Mamici de noiembrie- decembrie (106)
Raspunsuri - Pagina 10
RGE spune:
..si la mine mai dureaza pana saptamana viitoare![]()
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
irina_stef spune:
opa s-a mai anuntat o mamica pe lista care va sa zica ptr luni,bravo fetelor.
la mine ploua si e asa urat,macar nu e frig,dar tot urat e,am iesit in balcon,am cautat luna si nu am gasit-o,si de suparare mi-am facut gogosi,sa mananc ca sa am arsuri la noapte,pai acum ca tot m-am obisnuit cu ele doar nu le las sa dispara nu?
apropo de ce zicea ANK ,mie mama mi-a spus ca este foarte important la cele care nasc normal,sa nu impinga prin fund sau din fund sau pe acolo ca nu stiu altfel sa ma exprim,ca sa nu facem hemoroizi,ca cica de acolo e buba cu hemo astia de la nastere...asa mi-a zis ea,acum fiecare impinge pe unde poate.
38+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-
Sheritra spune:
Pussic, eu jmekera, asa paream, dar pe dinauntru altfel eram!
M-a dezvirginat cu spatule si lingurite, cu martori si cu o lampa cu halogen de cel putin 100 wati! Era luminata gagica a giorno! Pe fata si transparent, nu sub plapuma si pe intuneric 
Iti dai seama ca m-am dat jos de pe capra cat de mandra s-a putut, si n-am dat nici un ban, din principiu!
Sli somn usor 
Shery
38+
Alesia
my precious
camera alesia
RGE spune:
..pot sa imping din picioare??..ca la faza asta ma pricep

ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
sa nu impinga prin fund sau din fund sau pe acolo ca nu stiu altfel sa ma exprim,ca sa nu facem hemoroizi,ca cica de acolo e buba cu hemo astia de la nastere...asa mi-a zis ea,acum fiecare impinge pe unde poate.38+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-
pai mie mi-a iesit deja hemoroidul, poate atunci il imping de cade pe jos si-l matura tanti Tanta!Shery
38+
Alesiamy precious
camera alesia
Victo spune:
bine mai fetelor ca va apucati de repetitii..:):)
pfuii..si cat dureaza scremutul asta? la final de tot? si restul travaliului, cd te dilati, numa stai asa si suporti contractiile?
38+
piticul Stefanut
AMR 2 SAPT
Sheritra spune:
39 saptamani si 3 zile. Dar luni ma interneaza pt ca profu pleaca pe 2 din tara, si probabil vrea sa stie ca-si lasa fiv-oasele cu copii in brate! Si eu care ma pregatisem de cezariana, acum sa ma documentez cum e si cu normala! Sa fac duminica un sex salbatic
? Ce crezi?
Shery
38+
Alesia
my precious
camera alesia