Mamici de mai - iunie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

yannia: ma bucur mult k ai avut curaj in sfarsit sa intri la odisee.e un semn de gandire pozitiva , care e excelenta in sarcina.

Madalina 11+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Bun venit Yannia si Dienuca! Sarcina usoara in continuare. Si un bebe sanatos si mincacios.

Yannia credeam ca sarcina ta e mai mare.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by madaluta

noi suntem programati pe 7 sa facem si nu stiu ce sa aleg: translucenta sau echo morfo de trim I.

Madaluta unde te-ai programat? Si cu cit timp inainte?

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andreea - eu am abonament la CMU direct de la compania unde lucrez (face parte din pachetul salarial, alaturi de asigurare pentru sotul meu si copil) dar si la Medicover unde am tot abonament dar de asta data prin firma unde lucreaza sotul meu (si asta tot pachet care include toata familia).
Gabitzam - eu stiu ca trebuie sa ai vezica goala....

9+

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Gabitzam,la varsta asta mica,eu zic ca trebuie sa fie plina vezica...parca tin minte ca m-a asezat pe scaun cu 1 sticla de 1/2 de apa si mi-a zis'bea'

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Madaluta, mie mi se pare obligatoriu ca in ecografia morfo de trim.I sa masoare pliul nucal.

Am si eu o problema existentiala pe ziua de azi Eu merg azi sa fac cunostinta cu samburelul si nu mai tin minte de acum aproape 3 ani. Trebuie sa fie vezica plina sau goala la ecografie?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Depinde cate saptamni de sarcina ai... mie la 8 sapt. mi-a facut eco transvaginal, in cazul acesta vezica trebuie sa fie goala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Gabitza, pt eco transvaginala stiu sigur ca trebuie sa ai vezica goala. Pe mine ma pune dr mereu sa ma duc sa fac pipi inainte (pardon de detalii). Cand mai faceam eco abdominale, dar asta se intampla mai demult, parca stiu ca trebuia sa am burta plina.

Yannia si Dienuca, bine ati venit fetelor si sarcina usoara! Suntem din ce in ce mai multe

Alina 12+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare fetelor,

bun venit si sedere placuta noilor venite [floare]!

Gabitza cand ai timp si chef ma treci si pe mine pe lista?
DN. 30.10.1795
UM. 29.08.2007
DPN. 05.06.2008

Multumesc!

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am 6 saptamani si o zi, cel mai probail o sa faca ecografie intravaginala azi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetele!!!!
Iata ca "m-am enervat" si am facut o pauza la servici, cu gandul de a va scrie si eu doua vorbe, ca de cateva saptamani scriu doar in weekend. Ma bate gandul sa stau acasa maine ptr ca de ieri am o durere de cap ingrozitoare. Voi aveti migrene? Si daca da, luati ceva sa va treaca?? Sunt disperata din cauza asta ptr ca durerea de cap antreneaza in cele din urma si o stare de voma la fel de cumplita. Ieri am ajuns acasa de la munca pe la 18.00 si m-am bagat in pat, m-am dat jos azi dimineata, durerea de pat era tot acolo.... Ooooof, Doamne!!!!!!!!
Ce inseamna echo morfo? Eu am fost sambata la echo, l-am vazut pe bebe, mi-a facut cu mana, i-a masurat translucenta nucala (1.4mm) si la sfarsit mi-a zis ca e ok, are manutze, picioruse, degetele, nu are defect de tub neural sau de perete abdominal, bla, bla. Asta inseamna ca i-a facut si morfo???
Va pup pe toate!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput