Gravidute prin FIV (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ginger, Doamne Ajuta sa se termine cu bine!!!
Ioana eu din cate am inteles cel mai bun ar fi dr.Pop si ceilalti sunt buni dar el este expert in eco.Eu din pacate nu am prins niciodata programare la dumnealui.
Lorelai la prima eco la Marinescu iti va face programare pt urmatoarea si asa mai departe,oricum el nu prea tine minte ce si cum, are o gramada de paciente,de mine isi aduce aminte doar cand ii spun ca bebelina este congelata iar dumnealui imi da raspunsul: "nu ti-am ca nu congelata ci dezghetata"

Madalina 25+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Fetelor,va multumesc .Macar aici pe forum ma pot si eu plange de problemele mele ca in familie nu zic inca nimic sa nu isc agitatie mare.Ma ajuta foarte mult vorbele voastre

+29 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Ginger, Doamne ajuta! Ai sa vezi, o sa fie bine cu bebe
dupa operatie. Sunt sigura 100%. Ai curaj!
Cellu, multi pupici...
Kla, Lorelai, milioane de felicitari!!!
Fericire, sarcina usoara si bebei sanatosi!!!
Pussi, burtica ta e f f frumoasa, chiar sexi
si ce am remarcat si mi se pare efectiv extraordinar
- Nu te-ai ingrasat!
Eu am aproape 10 saptamani, niste hiperaciditati cumplite,
ma trezesc in fiecare noapte de 1-2 ori cu arsuri
si trebuie sa mananc ca tablete nu pot lua.
M-am ingrasat deja 2,5 kg.
Desi am avut intotdeauna grija cu dieta si alimentatia
(complet fara grasimi sau dulciuri)
acum sufar ca ma voi ingrasa din cauza aciditatilor.
Deja am burtik.
Fetelor dragi,
voi cum stati cu kg (de grasimuta) in plus?
Pe mine putin ma ingrijoreaza
desi sunt constienta ca cel mai important
e sa avem bebei sanatosi.
Saptamana urmatoare imi fac dublu test,
asa ca vrand, nevrand am o strangere de inima.

Sarcini usoare si bebei sanatosi va doresc din suflet,
Va pupup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Liliana, ma gandesc zilnic de mai multe ori la tine,
te-ai retras, izolat, te inteleg.
Dar sufleteste nu esti singura.
si cand vei redeveni din nou puternica si optimista
te asteptam cu drag sa revii din nou printre noi.
Am plans si eu pt sufletelul care l-am pierdut
la 7 sapt si 1/2, important e ca viata
ne da oportunitatea de a nu renunta si de a izbandi.
Te imbratisez si te pupup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am si eu o veste buna mi-a crescut hemoglobina la 12 ... e limita inferioara dar in valori normale! .. asa ca am scapat de donatorul de sange la cezariana!

diana ai dreptate .. am pus 14.5 kg ... sincer acum nu ma mai intereseaza ... imi reprosam asa de multe cu anemia mea.. important e ca am scos-o la capat! Voi cum sunteti?
ginger am citit peste tot postarile tale ca sa nu-ti pun intrebari .. oricum, ziua de miercuri va fi decisiva ... trebuie sa ai incredere in DD ca va fi bine si peste 20 de ani o sa ai 2 flacai sanatosi de toata frumusetea care rup inimile fetelor.. o sa uiti toate astea! Si decat sa se fi descoprit mult mai tarziu... mai bine sa se stie acum clar ce si cum! Tin pumnii!
lili cum a scris si Diana .. nu esti singura, si daca s-a intamplat odata se intampla si a doua oara ...
pt. cu si ... cu riscul ca ma repet:
- mare atentie la Fier si Elevit ... sa nu ajungeti ca mine
- cumparaturile.. sa le faceti din timp ... ca nu veti mai fi in stare de nimic... doar de respirat
- faza finala e cea mai grea... eu una nu ma mai descurc singura ... luat sosete, ridicat in picioare .. nu vreau sa va speriiii deloc ... dar mai bine va pregatesc

pupici la toata lumea

PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 22 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Buna fetelor,
GINGER, Doamne ajuta sa fie totul bine cu BB-ii!
(eu ti-am zis mai demult ca suntem "de-o seama" )

LORELAI, bine ai venit printre noi! Sarcina usoara si la termen, cu BB sanatos!
DIANA D, pupam si noi burtica!
AUREL CRIS, noi nu suntem convinsi (inca) de prelevarea celulelor stem.
LILI, ne gandim la tine!

IOANA, uite ce am gasit eu despre IR-uri

Valori normale IR artere uterine:

sapt 20: intre 0.36-0.71 (media 0.53)
sapt 28: intre 0.35-0.63 (media 0.49)
sapt 34: intre 0.31-0.59 (media 0.45)

Valori normale artera ombilicala:

sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D
Despre fibrom, nu stiu nimic.

PUSSI, MADA, ANDICU, MEDA, CIARLI, KLA, CATI, DENISA, SISLY, DELFI..

M-am laudat degeaba, ieri nu-si mai facea efectul nicio pastila, asa ca am trecut la injectabile (No spa si Scobutil), n-am gasit pe nimeni sa-mi puna o branula (pacat, ca nu pot sa-mi pun singura) pt perfuzie cu Gynipral, sa nu mai merg la spital. Am intrat putin in panica aseara, aveam burta ca o minge.
Azi, mai bine, maine nu se stie...

Cellu 29+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

PUSSI, bravo! Sa-ti traiasca hemoglobina!
Donator, Doamne, nici nu-mi inchipuiam!

Raportez, 16kg!

Cellu 29+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

cellu in sapt. 29 am avut-o 8.9... cica daca statea asa ajungeam sigur la 6 si ceva pt. cezariana ( ceea ce insemna transfuzie cu sange)... problema era ca nu asimilam fierul ( din sapt. 12 luam Feretab 1 pastile/zi).. nici pastile nici perfuzabil...dupa prima tura de perfuzii a urcat la 10.1 ... apoi la 10.5, dupa runda 2 .. si acum la runda 3 12. Cu contractiile imi pare rau... pe mine m-au lasat... cu Gypral pastile .. 1/2 la 6 ore, 2 Duphaston/zi + gravibinon de 500 la 7 zile .. pe astea le iau constant! Dar pe mine nu ma apuca .. cel putin ultimele doua dati cu intarituri de burta si ca sta burta ... se contracta, se face ghem si doare .. durerea coboara ion jos pe picioare de nu pot pasi....! Nu ma mai gandesc...

BURTICA ROZ

MAI AVEM 22 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Ginger, pup fata si ma rog la DD sa fie bine...Intr-adevar, cum au zis si fetele, mai bine ca s-a depistat problema din timp si o sa se remedieze, ai sa vezi..va fi bine...ne gandim la tine!

Pussi, pupam burtik si tustele! Ne bucuram pentru hemoglobina! Ce putin mai ai...22 zile...Sa vezi cand o sa inceapa nasterile...

Diana_d, tinem pumnii pentru dublul-test! O sa fie bine! Imi pare rau de arsuriile care trebuie sa le induri (cica ar mai fi si de la faptul ca-i creste perisorul bebelui..apropo, de asta...eu nu am avut..oare al meu o fi complet chelios? o semana cu tat'su care nu prea are par...)..Am inteles ca laptele ar fi bun pt. arsuri...Incearca (daca n-ai incercat pana acum), cand mai ai arsuri, sa bei un paharel de lapte...unele fete ziceau ca le face foarte bine...
Eu m-am ingrasat pana acum vreo 8 kile...

Ioanacarmen, imi pare rau sa aud de problemele cu fibroamele si IR-urile...Eu habar n-am cat au fost la mine IR-urile si, mai ales, daca mi le-a masurat cineva vreodata...Eu am stat dupa FIV in Romania pana la 14 saptamani si, pana atunci nu mi-a masurat nimeni IR-urile, dupa care am venit in state iar aici, nu mi-au dat decat informatia finala cum ca totul este ok...Ce-i drept, nici eu n-am intrebat, ca doar citisem tot de pe la gravidute de ele..dar daca mi-au zis tot timpul ca "everything is great"...Bine, am pus eu intrebari despre altele..dar uite ca de IR-urile astea n-am intrebat...ia sa o intreb si eu pe doctora, macar asa de curiozitate...
In legatura cu fibroamele, bine ca ti le-a depistat..Am o prietena care a avut fibrom si nu i-a fost depistat la nici o ecografie (am impresia ca era, cumva ascuns de sarcina) si la cezariana, doctora a avut surpriza sa dea peste fibrom si a fost cam nasol, ca trebuit sa-o curete si a durat mai mult decat calculasera timpul pentru anestezie si au fost ceva mici complicatii, dat totul a fost bine, pana la urma...

Cellu, pup fata! Ai grija...sper sa fie bine! Tine-ne la curent!

Lorelei, bine ai venit! O sa fie bine! Tine-ne la curent cu valoarea! E bine sa-ti mai faci testul betahcG inca o data, e mai sigur...

Meda, ce mai fac cele 3 mici minuni? Cum te mai descurci cu sarcina? Tinem pumnii la morfofetala si sa ne zici cum a fost!

Delfi, pup fata! Hai ca mai e putin...au crescut bebeii si apasa peste tot pe acolo..Eu cu unul si ma tot doare pe ici pe colo...Astazi cred ca imi presa ficatul sau pe ce s-o fi asezat acolo..ca ma durea de nu mai puteam...

Pupici la burtici: aurel_cris, andicu, mada, ciarli, sisly, denisa

(31)&Matei
AMR 9 saptamani
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

raportam o noapte grea ... contractii .. am marit doza de Gynipral atunci... si No-spa .. pe la 4 au inceput fetele sa miste ... acum sunt bine zic eu...De dimineata am facut si ultima Dexametazona si Doamne ajuta!

BURTICA ROZ

MAI AVEM 20 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput