Gravidute prin FIV (8)
Raspunsuri - Pagina 20
medamaya1 spune:
Am intrat sa pup fetele si sa urez o duminica frumoasa.
Doamne Pussi ce putin mai ai, deja am inceput sa am emotii ptr tine
Eu m-am trezit din nou cu o durere de cap......... nasoala rau, stau mai mult la orizontala, de vreo 2-3 zile simt o presiune mai mare jos din cauza asta merg si mai greu si mai incet ca inainte, deocamdata rezolv problemele cu nos-pa si uscosin , dar nu cred ca vor mai face fata multa vreme. Abia astept sa ajung marti la dr, sa vad cum sta treaba, mai ales cu colul si sa-mi vad bebeii , ca tare jucausi mai sint, mincai-ar mama pe ei.
Pupici speciali ptr Liliana si Dream. 

Pupici
MEDA23+
lorelai_lorelai spune:
Meda, si pe mine ma omoara o durere de cap de o zi incoace...Chiar nu avem alternative, nu?Eu lucrez in invatamant si e o viroza prin scoala, cred ca am captat/o pentru ca durerea e insotita si de o jena in gat.Am luat aseara niste pastilute naturiste pe baza de propolis care erau recomandate si gravidutelor.Pentru durerea de cap aveti voi sfturi?
denisa73 spune:
Buna fetele! Am facut eco si a iesit bine,riscul e mic pt sindromul down .Am facut si testul de sange,dar maine am rezultatul.
lorelai_lorelai sarcina usoara si bb(i)sanatos(i)!
Va pupic dulce!
Kla au aparut greuturile?
13 si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
medamaya1 spune:
Neata.
Lorelai, ptr durerile de cap, alifie chinezeasca( eu am folosit citeva cutii), frectii si comprese cu spirt, cartofi taiati felii .
Denisa, ma bucur ca totul este bine cu voi.[pup
Pussi, sper ca esti mai bine si nu mai
.
Va pup pe toate.
Meda 23+
delfi spune:
, neata si de la noi
Ginger multa bafta
sa stii ca si pe mine m-au ajutat discutiile de aici, intr-adevar acasa poate nu poti vorbi despre toate temerile noastre
Meda fati lista cu cumparaturi si apuca-te de ea pentru ca asa cum a zis si pussi nu te vei mai putea misca. Eu nu credeam ca o sa ajung sa ma imbrace sotul, sa-mi dea sosetele, sa ma ridic de la masa si direct in pat, dar asta e mai avem un pic.
Lorelai bine ai venit 
Pussi felicitari pt hemoglobina, eu am avut-o 10-10,2 de la inceput, nici nu a scazut dar nici nu creste. Azi fac si eu o injectie cu celestone pentru plamani.
Denisa ma bucur ca esti bine.
Despre IR-uri nu stiu nimic mie nu mi-au zis de ele la nici un eco, sau poate daca au fost bine nici nu s-au mai obosit sa explice.
Eu acum stau mai mult in pat si am niste dureri ingrozitoare de genunchi, ma dor ligamentele si la incheieturile picioarelor, aici sus sub burtica. Uneori ma trezesc noaptea de durere. Se poate lua ceva ? Banuiesc ca e de la lipsa de calciu pt ca eu nu prea maninc lactate deloc.
V-am pupat ma duc sa ma mai bag in patut 
mona
31 +
Alexandru si
Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 6 SAPTAMANI IN BURTICA 
pussi spune:
salutiiiiii,
noi tot vomitam.. dar fara contractii.. o greata continua... sa treaca cele 19 zile
rugaminte : sa deschideti voi urmatorul capitol ... va ajut, dar pe mine nu va mai puteti baza ... nu se stie momentul
meda 

delfi bafta la injectie .. nu doare .. eu am terminat cu ele! cu durerile trebuie sa te obisnuesti ... sunt ligamentele si oasele bazinului!
denisa ma bucur ca a fost totul ok la eco!
ginger iti tin pumnii pt. sapt. asta asta .. mai ales pe miercuri! Sunt langa tine!
revin mai tarziu!
PUSSI
34+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 19 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
medamaya1 spune:
Delfii,
asa o sa fac, am zis ca miine dupa control , mergem la cumparaturi, am facut deja lista, acum sa vad si cum o sa ma simt. Dupa cum va spuneam ma cam doare pe jos, parca intra un cutit in mine, la fiecare pas pe care-l fac. Cu kg stau bine, am pus f putin pe mine, in schimb am o burtica, vorba lui Marinescu zici ca am inghitit o minge de fotbal. Mi-e f greu deja sa-mi pun sosetele in picioare, ma intorc in pat f greu de pe o parte pe alta, este intr-adevar greu si stiu ca va fii si mai greu de-acum incolo.Eu v-am mai spus sper din tot sufletul sa ajung macar la 32 de sapt., macar . Traiesc cu frica in fiecare zii si ma bucur tare mult cind vad ca a mai trecut o zii, o saptamina si ma apropii de termen.
Sper din tot sufletul ca noi toate sa ajungem cit mai departe si sa avem copii sanatosi.Doamne ajuta

crisis81 spune:
Buna seara tuturor!
Eu azi am primit confirmarea asa ca ma alatur grupului vostru de
prin FIV si totodata deschid si noul capitol la rugamintea lu Pussi.
CAPITOL NOU

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">
Gratar Szegedwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">
Viena 2007www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">
Spania 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
Uite de ce?