Mamici de Martie-Aprilie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Naty, este super vila lu nora-mea, am mai zis intr-un mail anterior, ca doar nu puteam sa ignor asa viloanca! si arata clar ca locatarul promite mult :)
Blankar, hai cu colorataaaa! hai si-om vedea, o fi cu coitze sau cu coditze
VioletaH, incantata de cunostinta! ce frumosi sunteti voi si ce burtica dodoloata si frumoasa!
Roxana, felicitari pt nume! E tare frumos si are si multi de "r" cum ma batea pe mine randunoiul la cap, cum ca un nume e bine sa contina r. Nu stiu de unde a scos-o

randunici, da oare e posibil ca aceste dureri de intindere a uterului sa fie resimtite si ca niste dureri profunde in pasa?? L-am intrebat pe Herghelegiu si a dat din umeri. a zis ca din pdv lui e totu ok. Nu stiu nene cum va trece voua cu no-spa, eu am incercat sa iau de 2 ori, egal cu zero! nu mai iau niciodata. da ce sa zic, la mine in general nu prea prind calmantele si anesteziile.

sovi 13+ saptamani cu Sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ei, Clau, uite ca desi, trebuie sa recunosti, sunt una din randunicile foarte harnicutze la scris si am deschis si subiecte noi, nu am inca decat 548 puncte (550 cu raspunsul asta). Asa ca mai astept pana la colorat numele, dar tot ma fac eu mov!
Violeta, esti frumoasa, burtica e frumoasa si maare, bebe ecografiat e frumos-foc!

naty 16+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
http://community.webshots.com/user/npatrascu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

... Am lipsit cam nemotivat de duminica seara...
tot stolul si sper sa nu fiti suparate pe mine si promit ca o sa recuperez tot

19+
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Cu asa galerie imi vine sa plec acu la dr.!
va pup:SOVI,NICOL
bine ai venit VIO sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!

blankar19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, hai ca mai ai doar putin si te colorezi, nu-ti mai trebuiesc prea multe puncte. Eu m-am hotarat sa-mi vopsesc dormitorul lila si abia astept sa vad ce iese

Violeta, arati foarte bine si ai o burtica tare frumoasa. Si te potrivesti foarte bine cu soata ta, super va sta impreuna!

CLAU 21+

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Violeta,bine ai venit!sa-ti taiasca burticuta,si la mai mare
Blankar,! iti tin pumnii ptr maine!
vad fetelor,ca sunt deja 3 bebei ce o sa poarte numele DAVID,ma bucur tare mult,e un nume tare frumos(nu din cauza ca l-ar avea si printisorul meu),dar stiti ce inseamna?in primul rand,Sf David din Tesalonic este praznuit in 26 iunie,apoi acest nume are un dublu inteles:primul-"dragalas", "iubit",adica "cel iubit de parinti!"; iar cel de-al doilea inteles este: "conducator"!Asa ca,dragelor, Numeioana,Delphin si Tonic ,bebelusul vostru o sa fie de 2 ori iubit de parinti!

Simo,mamica lui David , 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Blankar, succes la eco vineri. Si uite si galeria

Vai ce se mai joaca bebelina mea in burta! Tocmai ce-a mancat si cred ca am facut-o fericita ca e intr-o topaiala continua! Am senzatia ca trebuie sa-mi tin bine burta cu mainile

CLAU 21+

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ok, atunci o sa mananc si eu mai mult ca poate simt cum topaie bebelina. I-am pregatit sotiorului pui in iaurt (reteta Simonettei), dovlecei la gratar care inoata in mujdei de usturoi varianta ungureasca si pasta de avocado cu ulei si usturoi.
Blankar, parca tu ma intrebai de salata Eisberg. Nici nu o fac nici nu o cumpar, in schimb o am la discretie pt ca...sotul meu lucreaza la fabrica Eisberg!

naty 16+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
http://community.webshots.com/user/npatrascu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

SUNTETI TOTALE! VA PUP DULCE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Violeta - am vazut pozele cu burtica si tare frumoasa e...Si tu mami te tii bine!! Pai eu, acum la 23 sapt am ditai burtoiul, 61kg la 1.64 m deci iti dai seama ca-s cat China. Te admir ca reusesti sa te mentii in limite. Iar piticul...tare frumos...asa zic eu chiar de-i poza facuta la eco

Sovi - da mama si al meu vrea la fel: nume cu rezonanta. Asa ca gata, bebe Robert ne place la amandoi. Gabriel mai mult pt ca e nevoie cica si de nume sfant si sa fie si in preajma onomasticii sotului Te doare capul s'alta nu

Roxana 21 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput