Fetele din America (93)
Raspunsuri - Pagina 4
Gabbriela spune:
copilul e in aceeas situatie ca mine, disperat si enervat ca nu poate sa iese afara.. il doare gatu si ii curg ochii si nasu...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Carolyne spune:
Pentru Bic: tata este reprezentant in R al produselor forever living. Fireste ca nu vinde nimic . Pur si simplu s-a facut reprezentant din plictiseala, cred (e pensionar).
Apoi a venit la noi in vizita si eu i-am folosit codul alocat in cadrul firmei si am facut livrarea pe adresa mea in US. Sunt incomparabil mai ieftine decat in R. Le-am comandat aici si le-am trimis apoi alor mei prin posta.
Deodorantul nu contine acel aluminiu de care spunea si Simina si are un miros suav, efectiv aproape nu se simte.
Daca fata mea ar avea nevoie i-as da cu deo si la 10 ani, doar n-o sa las copilul sa fie complexat sau sa rada altii de el. Poate gresesc, dar asta-i parerea mea.
Altfel nu cred ca poti cumpara din magazin.
Au produse f. bune, dar si f. scumpe, de...obrazul subtire cu cheltuiala mare se tine. Dar in afara de deodorant si niste creme nu am incercat nimic altceva.
Carolyne
adriuta spune:
Deodorant imi place NIVEA cu rol, il gasesc de cumparat la un magazin sarbesc si e 7$. Am folosit diverse deodorante dar acesta mi se pare cel mai bun.
Carolyne, cum pot sa cumpar produse forever living? Au un site unde pot vedea ce ofera?.
Mie mai imi plac cremele ce contin vit E si cele de la Sprouts. Am fost la un magazin cica specializat in produse naturiste si am dat 20$ pe o crema si EXACT aceiasi crema am gasit-o la Fry's cu 5$. Identica...
Fetelor din CA, sincere pareri de rau pentru tot ce se intampla acolo. E curios cum de sunt atatea focuri dintr-o data, am mai auzit de incendii puternice dar unul ,aici e vorba de vre-o 7 ...ceva pare "putred", sau poate ma insel eu...:(??!!
Numai bine tuturor.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
21+ cu
Ramona J spune:
Si voi aveti Sprouts? Tare imi place magazinul! Ce crema cumperi de acolo?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
adriuta spune:
Si mie imi place si Sun Flower si Sprouts, gasesti legume,fructe si nu numai, la preturi extraordinate si calitatea e multumitoare. Nu am o crema anume pe care o cumpar de acolo, de obicei citesc pe spatele lor si care mi se pare mie buna, pe aia o iau. Acum mi-am luat pentru ca sunt in 21 de saptamani si am nevoie
SHEA BUTTER MOISTURIZING LOTION de la alaffia
PREGNANT BELLY SALVE de la motherlove(bbbbbbrrrr, pute ca naiba , yach ... da face bine bine la belly)
revitalizing de la JASON e preferata mea... ingrijeste tenul fain .
Acu mergem sa plimbam cutzu, dar cand ma intorc am cateva intrebari pt voi.
Am fugit ca asta mica maraie intr-una ca sotzul s-a uitat la un film cu costner si e tarziu.
Byee
21+ cu
adriuta spune:
Tot Yo,
In primul rand pentru Ciuf, felicitari pentru GC si sa il stapanesti sanatoasa. Acum incepe o noua etapa a vietii, cu mai multe oportunitati si iti doresc numai succese.
si acum intrebarile:
1. A cumparat cineva mobila de pe net, fara sa vada pe viu cum se spune piesele? Ma rog am idee buna cum o sa fie pentru ca seamana bine cu ceea ce vad prin magazine, dar pretul e mult mai mic. Daca da, v-a dezamagit in vre-un fel?
2. Noi ne-am luat casa si ne este tare greu sa ne decidem cum sa decoram, in sensul ca am fost in Ro anul asta si am vazut ca acolo sunt in voga cum se spune canapelele gen cutie, mobila din pal ....wow nici nu am cuvinte, parca e palo-manie ca toti sunt disperati dupa liniile acelea drepte, curbate... Nu zic ca nu imi place genul IKEA dar in tara au prea simplificat totul, sau asa mi se pare mie. Daca ar fi sa ne luam dupa clean lines-urile din Ro am puea spune ca aici suntem cu 50 de ani in urma lor. Niciodata nu mi-a placut si nu sunt adepta inzorzonarii casei dar nici asa...masa, canapea, dulap... totul cutie de chibrite, parca suntem intr-un univers paralel. Voi ce ziceti, sa fie asta viitorul? Parca o linie curba, un covoras,un mantel cu ceva brizbrizuri,... mai incalzeste putin casa.
3.Am un set de bunici care nu vorbesc deloc engleza, mai pe la 70 de ani si am vrea sa vina in vizita. Din cate am inteles nu mai exista RO-USA cursa. Stie cineva cum pot sa vina fara sa ma duc eu dupa ei si sa ma duc tot eu sa ii duc? Este vre-un serviciu special care face asta, adica ii ia de la o cursa si ii aseaza la alta?. Cat costa? Cum sa procedez?
4. Apoi daca ,Doooamne fereste vre-unul dintre ei da coltzul pe aici care ar fi posibilitatea cea mai ieftina sa fie transportat in tara si cam cat costa toata distractia?
Mentionez ca se exclude din start ideea cutiei de ness
5. Eu am pasaportul cu numele de fata inca valabil si cand am fost in tara l-am folosit. GC-ul e cu numele de casatorie (va inchipuiti ce show am avut la fiecare aeroport sa dau explicatii). Cand am fost in Ro mi-au zis ca nu mi-l schimba pe numele de casatorie numai daca fac nu stiu ce dracovenie de transcriere la Bucuresti a certificatului de casatorie (care e din US)si care ar fi durat 2-3 luni. Am abandonat si am revenit sa il schimbam aici. Cum se procedeaza in acest caz? Mai trebuie transcrierea aceea???
Va multumesc anticipat si va urez numai bine si un we placut.
21+ cu
Gabbriela spune:
3. daca spui la cei cu care vei zbura ca ei nu pot umbla o sa ii puna pe o lista, si ii duce la avion cu scaunul, ii pune in avion, la fel cand opresc, ii ia cineva cu scaunul si ii duc ela alt avion si la destinatie la fel ii asteapta si ii duce pana ti da tie in primire. Ar fi bine sa le sc pe o hartie cum zici vreau apa, vreau pui sau ma rog.. sa nu rabde foame si sete pe avion... nu le mai da voie cu sticla de apa dupa ei.
5. suna la ambasada romaneasca sau la un consulat cel ami aproape de tine, ei iti pot spune exact ce acte ai nevoie, cat te costa si cat va dura sa iti schimbe numele si pasaportul.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
blackpanterro spune:
Adriuta, la fel e si la mine, de cate ori calatorim trebuie sa iau certificatul de casatorie si alte dovezi de schimbare de nume.
In Romania mi s-a spus la fel ca si tie de transcrierea cert de casatorie care dureaza 3 luni.
La mine e asa: pasaport pe numele de fata, green card pe numele de fata, buletin de TX pe ambele nume si SSN numai pe numele de casatorita.Deci eu voi umbla cu documentele dupa mine toata viata LOL
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Ina Stan spune:
Scuze ca dau buzna (n-am postat de la 1918 cred...), am vrut numa sa va dau un link pt. momentele rare, cand aveti timp si chef de citit ceva.
Iaca asta-i: http://www.mobipocket.com/freebooks/default.aspx
Au si un soft free pt citit cartile pe PC sau BlackBerry...
...Daca tot e weekend!
Pupici la toata lumea!
lai spune:
Liris, eu ma intorc de Craciun in State si pana la vara cel putin o sa fiu in Los Angeles; o sa vin cam o data pe luna in Bay Area si de obicei cand vin incerc sa trec prin Santa Clara, am o verisoara acolo; poate ne vedem la o cafea.
Abonamentul meu cu T-Mobile de care ziceam e national (dar il am de vreo trei ani, s-ar putea ca la abonamentele noi sa practice alte preturi).
Adriuta, eu m-am interesat recent de schimbat nume/pasaport etc. ca ma casatoresc la vara si incerc sa ma lamuresc ce si cum. Si mie mi s-a spus la fel ca in Romania dureaza vreo trei luni sa-ti transcrii casatoria incheiata in afara tarii. DAR, la consulatul Romaniei din Los Angeles mi-au spus ca, daca ma casatoresc in State, pot sa-mi transcrie ei certificatul, la consulat, si o fac pe loc (in aceeasi zi). Daca ai viza de State pe mai mult de un an de zile (si inteleg ca tu ai GC) poti declara domiciliul in strainatate si atunci poti sa iti schimbi pasaportul prin consulat (dureaza insa intre trei si sase luni de zile). Asta mi-au spus cei de la L.A., nu stiu daca la toate consulatele Romaniei din State functioneaza la fel.
Lai