Mamici de Martie-Aprilie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Nicol, LA MULTI ANI! puiule, sa fii sanatoasa si fericita, toate dorintele sa ti se implineasca, sa ai parte de un bb frumos si sanatos si sa fiti o familie fericita toata viata.

Blankar, scumpo, ma alatur si eu randunicilor care ti-au facut galerie si iti tin pumnii sa primesti numai vesti bune + culoarea caruciorului si sa te topesti la vederea lui bebe, sa ai o zi super. Te pup mult!

Sovi, de problema de care vorbeai (cu pasa) si eu am momente cand ma doare, si, intr-adevar, mi se parea tare ciudat, dar, daca nu sunt singura, inseamna ca e normal. Mie doctorul mi-a recomandat sa iau No-Spa pentru durerile de uter/abdomen/zona respectiva, ca nu e bine sa stai sa te doara, asa mi-a spus. fata sa treaca si sa n-o mai ingrijoreze!

Va pup pe toate si sa aveti grija de voi si de bb-ii vostri!

Laly 18+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Cami33 si Tatiana - va si va multumesc si voua pentru urari.

PS: Am depasit si eu 100 mesaje, acum sunt membru incepator cu o steluta.

Edit: Clabuc -multumesc

BURTICA

mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol13+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Neata randunici...am intrat doar sa va dau cate un pupic dulce ... din pacate eu ma simt in continuare f rau ... toata noaptea m-am zvarcolit, acum mi-e greata de mor, ma doare capul, am ameteli si ... o gramada de treaba pe ziua de azi ... am bagat ieri o lamaie cu zahar brun si azi o limonada ca nu suport nimic cald ... ma duc ... nu mai pot sta ...

mami_papatot 16+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Atentie: Mega mesaj:

Buna zuzulinelor! (eu asa il alint pe Vlad- ii zic Zuzu, hi, hi)

Ieri n-am apucat sa intru, am fost la smotru: ne-am cumparat o garsoniera pe care o inchiriem si am fost cu sotul sa facem curatenie, eu am spalat baia si ceva geamuri...am zis ca nu fac prea mult dar tot m-am obosit ceva...iar pe seara am fost la finii nostri, ca trebuie sa luam motul si sa stabilim ce si cum.

Zozelina, maine ma duc la eco, ma bucur ca ai tinut minte, sper sa vin colorata! La 10 dimineata am programare si voi intra dupa-masa sa va anunt!

Dalv, am o cunostinta care a facut Claxane toata sarcina, a stat mititca numai in pat, doar la baie se ducea, si ieri a nascut prin cezariana un baietel de 2,6 kg si 49 cm, la 36 de sapt! Am vrut sa te incurajez si sa-ti spun sa ai grija de tine!

Gbutucica, m-a emotionat ce-ai povestit despre finuta ta si fetita surorii tale! Te cred ca ai o “pasarica” legat de lucrul acesta, dar daca e sa fie fetita trebuie sa gandesti pozitiv si sa uiti ce s-a intamplat! Copilul tau e sanatos, indiferent de sex!

Sovi, mi s-au zbarlit penele cand am citit prin ce-ai trecut si tu! Iar cu durerile la “pasa” sunt de la sarcina...ia no-spa!

Clabuc, suntem vecine, eu stau pe Oltenitei, e f. aproape de Popesti! Si asa e, trebuie sa depinzi de masina mica...

Raluk31, ce nume frumos!

Apropo de no-spa, fetelor voi luati no-spa forte de 80 mg sau din ala simplu de 40 mg?

Delphinas, ce dragut a fost baietelul tau! Eu ieri tot supa-crema am facut, si al meu e lesinat dupa ea, eu ii adaug fidea, smantana si carnita de pui taiata cubulete.

Natynic, apropo de durerile de spate, la prima sarcina au inceput cand eram in 7-8 luni, din cauza ca era burtica mare. Si nu trecea cu nici un no-spa, ma bagam la dus si tineam apa calda pe spate si pe mijloc vrea 10 minute si apoi ma bagam in pat, si numai asa imi trecea. Ajungeam sa fac 5-6 dusuri pe zi, era cam naspa...Dar dupa ce am nascut n-am mai avut probleme, iar epidurala la mine n-a avut nici un efect negativ.
Si am mai experimentat ceva nasol, tot din luna 7-8, carcei la picioare in timpul noptii! Super nasoala senzatia, ma luau in somn, saream din pat si ma masa sotul sa-mi treaca…

Mamaaa...salata Eisberg, sunt lesinata dupa ea! Trimite-mi si mie un sac!

Clauclau, pune-i lui Razvanel sosete mai groase, flausate si gata...sau eventual papucei din aia cu arici. Si noi ne-am luptat cu papuceii, acum ma inteleg cu el si sta cu ei.

Blankar, bafta maine cu coloratul!

Nicol, ce tari sunteti cu numele din 9 litere! Sebastian e chiar frumos!
La multi ani, sa fii sanatoasa si bb la fel!

Violeta, bine ai venit!

Ursuleata-blondaneata, ce burtica frumuoasa ai!

Ariel, foarte interesante activitatile de la gradi, n-am mai auzit pana acum, e chiar super!

Rox Dox, am vazut pozele de la eco, sa-ti traiasca!

Pupici multi lui Cory si Ririan!

De asemenea lui Simonette, care chiuleste!

Si un pup mare la tot stolul! Ca am scris, de nu m-am mai oprit...

Edit: Mamica papacioasa, imi pare rau ca nu te simti bine...sper sa-ti treaca repede!

Oana 13+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici, hop si eu la apel.

Ariel, la fel si eu sunt tare multumita de gradinita lui Razvan, invata despre fructe si legume, cantece si dansuri, pictura si limba engleza. E super si educatoarele sunt foarte de treaba. Problema si la noi ca este departe si ne mai chinuim cu transportul, il ducem care cum putem, cand eu, cand tati, cand tataie. Si de asemenea este gradinita de stat, am patruns greu acolo dar odata intrati mai plecam cand mergem la scoala!

Nicol, LA MULTI ANI sanatosi si fericiti!

CLAU 21 + cu

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

multumesc mult bubule!

Iti spun si eu La Multi Ani! Nicol , cu tot ce-ti doresti! Tortuletul a fost delicios! Pupici!

mami_papatot 16+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Insanatosire grabnica,mamicuta papatot,si lasa treba pe alta data,ai grija de tine
Am si eu o intrebare,poate stie vreo randunea.Daca nu o sa am 12 luni lucrate (o sa am doar 9),deci nu ma incadrez pentru acea indemnizatie,firma ,mai plateste ceva?Am tot intrebat dar nu stie nimeni nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Tatiana, din cate stiu eu daca nu ai cotizat 12 luni nu primesti decat alocatia de 200lei. Doar daca aveti voi prevazut ceva in Contractul colectiv la nivel de unitate.

Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si 16+Luca

http://bd.lilypie.com/e2xMp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

buna dimineata randunele dragi...am luat rezultatul de la TT si a iesit in limite normale...de fapt am intrat sa va spun si voua (nu m-am putut abtine sa nu va spun) ca mi-am cumparat prima rochitza de gravidutza. Ma tot chinuiam de ceva vreme sa gasesc un magazin si ...ca de obicei era sub nasul meu, langa bloc...au numai lucruri frumoase ...sau cel putin mie imi plac foarte mult...
Zoze, noi suntem motociclisti (eu si viitorul sot) stiu ce inseamna accident de motor...imi pare tare rau pentru prietena ta ca trece prin asta...si ma bucur ca a fost doar atat si trece cu siguranta...dar microbul pentru motoare nu trece sigur cu nimic...

Pup fetele si poate imi fac curaj intr-o zi sa pun si poza cu burtica si sarafanul nou...

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

LA MULTI ANI si din partea mea NICOL, scorpioanca de-a mea.

sa ai parte de o sarcina usoara iti doresc si de o nastere la fel si sa te bucuri de minunea mica ce va veni!

pupici!

_
17+

Pozele mele!

Mergi la inceput