Gravidute prin FIV (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

News, News!!!

Sheri a facut inducere dimineata dar nu a inceput nici o contractie... maine dimineata o iau de la capat. Are tonus bun si abia asteapta sa o aiba pe bebelusa Alessia in brate.

Noi suntem bine, crestem, scapam de colici dar avem aproape tot timpul ocupat de somnic, papa, joaca. Cand ne reglam putin cu somnul revin cu noutati.
Pupici, sarcini usoare in continuare si nasteri usoare.

Liliana, imi pare tare rau...

Andreea, de Vladimir Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

lili nu pot sa spun nimic......

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 25 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

sheri & alecuta continuam galeria![bum]
delfi bine ca au inceput sa miste!
cellu felicitari pt. grasunelai grija de voi!

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 25 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Doamne Lili, imi pare atit de rau, sint alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Bebe Alessia te lasi asteptata!!!

Madalina 25+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

buna dimineata , astazi nu mai suntem asa blegi ca ieri, poate a fost de vina si vremea de afara, acum la noi a iesit soarele. Am baut o cafea mica si s-au trezit si bebeii, sughit, se misca fac ei ceva pe acolo. Oricum nu prea mai stiu care cum misca, e totul la gramada, da o gramada organizata
SHERI continuam galeria

mona 30 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 7 SAPTAMANI IN BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hori spune:

buna fetelor.am 10 zile de cand am facut transferul,joi imi fac analiza BHCG,de ieri a inceput sa-mi vina o secretie maro,sanii sunt tari,spatele ma supara,si din cand in cand ma inteapa ovarele.oare ce vrea sa insemne asta???e primul fiv.va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Sa va zic acum putin despre mine, ma simt tot nasol, aseara din nou am avut probleme cu acidul si am din nou.Maninc putin , nu mi-e foame, nu stiu care-i explicatia, maninc asa numai sa maninc si io ceva pe ziua respectiva.Stagnez vreme la 77 ,in total am pus 5-6 hg pe mine. Vitaminele le iau, dar nu va zic cit de constipata sint( niciodata nu am avut probleme cu asa ceva). In schimb ma unflu la fata din ce in ce mai tare, de aseara am observat ca mi se unfla si picioarele.Scuze, nu vreau sa ma vait , dar stiu ca voi sinteti cele care ma intelegeti cel mai bine si stiti exact prin ce trec. Iar cu contractiile, poate sint eu mai batuta in cap, dar io inca nu m-am lamurit daca am sau nu. Intr-adevar mi se intareste burta, dar cum zicea si Delfii, ii simt cum se misca, asta de cele mai multe ori, se mai intareste si fara sa-i simt cum se misca, dar fara sa ma si doara ceva, in schimb ma simt ca si cum as fii gata gata sa pocnesc.
Cam atit.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna ziua tuturor!

Sheri, asteptam vesti! Printesa se lasa asteptata! si eu pe-aici, alaturi de voi!

Lili, ooof, imi pare tare rau! nu stiu ce altceva sa-ti spun deocamdata, e f greu sa treci prin asa ceva! iti doresc doar sa iti revii cat mai repede si sa nu-ti pierzi speranta!
Meda, daca te umfli inseamna ca retii apa. Incearca sa eviti sarea cat mai mult si sa limitezi lichidele la 1,5-2l/zi. Cu constipatia, incearca iaurt cu cereale sau 1 cafea pe burta goala ( e diuretica), prune, ca e inca sezon...ai grija de tine si de puiuti!

Hori , nu stiu ce sa-ti spun..pot fi semne de implantare..eu zic ca fiind a10 zi de la ET poti face si maine o analiza beta HCG , ca daca e sarcina se va vedea in valoare (chiar daca va fi mai mica). Presupun ca iei tratament de sustinere, nu? utrogestan si/sau altele...important e sa nu le opresti pana nu-ti zice dr! Succes si -ti doresc sa fie semne de !

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

meda sa stii ca si eu parca mananc mai putin acum , am ramas la 56 kg de vreo doua saptamani. Parca seara ce mai am pofta de mancare. Mie mi se umfla mainile si ma dor ligamentele dar numa i de la maini, la picioare, nimic decat carcei ingrozitori noaptea care ma trezesc din somn. fac cateva miscari cu piciorul in cauza si trec.
Am fost la cumparaturi , asa un pic si am intrat in magazine de copii. Oricum cand te vad vanzatoarele sar pe tine cu de toate si nu stii ce sa iei, toate lucrusoarele de bebei sunt asa de dulci ca as lua tot magazinul. Am luat cate ceva dar cand am venit acasa si m-am uitat pe lista tot ce am luat nu era trecut acolo asa ca trebuie sa mai mergem .

mona 30 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 7 SAPTAMANI IN BURTICA

Mergi la inceput