilute de la Boiron, HOMEOGENE..si se pot lua si in timpul sarcinii!
Pupici si multa sanatate!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Vali, mama te-ai trezit???
Uite ce am citit despre Real,sper sa nu fie si azi la fel.

"Trupele speciale i-au salvat pe negustorii de la Real de furia pensionarilor.Imbulzeala. Mii de oameni s-au calcat in picioare pentru a pune mana pe produsele cu preturi speciale oferite cu prilejul inaugurarii magazinului.Batalie Fortele de ordine i-au tinut cu greu in frau pe oamenii disperati sa ajunga primii la rafturile magazinului.Inca de la ora sase dimineata, in fata hipermarketului Real de pe Calea Vitan s-a format o coada de cateva zeci de metri cu oameni nerabdatori sa ia cu asalt rafturile noului magazin din cartier. In mare majoritate pensionari din zona, batranii de la coada erau paziti cu strasnicie de un dispozitiv impresionant de jandarmi si de un grup de baieti echipati cu veste si casti speciale pe care scria SWAT, echipament asemanator cu acela al unitatilor de la interventie rapida. Chiar si asa, batraneii de la coada nu s-au lasat intimidati, incercand sa pacaleasca filtrele de ordine in speranta ca vor ajunge primii in magazin.Cu toate astea, gazonul din fata magazinului, pus doar cu o zi inainte de deschidere, s-a transformat in noroi din cauza masinilor parcate sub nasul paznicilor de la intrare si a oamenilor care au luat cu asalt magazinul inca de la primele ore ale diminetii.
Personalul hipermarketului a incercat sa detensioneze atmosfera oferindu-le clientilor care stateau la coada pahare cu cafea. Gestul pare sa se fi intors, totusi, impotriva angajatilor magazinului Real, dat fiind faptul ca, odata deschise portile magazinului, clientii au intrat cu cafeaua inauntru: "N-o arunc, ca mai am", le-a spus o batrana fortelor de ordine. Clientii au luat cu asalt standurile de produse electronice si de ulei, in doar 30 de minute un intreg stand de televizoare scazand simtitor. Faptul ca oamenii de ordine nu au permis intrarea tuturor clientilor odata a incordat si mai mult atmosfera la rand: "Nicaieri in Europa nu se intampla asa ceva",
s-a auzit din coada. De cealalta parte, fortele de ordine au declarat: "Normal ca ar vrea sa intre toti, dar nu putem sa-i lasam sa sparga geamurile pe aici". Oamenii s-au declarat mai mult decat multumiti de deschiderea hipermarketului Real, in primul rand datorita faptului ca nu aveau unul in zona si, in al doilea rand, deoarece este non-stop. "
"

Of romanul asta ....dupa chilipir..!!!

Dana 32+ Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Buna fetelor.
Am intrat de ieri in saptamana 36 si ma apuca emotiile cand stiu ca mai sunt aproximativ 4 saptamani pana apare fetita mea pe lume. Imi este putin frica de acest moment, dar mai ales ce va fi dupa.
Eu acum 5 ani i-am dat doctoritei cu care am nascut 2 mil pentru nastere naturala si am simtit-o foarte multumita, acum stiti cumva ce sume se mai practica?

Geany 36+ Miruna Ioana si
Alexandru Cristian 13.12.2002

Mergi la inceput