Mamici de mai - iunie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Fetele, acum am venit de la doctor. Sarcina e bine, s-a implantat unde trebuie. Se vedea sacul embrionar si avea activitate cardiaca. M-am linistit Ecograful mi-l dadea de 6 sapt si 6 zile ( eu am 6sapt si 1 zi).
Mi-a zis sa merg pe 29 noiembrie pentru ecografia morfofetala si pentru bitest.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Felicitari!!! Unde faci bitestul si ecografia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Buna fetele!

In primul rand ma plang: m-am pricopsit cu o raceala mama-mama. Si Laura, careia ii trecuse bronsita cu aerosoli, parca iara a inceput sa tuseasca si azi era si aprinsa la fata. Daca maine are febra stam amandoua acasa sa ne lingem ranile si sa avem grija una de alta.

Simonix, n-are treaba avionu' daca e pe distante scurte. Pana in saptamana 26 nu ai nevoie de hartie, dupa aceea companiile aeriene pot cere o hartie caci nu agreeaza nasterea in avionul lor. Intr-adevar, in cazul statului in aceeasi pozitie mult timp creste riscul de tromboze (zicea cineva de cheagurile de sange), dar daca te fatzai din cand in cand esti ok.
Eu am investigat serios problema caci cand eram insarcinata cu Laura in 5 luni mi se pusese (da rau de tot) sa merg in Mexic in concediu in ideea ca era ultimul concediu "fara obligatii" - zbor de 7-8 ore parca. Dr de familie a zis du-te, nu ai ce sa patesti. Ginecoloaga insa s-a strambat savant la idee, a zis ca daca vreau nu ma impiedica insa ei nu sfatuiesc sa pleci asa departe caci in caz ca patesti ceva nu esti sub observatie (nu avionul era problema ci faptul ca ajungeam greu inapoi in caz ca). In concluzie am mers acasa si am jelit Mexicu pana nu am mai putut si am luat decizia sa mergem in sudul Frantei, unde a fost superb . Ca sa revin la subiect: am zburat 2 ore cu avionul si a fost ok.
Si eu voi zbura acum in saptamana a 12-a de sarcina - vin acasa la ai mei cu una bucata Laura!!

Numai bine!

PS. morala - exact in saptamana in care voiam sa plecam in Mexic a fost acolo un uragan teribil, Wilma, care a ras statiunea in care am fi fost noi. Turistii au fost cazati in Cancun in sali de sport pe saltele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Ylari, cum stai cu valorile fierului in sange? vezi ca si eu avem dureri de cap si am descoperit ca erau de la o anemie grava. sarcina predispune la anemie oricum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monika, o sa fac ecografia si bitestul la cabinetul doctoritei cu care l-am nascut si pe Andrei. Pentru linistea mea o sa-mi fac o programare si la CMU pentru ecografie, ca tot am gratuit.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvira83 spune:

Buna fetele!
Sunt si eu o gravidutza de 9 saptamani.
DN 26.02.1983 UM 27.08.2007 DPN 30.05.2008
Va pup dulce pe toate!
si bebei sanatosi va doresc la toate

Mergi la inceput

E cineva din Iasi? Daca da la ce doctorita mergeti?
Eu am ales pe dr.Grigore Mihaela de la Cuza Voda. Mi s-a parut de treaba si profesionista. Mai stie cineva ceva despre ea?
Acu o saptamana am fost la ea si mi-a facut eco transvaginal. Era de 4.4 mm si mi-a aratat si viitoarea inimioara cum se bate.Peste 4 sapatmani merg la eco morfofetala tot la ea dar la cabinet nu a spital.
Apropo stie cineva care sunt preturile la eco 3D, 4D?
Care ar fi diferentele intre ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata burtici!

Va doresc o zi frumoasa cu soare, fara greturi!

Simonix, eu am zburrat cu avionul in 7 luni si nu mi-a zis nimeni nimic. Doct. mi-a permis si n-am avut vreo problema. La sarcina asta voi zbura iar la 7 luni, dar nu-mi fac vreo problema. Am zburat deja cu bb in burta si pana la 7 luni voi zbura regulat aproape 1 data pe luna - chiar nu-mi fac vreo grija; n-am auzit pana acum de complicatii si sincer nici nu vreau sa stiu. La mine a fost totul bine.

Fetelor, nu v-am spus ca ieri am visat ca doct. imi arata la ecograf bebele; ii vedeam clar capul, manutele, piciorusele si ... era baiat; acum sa vedem ce vise mai ai pana la sf. sarcinii

Adriana, 11, mami de Lara(22.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata

In cazul meu diminetile chiar sunt bune caci inca nu stiu ce e gretata, desi cu Cezara am stat si in spital cu perfuzii. Sper sa scap daca nu au aparut greturile pana acum.

Monik 16 nu iti face probleme, ecografiile nu afecteaza cu nimic bb deoarece sunt cu ultrasunete. Poti sa-ti faci si cate 5 pe zi daca vrei.

Gabitzam felicitari pt bebe! Sa ai o sarcina usoara! Si nu te supara pe mine, dar revin cu rugamintea de a ma introduce si pe mine in listuta. Iti mai dau o data datele: DN 16.09.1975; UM 30.08.2007; DPN 05.06.2007 Merci mult

+8 & Cezara 4ani si 4 luni

Mergi la inceput

Cum i-ati anuntata pe taticii debebei?
Eu am simtit (asa se zice si chiar asa a fost) si la 3 zile de intarziere de ciclu mi-am luat 2 tetse de sarcina.Am alergat repede in baie la servici si in cateva secunde au si aparut cele 2 liniute mult asteptate. Imi venea sa plang de bucurie, dar trebuia sa ma abtin sa nu dau de banuit nimic colegilor de servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetelor..
sunt socata, ati vazut ca fetita lianei stanciu, de numai doi anisori, are cancer? e ingrozitor..Nimic nu poate fi mai socant..

David (10 nov 2004) si
Simona 13+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput