Mamici de Martie-Aprilie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

neatza la voi , cu girl si boy.

Va doresc o zi excelenta cu soare in sufletele voastre si cu multe batai din partea celor din Burtica.

Nicol Sa ai La multi ANI !!!cu sanatate in ziua de azi si in celelalte. sa duci sarcina la bun sfarsit si sa traiesti multi , multi ani alaturi de familia si sa fiti fericiti .

Naty , mi-am permis sa salvez si io carticica si ma apuc indata sa o citesc . merci frumos

Roxana sa-ti traiasca bb-oiul si bine ai venit in clubul soacrelor mari.

Delphin taaaaaare mi-a placut povestea cu educatia lui Seb, si Clau cu Razvanul ei. va pup dulce

Sovi sa stii ca si la mine a dat roade cantatul (ma rog murmuratu) da abia acu am inteles cand ai venit tu cu explicatia,Eu murmuram pt ca asa simteam si durerea pleca cat colo. ce mult te iube ca am inteles treaba asta si te
taaaaaaaare apasat.
Ariel buna treaba facusi cu gradi . am notat

Ursule. fromoasa burtika.

Ela , multumesc din suflet ca ma trecusi si pe mine in listutza cu al meu flacau , mie imi era rusine sa-ti cer asta , dar tu o scumpica ca intotdeauna ,ai facut-o. pup randunica grijulie si pe pritena ei .

Simoooooo(de Luca si Yaniss) te-ai suparat pe noi? sa stii ca eu iti duc lipsa

Cory un gand bun am si pentru tine si multi pupici , azi dimineatza m-am trezit cu tine in gand si m-am gandit ca niste energie pozitiva de la mine ti-ar prinde bine.

am un special pt mamici si burticoase de bb2.

si inca un pup , adica 2 pt randunicile toate de pe creanga.

sper sa mai am timp azi sa mai ciripesc cu voi

Giani 21+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna dimineatza!

in primul rand: LA MULI ANI NICOL!!!
sanatate multa si tot ce iti doresti... si imi place mai mult Sebastian decat Stelian... si ai dreptate cu numele si analogia cu persoane...

Violeta sunteti dragutzi si ai o burtica frumoasa foc!
Ursuleatza e frumoasa burtica ta... nu cred ca te ajung cu burtica pe care o am acum
Sovi am pus si eu mana pe carte... multam' fain!
Ariel chiar suna ff bine ce spui tu de gradi... bravo!

acum ma duc la trebi, dar revin..
aa... sa nu uit: hai BLANKAR cu colorata

Mihaela 18+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

LA MULTI ANI NICOL!,sanatate si tot ce iti doresti!
Va multumesc din suflet pentru galerie,mai un pic si plecam.Cum ajungem(spre seara ca vrea randunoiul sa ma duca si la film) intru sa va anunt(sper) de culoarea caruciorului!!!!
va pup

blankar19+
http://webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Buna dimineata randunici! Va multumesc din suflet pentru urari si va invit sa mancati cate o felie de tort(imaginar din pacate) si sa incingem o petrecere pe cinste aici pe crenguta

URSULEATZA - ai o burtica taaaaare frumoasa,sa ai grija de ea si de bebe !
SOVI - abia astept sa ajung acasa si sa salvez si eu cartea si s-o pun in aplicare deja la bebe1, ca ar cam avea nevoie de ceva corectii, e deja prea rasfatata..
SIMONETTE -esti invitata si tu la petrecere!
ZOZE - ati dat petrecerea in salon?sa vi sa ne povestesti!

si celelalte randunici nenominalizate si sper sa nu ma prinda astia cu netu la servici si sa pot sa stau toata ziua cu voi pe crenguta la ciripit.

BURTICA

mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol13+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

LA MULTI ANI FERICITI ,NICOL!.Ce gravidute frumoase avem pe aici,URSULEATA. VIOLETA,foarte dragute pozele!Si unspecial si mult noroc astazi la rezultat pt. CORY!

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Nicol la multi ani, multa fericire si mult mult noroc in viata!!!!
Violeta frumoasa si burtica si mamica
Ursuleata esti la primul bb? Ai burtica mai maricica k mine, dar nu cu foarte mult
Pup restul randunicilor, nu va mai enumar ca sunteti o gramada si poate uit si pe cineva si dupa-aia sariti sa ma bateti

14 cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Nicol , te rog frumos sa nu mi-0 iei in nume de rau dar incearca sa intri pe mesajul tau( la edit) si mai baga niste enter intre acei neni si tanti care danseaza , ca s-a latit pagina foarte tare si ne trege lumea de urechi.
scuze inca o data de obs. te pup dulce

Giani 21+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Gata , rezolvat problema

BURTICA

mami,tati si Alexia
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Nicol - La Multi Ani !!! Sa ai parte de multa sanatate, intelegere, iubire , respect, mult-mult noroc si tot ce iti mai doresti tu si familia ta!

19+
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

MULTUMESC MULT

.. hai ca am reusit , in sfarsit sa colorez si eu scrisul..

BURTICA

mami,tati si Alexia
bebe2

Mergi la inceput