Gravidute prin FIV (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutii,

sisly felicitari pt. eco si BB sanatos!
kla sa-mi dai si data ET-ului .. te rog!
kla, andicu n-am ganduri negre, prefer sa stiu la ce sa ma astept, daca pot sa previn ceva ... mai bine sa stiu decat sa fiu luata prin surprindere!
sheri imi pregatesc fortele pt. maine sa va facem galerie ...
andicu imi pare rau de mamica racita.. dar trece si raceala!

sa vedeti ce am patit aseara... inca sunt nervoasa pe tema asta! le-am luat la Tuste de la Miniblu din colectia Orchestra niste salopetele galbene( nu va mai spun cat au costat... dar va zic sa nu patiti si voi ca mine), le-a spalat mama mea de mana... aseara am vrut sa le pregatesc pt. calcat si surpriza .... s-au rupt capsele

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 27 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

pussi imi pare rau pt salopete noi nu ne-a bagat la lucruri scumpe la inceput ca nu prea stiu ce dimensiuni o sa aiba si mai bine luam dupa nastere, ca unele lucruri au 56 cm altele 60, 62 si nu prea am idee care sunt mai bune, asa ca acum la inceput de astea mai ieftinute si dupa mai vedem

mona 29 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 8 SAPTAMANI IN BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Sisly Andicu Pussi multumesc mult...Stodal luasem fara nici un rezultat insa,acum mi-am luat alt sirop tot homeopat de ieri si aseara am dormit putin mai bine ca datorita tusei tot am vegheat noptile astea....Pussi..cu mierea nu am incercat ca nu o suport,nu suport nici un dulce atit de dulce e singurul lucru care imi provoaca greata-voma ca in rest la acest capitol nu am avut mari probleme...imi trece grata daca maninc bisuiti sarati,paine...chestii de panificatie...Andicu imi pare rau ca esti racita...off...virozele astea!!!Pussi,Sisly se pare ca bb-icii nostri sint de-o virsta

Fetelor... luni la 17.00 merg la echo...si deja m-a cuprins o mare de emotii...frica...etc....voi cum mai sinteti ?

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LILIANA lasa emotiile ca va fi bine o sa vezi cum vi luni cu vesti bune!am mai intrebat o fata dar te intreb si pe tine poate imi raspunzi mai repede:cum ii zice la progesteron injectabil in Italia???am o verisoara care maine merge la farmacie sa vada daca imi poate lua fara reteta si nu stie cum sa ceara,.

pe mine ma enerveaza faptul ca nu am simptome,adica tot asa ma dor sanii sunt mariti si constipata,altceva nimic,seara pe la 9 ma ia somnul de mi se inchid ochii dar nu reusesc sa adorm poate fi din cauza ca dorm ziua pana la 12-13??dar ma simt fara putere sa fac ceva prin casa.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetele.
Eu nu ma simt prea bine, azi-noapte iar am , de la acid, de-abia de-abia am ajuns la baie, m-am trezit ca sufocata de ceva,era acidul ala nenorocit. Si nici azi nu sint mai bine, ma doare capul si am o stare asa de nasoala , nici nu am chef sa vorbesc si saracul sotul meu inceraca sa ma bine-dispuna , dar mai mult ma enerveaza cu vorbaria lui. Sper sa ma simt mai bine miine.
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Kla progeseronul injectabil se cheama prontogest,dar nu prea se da fara reteta,poate daca are cunostinte in farmacie...ce zici ca nu ai simptome...constipatia e primul...incearca sa bei multe lichide pt ca se agraveaza dat.hormonilor care incetineste metabolismul...cit despre emotiile mele nu am ce sa le fac,sint si sint datorate si antecedentelor proaste...dar incerc sa merg inainte cit mai linistita posibil....numai bine!

Meda inearca infuzia de marar dupa mese,am citit pe un si it.ca ajuta,sa auzim de bine

...duminica placuta fetelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

SHERI FACEMN GALERIE PT MAINE!!!NASTERE USOARA CU BEBELINA SANATOASA SI MANCACIOASA SI NU IN ULTIMUL RAND REFACERE RAPIDA.
Kla progesteronul din Italia se numeste PRONTOGEST si se gaseste la fiole de 100ml.Felicitari pt inimioara!!!
Liliana tinem pumnii pt marti la eco.
Andicu insanatosire grabnica!!!
Aurel-Cris, Ginger voi cum sunteti nu ne dati nici o veste?????????
toate burticoasele!!!

Madalina 24+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

multumesc fetelor,nu stiu daca cunoaste pe cineva la vreo farmacie dar incearca.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Lili, merci de sfat , dar eu nu suport mararul nici sa-l miros , d-apoi sa-l beau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna burticior si mamicilor ieri si astazi am iesit un pic afara si noi de forta majora dar m-am buurat ca un copil.Ma luat sotul sa vizionam 2 case si una mi-a placut,ne gandim sa punem o oferta, daca este acceptata o sa ne ia 2 luni actele....Eu am ramas masca ca la noi merge treaba mai repede dar nu conteaza pana la urma,sa ma mut pana vine bubulina.O iau cat pot de usor si nu-mi bat capul cu nimic,sa ajung eu la 30 de saptamani si dupa incep sa cumpar cate ceva.Bani am inceput sa-i colectez din bugetul lui tati intr-un cont special pentru bebelusa,numai bine o sa vina si reducerile de sarbatori unde trag nadejde sa cumpar frumos si ieftin.Eu ma simt potrivit ultimile 2 zile mi-a fost mai bine,mai am contractii inca si iau medicamente.
SHERI gata am scos majoretelenastere cat mai usoara draga noastra,maine o sa fie o zi mare in viata ta.
SISLY felicitari pentru inimioara,ai grija de tine
MADA tu ce mai zici,ai mai avut contractii??
KLA felicitari si tie draga mea,acum ai grija de tine si burticuta
GINGER tu cum te mai simti iubita,ma rog mereu sa fiti bine
ANDICU insanatosire grabnica draga mea
PUSSI imi pare rau ca te nacaji,acuma sa fiti voi sanatoase faptul e consumat,cum te mai simti??
MEDA si eu am zile in care sunt tare indispusa,noaptea dorm tare prost iar ziua eu de fel nu dorm deloc,asa ca......uneori nu ma plac nici eu pe mine,altul ce sa mai zic.
LILIANA asteptam vestile de la echo,stai linistita totul va fi bine
DELFI tu cum te mai simti in general???
CELLU mai baga si mataluta capul pe la noi
DIANA,DENISA si la toate burticile si mamicile
23

Mergi la inceput