Mamici de mai - iunie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
alra spune:
Fetele, relativ la maioneza pe timpul sarcinii, uite un articol:
http://www.eatwell.gov.uk/asksam/agesandstages/pregnancy/
Daca googaliti gasiti mai multe.
Eu am mancat maioneza cumparata la prima sarcina si mananc si acuma. Refuz sa cred ca un borcan de maioneza care are termen de garantie 1 an de zile si care poate fi pastrat si pe raft, nu musai in frigider contine ceva nepasteurizat, deci bacterii.
Cadina, si eu am avut infectii urinare cu Laura: prima un pic dupa conceptie si a doua pe la 12 saptamani. Nu te simti vinovata ca iei antibiotice, atata vreme cat vin de la dr care stie de sarcina. Nu toate antibioticele sunt rele, unele chiar nu afecteaza sarcina in nici un fel si doctorii stiu ce sa dea. Mie mi-a zis asa doctorul: infectia si temperatura fac mult mai rau lui bb decat medicamentele pe care ti le dau eu! Mi-a zis ca pot sa iau pana la 8 paracetamoale pe zi odata cand eram racita! Cica e foarte important sa nu am temperatura. Nu am luat insa mai mult de 3 ![]()
Pe mine m-a chemat iara sa imi ia sange ca sa urmareasca hormonu de sarcina cum creste!!! Alte 2 ore pierdute la coada 
In rest toate bune ![]()
Yannia spune:
Buna, burticilor! Ma primiti si pe mine, va rog, in gasca voastra? Sunt o graviduta de 12 saptamani:DN:01.02.1978, UM:2.08.2007, DPN:8.05.2008. Sunt aici doua gravidute pe care le stiu de la "Gravidute de Constanta": Madaluta si Ina.
Cleo78, si eu am aceeasi lista lunga de analize data de dr ginecolog. Avand in vedere ca amandoua mergem la acelasi dr(Parvu), cred ca lista e aceeasi. Am terminat de facut toate analizele, sunt toate bune, mai putin Listeria (1/80).Trebuie tinuta sub control, repetata analiza. Dr. a zis ca nu e periculos deocamdata si nu mi-a dat tratament.
Va doresc sarcini usoare si la termen!
roxisialexia spune:
bunnn, deci,dupa ce am cercetat toata piata cabinetelor raspund
cleo, nu, am spus ca este de la med de fam si a fost foarte categoric ca nu sunt gratuite.
alina, merci de pont...uite ca de ei nu stiam, am sunat si sunt la fel la pret.
va multumesc fetelor!
ne mai auzim, aveti grija de voi.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
monik16 spune:
Buna,
Ieri am intrat si eu prima data pe acest forum si... chiar atunci s-a incheiat capitolul
...
Deocamdata citesc cu interes mesajele voastre. Daca o sa am ceva nelamuriri sper sa ma bagati in seama ![]()
S-a estimat ca voi naste in perioada 1-8 iunie... cam mare intervalul... 
dienuca spune:
Buna fetelor
Ma alatur voua ca fiind o viitoare mamica a unui rac la sfarsit de iunie DNP 30.06.2008. Pentur noi va fi al doilea bb, noi mai avem un baietel de 3 ani si 10 luni. Asa ca bb va avea un octotitor. Luni mergem la doc sa ne vedem, sa facem cunostinta prima data si sa incepem aceasta odisee, dupa cum spune DC.
Va pupam si ne mai vedem pe aici
Diana
andreap spune:
Salutare si bine venit noilor burticute.
Roxi,eu am avut noroc la sarcina anterioara:avand hep.cu virus C(asta nu e noroc
) si mergand mereu la spit.de boli infectioase,cand am ramas
,medicul mi-a strecurat pe langa analizele de ficat si CMV-ul,listeria,toxoplasmoza,rubeola...acum nu stiu cum voi face..sa vedem.
fetele care aveti abonament la clinici private:prin firma unde lucrati sau individuale?si cum le-ati facut?
Acum intrebare..alta:voi ati anuntat la munca 'starea' voastra?Eu ma gandesc ca e prea devreme acum,mai ales ca inca am emotii daca va fi totul OK cu sarcina asta..parca-s nebuna
.pe de alta parte..ma gadesc ca-i in avantajul meu sa anunt,din unele puncte de vedere.
Si inca una,si gata..nu va mai stresez
..desi mai am un BB acasa,m-am tampit
.daca UM a fost pe 13.09,cate saptamani am eu acum?eu zic 6...imi confirmati?
In alta ordine de idei,nu prea mi-e rau(zic nu prea ca azi dupa ce am mancat mi-a venit asa un....de era sa dau tot afara).sanii ma mai dor.In rest,nu mi-e somn,nu ma mananca burta..nimic.In schimb ma mai doare burtica,drept ptr.care iau no-spa..deja.
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
gabitzam spune:
Bun venit Yannia si Dienuca! 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
madaluta spune:
salut! fetelor, voi ati facut translucenta nucala?
Presupune si echo morfo sau doar masurarea pliului si atat?
noi suntem programati pe 7 sa facem si nu stiu ce sa aleg: translucenta sau echo morfo de trim I.sunt la acelasi pret si mi se parea normal ca la morfo sa iti masoare si pliul, dar nu stiu dc e asa sau nu.La darius nu am facut .
Madalina
11+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 9-10 luni
SITE FULGULETI,
gabitzam spune:
Andreeap, eu am abonament la CMU prin sotul meu. Acolo unde lucreaza el, abonamentul salariatilor acopera si membrii de familie.
Eu am avut UM in 12 sept., deci cu o zi inaintea ta, si ieri am implinit 6 saptamani fix, asa ca tu ar trebui sa ai azi exact 6 saptamani ![]()
gabitzam spune:
Madaluta, mie mi se pare obligatoriu ca in ecografia morfo de trim.I sa masoare pliul nucal.
Am si eu o problema existentiala pe ziua de azi
Eu merg azi sa fac cunostinta cu samburelul si nu mai tin minte de acum aproape 3 ani. Trebuie sa fie vezica plina sau goala la ecografie?